pozdrav mamice i bebice
mi evo već 3 dana za redom išli kod bake na dnevni boravak, u zelenilo i tamo gdje imamo kuda šetati, i sutra ćemo tako, dok god bude sunčano
ovak, u četvrtom mjesecu sam naručena kod zubara i radi se o većem zahvatu koji će trajati desetak dana i bez anestezije nemoguća misija.. a dojim.. nisam pametna kaj napraviti, naravno, ne želim prestati dojiti
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
da i zakaj mi je svaka slika naopačke
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Bufy sad kad si napisala idem se molit da zaspe sjetih se ovog...
https://youtu.be/pz_QcDWs34g
Hahaha. Ja sam se bas nasmijala. Kompromis?
Renata i mi se spremamo za pripreme pred skolu.😁 Veselja li.
A nisam jos svjesna da moj mali mis krece u školu. 🙈 ide li malicka u vrtic? Jeste odradili Grad mladih?
Laku noc svima...
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Hahahhaj gagica... kod mene ni kompromis ni molitva 40 min je spavao..i ja ga pokusala opet uspavati naravno bezuspjesno..eno jos se ludira...ajde bar sam se okupala.i malo dovela u red...a izgleda da cu se morat pomiriti s tim da moj bebac ide.kasno.spavati😕 i bit ljubomorna na vas kako imate vecer slobodnu😀
Laku i mirnu noc vam zelim i da vas beba pusti da se naspavate😙😙😙
helouuuu sisters
evo i ja malo sjela pa rekoh da vam se javim iako jedvaaa gledam i sumnjam da ću sve pohvatati pa se unaprijed ispričavam ako nešto i nekoga preskočim
Prije svega drago mi je da su bubane bebice sve manje bubane
Moja zasad nije plakala kod nepoznatih a ni kod poznatih,ali redovno gleda u mene kao da traži moje mišljenje hehe
just smile šokirana sam komentarima, straaašnooo...
nadam se da će brzo proći
renata uhh školarku imate, hrabra curka ja kad vidim iglu mi se plače heheh, sad stiže pravo veselje
mrkvica malena ti je preslaatka, a i puzzle su lijepe
visnjass maleni ti je kao sa reklame ma presladak ajme, a oči su woooooow
Mi danas bile malo vani u marami pa kad je zaspala prebacila ju u kolica i na terasi je spavala dok sam ja čistila, uglavnom kao i mama cijeli dan čišćenje i ona, čak sam i prozore oprala, jedan dio gotov hahaha, jedva hooodam koliko me noge bole...laka vam noć
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Buffy, nisi jedina. Moj bebac isto nikada ne zaspi prije pola noci. Nekada i kasnije. A poceo se buditi u pola 7 ujutro. Pa ima da se srusim jedan dan a on ce misliti da se igramo i nastaviti se kreveljiti. Laku i mirnu noc vam zelimo.
mrkvica: o ljubav mala,vidi sto je predivna.♡ malo i nju bas uhvatilo. Valjda ce brzo proci.i kako,tj.kada mazes kremice?ujutro i navecer ili?
Pepita: navikla sam vec,ali nekad se bas zapitam kako sam jos uvijek normalna i lakse mi bude kada ovdje vama napisem i malo se ispusem...
Nama krstenje cini se na sam dan uskrsa.bas sam happy. :) trebalo je biti na veliku subotu jer je sveki tako htjela posto su njena djeca tsko krstena ali nam je svecenik rekao da niposto ne smaramo ni sebe ni bebu na doceku i tako velikoj i dugoj misi.jedini sto ce na benkici pisati 26.umjesto 27. taman je danas gotova bila.nema veze...
Uh,skolarci.hehe,gdje smo mi od toga.ali jedva cekam. :P
Moja ljubav danas isto kenjkava,prespavao vecinu dana,ostalo plac,kontam sto zbog osipa,sto zbog grceva,osim evo sad maloprije taman pred spavanje se mm igra s njime i ni glasa nije ispustio,samo je pratio,dosla ja iz kupatila,pricam tako nesto bzvz a on poceo vriskati od smijeha i gugutati i gleda okolo gdje sam.rastopila sam se.prepoznao mamu svoju. ♡♡♡♡♡
Tweety: neboj se,nije to nista strasno,povuce se vecinom samo od sebe.a i kazes da je malo.ima to dosta djece.imala sam i ja onaj tzv "caffe au latte fleku".promjena u pigmentu pa i dan danas iznad guze imam fleku tamnije boje od moje koze.uvijek sam rekla da mi je to umjesto tetovaze. :P
javi sta pedica kaze.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Eh da, Visnjass:i mene je to sa slikom patilo jako dok nisam skontala da jedino preko kompa ispadne dobro i ravno.eto. :) mali je oredivan.koje okice.♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobra vam vecer sisterke moje 😊
Moja mala zaspala u 8 i evo jos spava. I to bez mene u sobi! Vec treću noć zaredom nakon sto zaspe, ja se iskradem iz sobe, a ona nastavi spavati i odspava po 5 sati prvi djir. Ja i dragi napokon pogledali film zajedno! Nisam film pogledala u komadu otkad sam rodila 😊 i sad sam legla u krevet pored svoje princezice i sad cu i ja zaspati dok se ne probudi za cicu.
Danas bile u šetnji, dan je bio prekrasan. Ja nadobudno krenula s njom u kolicima (marama bila u torbi naravno), nakon par minuta prvo njenog zvjerkanja okolo, a zatim plača, morala sam je staviti u maramu. Tako da smo setale u marami dok sam ja ujedno gurala i kolica. A tko mi je kriv, kad znam da vise voli maramu ionako! A ja sam se dogovorila s prijateljicom za setnju (njen mali voli kolica) i kavicu pa kao lakse ce mi biti da je u kolicima. Yeah right 😂
Čim sam je stavila u maramu prestala plakati i zaspala kroz 5 min. Na kraju smo mi ipak išle na kavu, a ona je spavala na meni ☺️
Bubane bebice, drago mi je da vam je bolje.
Just smile i Mrkvica, iako imaju flekice, bebice su vam bomboncici! 💝 nadam se da ce im sto prije proci!
Svima želim laku noć i da se naspavate!
Jutro, drage moje 😘
Boze, pepita&mrkvica, pa svaka vam cast na ciscenju prozora 😱 Ja kad stignem prebrisati stol sam ponosna 😂
Dan je predivan, a malac je sinoc zaspao, pa sam ga okupala tek maloprije
Sortiraj odgovore
Najstariji