Aleksandra, sretno na uzv!
E da, meni ko i pepiti, ne fali stari život samo malo da sebe mogu urediti
Inače, zadovoljna sam elastičnom maramom,isi na kontrolu kukova iz auta do bolnice u njoj i super! I više ne plaće kad izademo van ak je u marami
A što se kupanja tiče, znate da smo vodili bitku a sada je mir. Prvo je palilo što je mm zvonio sa zveckom a sada joj zagrijem na radijatori ručnik kojeg mm odmah podmetne čim ju dignem iz kadice i ne plaće.
Aleksandra, sretno na uzv!
E da, meni ko i pepiti, ne fali stari život samo malo da sebe mogu urediti
Inače, zadovoljna sam elastičnom maramom,isi na kontrolu kukova iz auta do bolnice u njoj i super! I više ne plaće kad izademo van ak je u marami
A što se kupanja tiče, znate da smo vodili bitku a sada je mir. Prvo je palilo što je mm zvonio sa zveckom a sada joj zagrijem na radijatori ručnik kojeg mm odmah podmetne čim ju dignem iz kadice i ne plaće.
Dobar dan vam curke.
Evo mi bile kod pedice, grlo ok, pluca ok. Nosic nakon dvije noci prospavane sa lukom pored glave skoro kao nov. Kaze doktorica sto vise vani tako da cemo sad kao male gusterice na sunce.
Ugodan ostatak ovog predivnog dana
Hellou zdravi i nezdravi!
Mi smo virozni,al sva sreća MI, a ne mali miš. Mm je ostao doma jučer i danas i baš nam je lijepo (osim upale sinusa i ostalog), šećemo vani i luftamo kuću,sve samo da on ne pobere. A malac se zalijepio za mene i neće ni spavati sam pa sam mm malo doselila u "dječju" sobu a malac zauzeo pol kreveta,ja sam na rubu naravno jer se pokušavam od njega maknuti a on ko crvić zamnom puzi 😂
Buffy i Gagica,nadam se da su bebači bolje! Mislim na vas!
MaliV,hvala za link na fino.hr Sviđa mi se 😄 Baš sam razmišljala gdje nabaviti s opg-ova,a da nije bio bio. Nemajke ne postoje. Svaka vam čast s troje kikača,ja bih pukla.
Meni su radili papu na 1. pregledu ali ne i briseve.
Ostalo idem čitati dalje,ostalo mi samo 20-ak strana haha 😜
I pobjeze... uglavnom pedica rekla da vise ne cuje to nesto i onhalaciju fizioloskom imao i da sutra opet dodjemo pa ce vidjeti dal mu treba antibiotik..vise ne razumijem nista...😕 da je sve ok a opet spominje antibiotik...a cemo vidjet sutra... i kod nas divno vrijeme a mi osudjeni na kucu...
Evo malac zove pa moram da idem😀
MaliV,bas mi je zao zbog vaseg psa Nas je u 1mj.navrsio 2godine,isto je mlad. Danas smo bili svi u setnji,on tak ponosno ide uz kolica,sav si je vazan. Bas obozava djecu.
Familija
Bas je danas bio divan dan. A vidi se i po postovima da su svi zbrisali van.
Nadam se da su nam bolesne bebice bolje i da ce uskoro u setnje.
Nama je danas i sutra vikend pa smo se nasetavali s tatom. A bili smo i kod fizijatra. Znate ono kako bebice kod kuce rade sve a kod doktora onda nece? E pa nasa mala smizla je danas upravo obrnuto. Sve one vjezbice koje inace radi s negodovanjem i mrstenjem i ako bas moram facom je izvodila savrseno. I to smo mi s njom radili tako da nije u pitanju fizijatricin magicni dodir. Na lopti se smijala. Dobro to voli i doma pa ajd. Ali totalno je sarmirala fizijatricu. Stalno ju je gledala i smjeskala joj se.
Smizla mala.
Eno se onesvjestila od umora. Bas joj je bio ispunjen dan.
Mi obavili uzv kukica i sve je u redu Malac bas bio dobar,zaspao je u autu i probudio se kad smo sve obavili...a ja se vec pripremila na viku i dreku,a ono na kraju nista od toga.
Kakav luk stavljate u krevetice ? Cesnjak ili onaj cveni luk ?
Sortiraj odgovore
Najstariji