Renata: on ima na pcele i tak neke zivine,koliko znam na hranu ne,ja imam samo na maline ali ih ne jedem.pa jel bas moram ici pedijatrici ili ce pomoci i neka od ovih spomenutih krema?posto ovu moju pedicu zelim vidjeti bas kad moram dok se ne prebacimo.sta onda da jedem?sta da nejedem?uff.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tweety:http://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/bolesti-zdravlje/hemangiom-uzroci-simptomi-i-lijecenje
malo proucavam.jeli ovako sta?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Da mi je samo znati gdje mi se izgubio ostatak posta
Ukratko renata ti je sve rekla. Meni mala bolje reagira na stelatopiju nego na a dermu pa sam opet na stelatopiji. Mozes uzeti nju, a dermu exomega ili la roche posay. Vidi u ljekarni da ti daju testere jer su dosta skupe kreme. Od pedice mozes dobiti kortiko za jaci slucaj a inace ti vecinom preporuci jednu od tih emolijentnih krema za kozu sklonu atopiji. Mi nemamo alergija ali zato ja i sestra vucemo dermitis, ona jace ja slabije pa je valjda i mala povukla takvu suhu kozu.
Shimmer jojj nisam znala da na uk ima dino. A stvarno je lijep 😍😍
Sto se tice narucivanja citala sam da je na ukr 200kn kao jeftinije, ali je muka naruciti. Sad koliko je istina nezz.. i da tatiana salje kao gift pa nema carine.
Justsmile, ne mogu ti puno pomoci, jer ne znam nista od tome, ali saljemo puse da sto prije prodje. Presladak je malisa, pravi decko s obrascicima i podrbadkom ☺️❤️
Mrkvice, jel to taj kutak za malenu koji je m napravio? Super su puzzlice 😍
Mi cekamo da se mali gazda odlucio probuditi, pa da se okupao napokon, vec mi je malo slankast kad ga poljubim 😋😂
Vecer familijo
JustSmile,Mrkvice,nek vam sto prije prode.Bebice su preslatke,pravi mali bombonceki
Ja danas 5 min nemam mira,malac je i dalje nervozan i to od ponedjeljka. Danas je nepodnosljiv,mm i ja jedva na kraj snjim...smirio se jedino u setnji u kolicima,a ostatak dana nervoza i plac. Ak ovo potraje,skrenut cemo skroz Uspavljivanje sat vremena,cim ga spustimo u krevetic,probudi se u roku pet min i onda dreka,pa sve opet ispocetka. Sad smo obavili kupanje i nadamo se da ce se umorit i zaspat,jer smo mi premoreni. Nadam se boljem sutra ! Pozdrav svima !
Mrkvice sta si rekla od kud su puzle? I da zaboravih bebice su divne 😍😍 a tvoj just nije mrsavko moj je jos mrsaviji mi se cini 😁😁😁
Nakon koliko dana koristenja kremice mrkvica vidis poboljsanje?
Moj je danas takodjer cudan..5 min se smije 5 kenjka s ti da u kednom polozaju nece dulje od 5 minuta pa izmjenjujemo lezanje na ledjima na trbuhu pa na stol ga stavim pa nosimo i tako vec 3 sata😕 sad smo ga i okupali i idem se molit da zaspe..sutra imamo fotka je pa da se i mama malo sredi iako sam sva prehladjena😕😁
JustSmile da, tak nekak. Jedino sto na slikama kaj vidim po netu su bas veliki, sad sam se isprepadala. On ima tipa pola cm*pola cm na ledima. Sva sreca pa 22og imam cijepljenje pa cu pedijatricu pitati. Uhh.
[/u
MaliV da to je kutak, ali malo se toga vidi. Pokraj je gym, pa s druge strane viper i naravno sva sila igracaka
Puzle su iz interspara, 80kn 10 komada. Imaju s brojevima, vocem i aiticima. Mi imamo s vocem. Nisam nasla one u konzumu pa smo baku opljackali za ove
Sto se tice kreme poboljsanje se cesto vrlo brzo vidi jer se ta suha koza hidratizira i smiruje. Ali treba jako redovit biti i uporan. Ja nisam bila pa smo na korticima zavrsili, sve dok me renata nije uputila sto i kako na cemu joj jos jednom od srca hvala
Renata jel curka jedva ceka skolu
Sortiraj odgovore
Najstariji