Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    18. Ožujak 2016. 18:41

Shimner kako sam skuzila ta s ukrajinske napise da je gift pa nema carine 😁😁 a pise u grupi da xe ih sad valjda i kod nas biti😀 jedino ako cijena ne bude ogromna mozda se isplati😀
    Just stvarno nemam pojma za slike..😕a brizan misic maleni

@JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 18:49

Evo nasla sam.tinypic.com
    misko spava a ja ga jadnog bljeskalicom dvaput uslikala.nevidi se od dude koliko je jadnom i oko usta isto tako.stalno prtlja po licu pa je moguce da ga i svrbi.ljubav.uh...

Renata:mazala sam prije koji dan bepanthen kremicom za lice i tjelo za kozu sklonu crvenilu.nista..ok,nisam mazala iduci dan ali jadnom bas ne prolazi.neznam do ceg je. :( pazronazna je rekla da predjem samo kamilicom.al i to nekako djabe... :( tko ce docekati ponedjeljak.uhuh

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    18. Ožujak 2016. 18:52

Just tako je i mom koliko vidim po slicicama... a se cese on tuda?

@JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 18:54

Sad bas gledam slike pa sam se nasmijala.vidi ti te obraze.xD pa nek mi netko kaze da je mrsav.cak i podbradak ima. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    18. Ožujak 2016. 18:54

Shimmer a zao mi dati jos 50 eura za taj umetak, a eventualno ce ga 2mj koristiti. Za sad si je jos ok s kolicima, a i nije ovdje vrijeme za nositi ga. Svaki dan ludi vjetar i kisa :( 

Moj momak je danas odradio shopping s nama ko veliki, nikakva galama, samo se cerekao i na kraju zaspao, a mm i ja popili kavicu lijepo :)

Inace, na ledima ima nekakvu mrlju. Crvene boje, izgleda ko madez ali crveno. Zvala sam patronaznu pa mi je na jako losem engleskom pokusavala objasniti, ali nisam ja nju skuzila nis. Jel imala koja iskustvo s tak necim?

[/u

@JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 19:00

Tweety:moj iznad guze i na guzi ima plavu fleku nalik na sljivu,podljev.ja kad sam to prvi puta vidjela bas sam se prepala.prvo sam pomislila da nije od platnenih pelena,pa da nije od silnog lezanja,da ga nisam krivo uzela...uh svasta mi je lroz glavu prolazilo.i onda trazeci na netu doznala sam da to imaju tamnopute bebe i da se to zove mongolska mrlja.ode sa vremenom i sasvim je normalno.nisam nemajka i nisam bacala djete okolo da sljivu zaradi.xD xD mozda je to to? ;*

Buffy: koja kremica je to,si rekla?jel pomoglo ista?

@JustSmile@
    18. Ožujak 2016. 19:02

Iskreno,nisam sigurna da ga svrbi ili ne.sad bas stalno cacka po tom djelu oko oka.a opet i inace je sav razbacan sa rukama.neznam sto mislit.uhh

• buffy
    18. Ožujak 2016. 19:05

Moj isto tako..al on bas okuce svrbi pa nekako mi se cini da ga to i ne svrbi.. roche nam je testere dala mazem tek 2 dana za sad je isto..sto je najbolje nama se to prosli cet.skupa s prehladom pojavilo😕a do tad je imao cisto lice...a sudocremom mozda? Zna netko sad sam ga se i ja sjetila

renata6
    18. Ožujak 2016. 19:10

ovo je ekcem i tu bepanten, kamilica neće pomoći, kreme s emolijatima tipa la roche posay, a-derma, ili mustela i oni imaju za ovakvu kožu.
    Za početak smanji grijenje, pamućna oblekica pogotov u gornjem dijelu, što manje kupanja i to bez kupki. U principu patronažna ti nema kaj tu reći  s ovime ideš pedijatru
    ima li netko u obitelji alergiju, aklonost alergiji? ti suhu kožu, muž?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.