Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    18. Ožujak 2016. 10:08

Jutro familijo! Jucer vas citala sl nikako natipkati nesto. 
    Mi smo malo bolje...i dalje smo na inhalacijama. Kaslje i dalje...i rekla dr da ce jos dugo trebat da izbaci taj sekret tako da...strpljenja treba. 
    Ovu noc super spavao. Stavili ga potrbuske prvu noc. Inace je na boku ili ledima. Tako da sam se ja cijelu noc svako malo trzala i provjeravala ga a on spava ko beba. 😊 budio se samo 2x za papati. 😉 Ja se isto napokon malo resetirala. Jucer smo izasli malo van na dvorište.on zaspao u kolicima a ja s mamom popila kavu. Sad kad vidim da se situacija popravlja odmah mi lakse. Jos sam cula na vise strana da su u punom zamahu respiratorne infekcije i da nerijetko zavrse u bolnicama. 😵 od poznanice necakinja sa 1g i 4mj ima upalu pluca i hospitalitirana je a sama u bolnici. Mene srce zabolilo kad sam cula. Mama joj doma s bebicom od 2,5mj koja je isto prije mjesec dana bila u bolnici zbog slicne stvari. Neznam zasto tata ili baka ili neko vec nije s malickom u bolnici al eto. Nemogu si to ni zamisliti iako ima puno gorih stvari al eto...svakom je njegov kriz najzezi. 

Bubane bebice bas mi je drago da ste i vi bolje. Hurra za nas!💪 

Moj stariji sin imao tu ogrlicu od jantara. Ne znam jel pomogla al sigurno nije odmogla. Ako nista onda kao modni detalj. HeHeHe 
    Inace prvi zub je dobio sa 8mj i svaki zub pratila temperatura 39-40. Uh kad se sjetim. 🙉🙈 

Moj mis zna zaplakat kad mu se neko od djecice naglo obrati i unese u lice. Prestrasi se valjda. 

Ne znam sta sam jos htjela napisati.. Zaboravih. 😁 Eto nam 🌞 napokon. Uzivajte svi u prekrasnom danu. 😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    18. Ožujak 2016. 10:15

E da...htjela prokomentirati slucaj na goljaku sa zlostavljanjem djecice. Uzaaaas. Ja si to ne mogu ni zamisliti. Da sam ja bila na mjestu zene koja je nazalost ustvari na srecu svjedocila tome ne znam sta bi uradila. Mislim da bi ju zakucala u pod. Kazem na srecu jer ce nadamo se tome sada stati na kraj. Brrrr jezim se od pomisli uopce.

Mery15
    18. Ožujak 2016. 10:39

Goljak, da.. Bas sam se neugodno iznenadila kada sam vidjela clanak. Mi imamo samo pozitivna iskustva. Cak smo subotom bili kod fizijatra i ocekivali smo nadrndano osoblje ali svi su prema svima bili ljubazni, ne samo prema nama. Dosli smo dosta ranije pa smo imali vremena sve promotriti. Cak su i spremacice ljubazne. Zalosno je sto eto postoje osobe koje se lijece na djecici. Nadam se da ce se tome i slicnim stvarima stati na kraj.

tweety91
    18. Ožujak 2016. 10:46

Shimmer ne spominji pomicanje sata, proslo mi jucer kroz glavu. U 5 cemo piti kave i tipkati ovdje :)) 

Mi definitivno skakucemo, samo cendra cijeli dan. Ni sam izgleda nezna kaj bi. A ja bi kao trebala u shopping s njim da mu kupim neku oblekicu jer mu sve malo, a za tjedan dana idemo u hrvatsku. Nemrem ga pokazivati ljudima, a on sav stisnut u robici :) kaj ce misliti selo? :D

Na nextovu stranicu vise ne smijem, muz ce me zadaviti :D

[/u

gagicamamica
    18. Ožujak 2016. 10:49

Tweety sretan mali rockas!

Malidebeli
    18. Ožujak 2016. 11:06

Gagice bas mi je drago da ide na bolje.
    Za goljak ne mogu vjerovati,  mi imamo bas suprotna iskustva - sve žene su bile prekrasne.
    Moj se ne place kad mu se unosi netko nepoznat, ali nece biti na rukama nepoznatima😊jedino sto sad ima noćne more sto je užasno. Histeričan plac a spava..

tweety91
    18. Ožujak 2016. 11:12

Gagice hvalaaa :*

Malidebeli i moj ima nocne more, brizne u tako tuzan plac. Da mi je znati kaj sanjajuu ...

[/u

MaliV
    18. Ožujak 2016. 11:30

Gagica, super da ste bolje 🎉👏🏼

Goljak necu komentirati... Bas sam se sva najezila, svaka cast toj zeni da je reagirala, jadna ta djecica, Boze dragi 😢
     Ali super da vi imate pozirivna iskustva

Tweety, joj ne spominji mi next, imam kosaricu vec napravljenu, cekam da sjedne porodiljni 🙊😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.