jutro svima!
bas familija
pratim situaciju s bubanima, nadam se da su to zadnji problemi u grupi ove sezone prehlada i ostaloga
i ovdje je svanuo divan dan, a ja sam prekjucer imala takvu epizodu sa svojom demonkicom i kolicima da imam blagi ptsp i uopce se ne usudim van s njom danas
isla sam preko trznice do bolnice (znat ce mam@ ), a ona je toliko vristala da su me oni cigici sto prodaju gace i carape gledali na rubu da mi zovu socijalnu
ispast ce da nam je ovaj ergo najbolja investicija od svih drndi za bebu.
ja sam isto tatami malo izracila pa naspricala i prebrisala nekim nuk sredstvom za dezinfekciju igracaka, pribora i slicnog. kupila u mulleru preko bonova iz one knjizice.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
e da, ovo s posjedanjem.
bas sam prekjucer kod fizijatrice na pregledu kao usput pitala kako to ide sa sjedenjem jer su neki bake i djedovi jako nestrpljivi da unucicu okruze jastucima na kaucu (sto je sveki skoro doslovno rekla), na sto je zena mrtva hladna rekla "morat ce se strpiti do 8.mj."
a vec vidim da cu cijelo ljeto s tim voditi borbe.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Familija
Evo kod nas sunce naapokon. Kasnije malo cemo u setnjicu, prijeko potrebna je i njoj a i meni.
Bas se veselim
Buffy super da je malisa veseli i da ga ne muci onako jako.
Sto se tice luka kaze mi mama da sam ja zvakala zeleni dio mladog luka kada su mi zubi rasli luk sveprisutan haha
Sto se tice sjedenja ja sam bas sretna sto je doktorica izricito rekla ne. Mene mogu ignorirati ali cim sam rekla doktorica kaze nikako odmah druga prica. Sad i mm opominje svakoga tko ju uzme u ruke.
Cjepivo prolazi super, malena je kao da se nista bas nije dohodilo.
Sinic bili kod kumova, ljudi imaju nedonosce pa je u kuci 100 stupnjeva.. bili smo kratko ali ocito dovoljno da maloj ad po licu podivlja opet. Bas ju ubija to grijanje i promjene temperature.. jedva cekam da zavrsi ta sezona grijanja vise. Nadam se bar da ce se lijepo vrijeme malo zadrzati jer joj zrak jako pase pa da mozemo van sto cesce
Mm se sinoc totalno uzivio s tim puzlama. Slozio joj je pravi mali kutak za igranje. Sve joj je lijepo poslagao na jedno mjesto i pocistio bas mi je bio slatki
Jutro zenske
Kod nas bas divan dan,napokon sunce,nije bas pretoplo,al bar
nema vjetra.
Ja jucer imala radnu akciju,peglala i cistila kucu,a mm je cuvao malca. Citala sam vas cijeli dan,al nikako uhvatit vremena da vam nesto i natipkam...sad mi se sve pomjesalo tko je sta vise napisao
Mam@ - big like za pse,mi imamo cane corsa i obozavamo ga. Svaki dan smo dva puta u setnji i to mi bas dobro dode,ko ispusni ventil Malo odmorim dusu i tijelo,ipak nije lako bit cijeli dan zatvoren u kuci s malcem
Bolesnim bebicama zelim sto brzi oporavak
Mi danas popodne idemo na uzv kukica,nadam se da ce sve biti u redu.
Saljem punoo pusa svim mamicama i bebicama !!!
Aleksanda i mi smo imali cane corsa, morali smo ga uspavati zbog tumora na mozgu nedavno.. Odmah su mi suze krenule kad si napisala da i vi imate cc 😢 Jako mi fali... Koliko je star/a? Nas je imao samo dvije i pol godine.. Predivni su to psi ❤️
Btw kad ste pisale za ove carapice zveckalice, i mi ih kupili u mulleru, ali najbolje mi je sto mu ih mogu staviti i na ruku pa zvecka li ga zvecka 😄
Mrkvice, super je muz 👏🏼👏🏼👏🏼
Moj danas napokon dolazi s puta, a u subotu sam ga vec rezervirala da babysitta maloga, a ja cu s curama na rucak 😁
Dobar dan baš ste dobro rekle familija, ujutro sam odmah pomislila na bubane bebice jesu li bolje
Moja je sinoć dakle prvi put u životu svome zaspala u 20 sati, prvo buđenje oko ponoći tad sam ju presvukla, i nastavila spavati do negdje 3 pa do 6 i to je bilo dosta hehe
Nas zeza nosić jako i nju a i mene, njoj redovno čistim da ne bi bilo, čak sam nas i inhalirala, skuhala pun lonac kamilice, i ostavila na vatri da isparava, mogu reći da mi je odmah bolje, pa pretpostavljam i malenoj
odlazak kod mojih je pod upitnikom do utorka, nisam bila gore već skoro godinu dana, zaželjela sam se svoga sela, a ako sada ne odem tko zna kad ću imati priliku ( da napomenem nisu moji baš u zg-u izvan zg-a na selu )
pas još jedno biće koje mi fali, imam tu šogoričinog psa labradora na brizi,ali je razmažen i neposlušan.. moj pas je mini mješanac ne previše mini i obožava djecu..
mrkvice koje si puzzle uzela koliko komada ima?
bubine bebice nadam se da ste nam bolje
jurimmmm štogod napraviti dok spava hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, ja sam mislila da su tvoji negdje u gradu. Super ako su na selu, zasto ne otici. Malenoj ce goditi promjena, a i tebi. I moji u Bosni su isto na selu pa je malac bi odusevljen kokama, macama, psom.. Ma svime sto ovdje ne vidi. Sad se spremamo na Goljak po nalaze eeg-a. Smijesno je sto smo ga radili prije skoro 2 tjedna a tek danas ga mogu podignut. Zbog toga smatram da je uredan. Da nije, valjda bi me zvali. Moj malac se cijelo jutro okrece na trbuh. Skuzio je kako to napraviti i super mu je zabavno. Pusa svima
Familija
Kod nas je dan diiivan, poslije ručka ćemo u šetnju
Nadam se da su bubane bebice bolje
Kad ste puzzle spomenule vidjela sam da su u konzumu na akciji 50 kn, nisam još išla gledati kakve su
Hallo, sisters (kad smo vec family :) )
Mi smo evo vani pijemo lavu/spavamo. Divno je vrijeme pa koristin priliku luftati se s njom dok gpd mogu. Ne idemo u kucu osim pelenu mijenjat. Dojim ju ko ciganka, nasred dvorista (imamo visoku zivicu)
Mame malih bubanaca, saljemo puse i zagrljaj
Ines25, hvala zq info za puzle, idem bas kad mm dode vidjet kakve su pa javim.
Pepita, iz kojeg sela su tvoji? I mi smo dosta blizu zg pa da vidim, da mozda niste susjedi ( drzim fige, kave ima)
Da se nadovezem na juces spomenutu kavu- vjerujem da nam lonac nebi bio dovoljan, a tema sigurno nebo pofalilo :) kad kikaci porastu ocekujem nekakvu kavu uzivo
Saljem vam puse, odoh posaditi kadifice
Bubine bebice....ima kaj novoga?
Mama, mislim da smo mi preskočili ovaj sa 3 mjeseca ili je bio samo malo u obliku nervoze, hvala bogu.
Nama su se grčevi smanjili napokon i počela je više po danu spavati. Evo u ovo vrijeme od 12-3 smo se obično frkali a sada spava i nervozna je ako ju probudio. Samo zine kad hoće cicu i nastavi. Tako već sat i pol i već 4 dana. Još da to nije na meni ja bi bila presretna.
Pozdrav, familiji!
Sortiraj odgovore
Najstariji