I moj cesto podje tuzno plakati dok spava. Srce mi pukne kad ga cujem. A nepoznate ljude prvo pozorno promatra, pa ako mu se nasmiju uzvrati smijesak ali postoje i oni od kojih okrece glavu. Cesto su to osobe koje ni meni nisu bas drage, ali ih ponekada sretnemo.
Dobar dan, familijo!
Mi imali super noć i nadam se da će tako ostati. Moja u 7 budna čim tata ode na posao. I evo sada spava. Čekam da se probudi da odemo van. Baš je lijepo. Nego, uskoro će biti i sve jače sunce. Što planirane za zaštitu? Čitala sam da ne bi do 6.mj.trebalo bebe mazati?! Naravno da neću s njom po najvećem suncu i šeširić je obavezan ali svejedno....I mi smo u prirodi što znači budenje insekata i morat ću staviti mrežice na prozore....
Pozdrav bubanim bobicama, dati mi je da ste bolje. Buffy?
Moja se počela svega bojati, zvukova, unošenja u facu i sl. I isto zna plakati ali kad vidi određene ljude, interesantno je da i moje pesice laju na te iste ljude.
Sutra opet gosti...
Baš je lijepo sunčeko 🌞
Mi smo se malo nosili u nosiljci..vježbali doma par puta i sad voli,do kraja ulice i natrag...taman koliko mogu nositi 😄 U buduće će to tata morati. Šteta ne iskoristiti ovo sunce. Mislim da nije baš neka prognoza za dalje.
Sad idem probati odspavati pol sata s njim. Probudio se frajer u 5 pa do 6 brblja i kaka. Ja mislila sad će produžiti kad je zaspao u 6:20,a on opet ko inače budan u 7! A ja jedva gledam...nisam ni ulovila san koji ima od 9 do 9:40. Svaki dan isti raspored,ko da imaju sat u guzici 😂
Ni ne spominjite pomicanje sata jer smo svi jeb. ježa.... 😨
Dobar vam ovaj sunčani dan mamice
Moja cura što manje spava danju to bolje spava noću, dođe mi da ju držim budnom po danu samo da što duže noću spava (šalim se naravno)
Tweety sretna mjesečnica
Nadam se da su bubane bebice bolje
Mi ćemo u šetnju kad se damica probudi i najede, šteta je ne iskoristiti ove divne dane, prema prognozi za idući tjedan kao da nam stiže Božić, a ne Uskrs možda zato moja božićna zvijezda opet cvate
Evo i nas iz skole i kratke setnjice.
D kad je vidio uciteljicu odmah se rasplakao . P.s. ni ja ju ne volim bas. Hahaha
Sad kuhamo rucak a on pajki pa iza svega toga planiramo jos malkice vanka.
Napokon lijepo, ali ono bas lijepo vani.
Uzivajte mi u ovom petku
E, upravo po 1. put isprobavamo pp bambusice koje su nam stigle! Kinezi su brzi,pelenice izgledaju super,par puta oprala,osušile se brzo,sad čekam da procure 😂
Stavila sam tetra krpicu preko ipak...da ne bi bilo.
Buffy, Gagica, kako su malci?
Dan familijo😀 mi bili kod doktora i sve super danas ni inhalacije nije trebao😁 bas mi je drago da sam odbila antibiotik jer po ovome sad bezveze bi ga pio😁 odmah smo i mi sunce iskoristili i nakon 10 dana setnjicu kratku odradili... sad je on suoer ali ja nikad gore..zacepljena sam skroz sinoc sam sjedeci spavala nikako disat nisam mogla😕tako da sam ja koma pa sam s malcem dosla kod svojih da ja odmorim a ini neka uzivaju u unuku😁
Za sunce sam i ja razmisljala i bas sam vas mislila pitat sta i kako takodjer i komarci me brinu😕
Next sam si zabranila jucer sam slozila kosaricu od 1200kn i sve sam obrisàla i uagasila laptop i zabranila si gledanje trenutno mu stvarno robe vise ne treba😀
Pinky javi za pelenici pa da i ja kineza narucim ako je ok 😀
Jedva cekam da vidim sta ce biti s tim l & c nosiljkama i ja bi malca nosala 😁
Ja sam za nosenje uzela ergo baby, kosta boze pomozi. Sad cekam da prede 5,5 kg da ga mogu nositi jer nisam uzimala infant insert koji kosta isto previse. Nadam se samo da ce se htjet nositi u toms inace cu biti body bilder :)
Ja svaki put naletim na nekaj u tom nextu i nemogu si pomoci. Ali kad stvarno imaju prekrasnih stvariii i ekstra su brzi s dostavom..
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji