Mery mom je jednom pomoglo kad sam ga u krilo stavila onako da mu noge budu na meni a glavu mu drzala ruko a drugom masirala trbuscic....
Pošalji link ovdje
Jel koja naručivala robicu preko Robica za najdraže grupe na fejsu?
Hvala, buffy, poslal zahtjev. Ajmo zene, upadajte, jos malo pa nestalo 😄
Dan zenske !
Mi jucer kvalitetno proveli dan,bili kod bake i dide na rucku,pa dva sata u setnji...bas sam se preporodila na suncu,a danas opet ova kisa...
Mrkvice,malecka je premedena ! Misica mala
JustSmile,nas isto ceka cijepljenje 31.3.,lagano strahujemo,al nadamo se da ce sve dobro proci..
Visnja,ja svog malenog vozim u kosari...nekak mi to jaje djeluje neudobno,a i u njemu ne smije bit dulje od dva sata. Moj misko se bas voli vozit u kolicima,cim se vise drmda to je bolje...neki dan sam ga vozila po kamencicima,a on spavao ko veliki
Kaj se tice ciscenja,tu sam nula bodova...danas sam jedva skuhala rucak i pospremila sude,misko je aktivan cijeli dan...inace zna zaspat oko 11h,pa corit sve do 14h...al danas nis od toga
I ja sam za fejs :)
Samo ne mogu naci grupu. Moze netko link nabaciti?
[/u
Grupa je zimske bebe/mamice 2015/2016
Sto se tice spavanja ako itko sazna kako izljeciti crap nap molim javite jer je 45 min pocela smanjivati na 25-30
Pitala sam danas bas zasto kisele krastavce,kazu da se to davalo djeci kojoj rastu zubi pa eto navali narode. Idem odma bacit calgel i gricke koje sam joj kupila i krastavac u usta! A vegete odma u frutek sa 3mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji