Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 19:45

Renata: on ima na pcele i tak neke zivine,koliko znam na hranu ne,ja imam samo na maline ali ih ne jedem.pa jel bas moram ici pedijatrici ili ce pomoci i neka od ovih spomenutih krema?posto ovu moju pedicu zelim vidjeti bas kad moram dok se ne prebacimo.sta onda da jedem?sta da nejedem?uff.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    18. Ožujak 2016. 19:48

Ovako mojoj sada izgleda:

@JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 19:53

Tweety:http://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/bolesti-zdravlje/hemangiom-uzroci-simptomi-i-lijecenje
    malo proucavam.jeli ovako sta?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    18. Ožujak 2016. 19:54

Da mi je samo znati gdje mi se izgubio ostatak posta 

Ukratko renata ti je sve rekla. Meni mala bolje reagira na stelatopiju nego na a dermu pa sam opet na stelatopiji. Mozes uzeti nju, a dermu exomega ili la roche posay. Vidi u ljekarni da ti daju testere jer su dosta skupe kreme. Od pedice mozes dobiti kortiko za jaci slucaj a inace ti vecinom preporuci jednu od tih emolijentnih krema za kozu sklonu atopiji. Mi nemamo alergija ali zato ja i sestra vucemo dermitis, ona jace ja slabije pa je valjda i mala povukla takvu suhu kozu.

Shimmer jojj nisam znala da na uk ima dino. A stvarno je lijep 😍😍
    Sto se tice narucivanja citala sam da je na ukr 200kn kao jeftinije, ali je muka naruciti. Sad koliko je istina nezz.. i da tatiana salje kao gift pa nema carine.

MaliV
    18. Ožujak 2016. 19:58

Justsmile, ne mogu ti puno pomoci, jer ne znam nista od tome, ali saljemo puse da sto prije prodje. Presladak je malisa, pravi decko s obrascicima i podrbadkom ☺️❤️

Mrkvice, jel to taj kutak za malenu koji je m napravio? Super su puzzlice 😍

Mi cekamo da se mali gazda odlucio probuditi, pa da se okupao napokon, vec mi je malo slankast kad ga poljubim 😋😂

Alekssandraa
    18. Ožujak 2016. 20:13

Vecer familijo 

JustSmile,Mrkvice,nek vam sto prije prode.Bebice su preslatke,pravi mali bombonceki
    Ja danas 5 min nemam mira,malac je i dalje nervozan i to od ponedjeljka. Danas je nepodnosljiv,mm i ja jedva na kraj snjim...smirio se jedino u setnji u kolicima,a ostatak dana nervoza i plac. Ak ovo potraje,skrenut cemo skroz  Uspavljivanje sat vremena,cim ga spustimo u krevetic,probudi se u roku pet min i onda dreka,pa sve opet ispocetka. Sad smo obavili kupanje i nadamo se da ce se umorit i zaspat,jer smo mi premoreni. Nadam se boljem sutra ! Pozdrav svima !

• buffy
    18. Ožujak 2016. 20:21

Mrkvice sta si rekla od kud su puzle? I da zaboravih bebice su divne 😍😍 a tvoj just nije mrsavko moj je jos mrsaviji mi se cini 😁😁😁
    Nakon koliko dana koristenja kremice mrkvica vidis poboljsanje? 
    Moj je danas takodjer cudan..5 min se smije 5 kenjka s ti  da u kednom polozaju nece dulje od 5 minuta pa izmjenjujemo lezanje na ledjima na trbuhu pa na stol ga stavim pa nosimo i tako vec 3 sata😕 sad smo ga i okupali i idem se molit da zaspe..sutra imamo fotka je pa da se i mama malo sredi iako sam sva prehladjena😕😁

• moki6
    18. Ožujak 2016. 20:23

Mrkvice gdje ste uzeli puzzle?

tweety91
    18. Ožujak 2016. 20:28

JustSmile da, tak nekak. Jedino sto na slikama kaj vidim po netu su bas veliki, sad sam se isprepadala. On ima tipa pola cm*pola cm na ledima. Sva sreca pa 22og imam cijepljenje pa cu pedijatricu pitati. Uhh.

[/u

Mrkvica2
    18. Ožujak 2016. 20:36

MaliV da to je kutak, ali malo se toga vidi. Pokraj je gym, pa s druge strane viper i naravno sva sila igracaka 

Puzle su iz interspara, 80kn 10 komada. Imaju s brojevima, vocem i aiticima. Mi imamo s vocem. Nisam nasla one u konzumu pa smo baku opljackali za ove 

Sto se tice kreme poboljsanje se cesto vrlo brzo vidi jer se ta suha koza hidratizira i smiruje. Ali treba jako redovit biti i uporan. Ja nisam bila pa smo na korticima zavrsili, sve dok me renata nije uputila sto i kako na cemu joj jos jednom od srca hvala 

Renata jel curka jedva ceka skolu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.