Dobar vam ovajsuncani dan rodbino,familijo,obitelji... :)))
Nema nas par dana,imala sam 20strana za citati. Bolesnim bebicama saljem pusu i brze oporavke zelim!
Nas napao osip.
izgledaju kao sitni pristici i onda nedugo zatim se spoje u jednu crvenu flekicu i tak ih je nekoliko.i hrapavo poslije.a na bradi puno sitnih...poludit cu.mal bude ok,a vec u drugom trenutku crveno cijelo lice.uzas...cak je i po vratu dobio. Sto koristite za lice i kako prepoznati AD? citam na netu a i znam da je netko spominjao a dermu?
Normalno da sad opet ja i moje mlijeko nevaljamo,pa ne perem cesto sisuljke i sebe...dojim ga na lezecki na istoj posteljini pa je od moje "guzice" nesto pokupio na lice,prasina u sobi...mislim da cu poludit...zar jednostavno ljudi ne mogu shvatiti da dijete ima mozda osjetljivo lice? :( patronazna dolazi tek u ponedjeljak da vidi a ja bih tako rado nesto prije poduzela.zao mi ga jadnog...
Pinky: javi za kineskice.
ja imam jednobojne one sto ima na netu ali jos nismo probali.pretanko mi se cini jos za sada.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Evo i nas.. setnja broj dva u tijeku. Curka spava a mama odmara dusu na klupici u parku Neka ovaj popodnevni zadnji spavanac odradi vani pa ce mi lijepo nocu spavati. osamuti ju zrak
Mama moja kako je veca to vise reagira na ljude. Nekima se smije na prvu, neke ignorira a nekima place. Cesto isto tako zna poceti plakati kod nekoga kad ju drzi i tocno trazi mene ili tatu. Samo kod nas se primiri neovisno tko ju je drzao.. i onda opet moze svima. Kao da samo zeli znati da smo joj tu negdje. Takoder nevoli da joj se unosi u facu i glasno prica.. prvo se zagleda pa u plac. Valjda se preplasi.
Tweety tako i moja jutros. Otprati tatu na posao corne jos pola sata i mamaaa ustaj dosta si spavala Kad se pomakne sat ustajat cu u 5.. veselo nema sta.
Justsmile mi imamo ad. Kada je lose izbiju jako crvene fleke, nekada skoro pa ljubicaste. Suhe i hrapave, kada je bas lose onda se i ljuskice pojave i zuckasto. Svrbi ih to i jako se grebu po tome. Nasa ima po licu najjace i suha predjela po nogicama te na zapescima. Gotovo skolski izgleda. Iako nama je pedica postavila dijagnozu. Da sam znala osla bi ranije jer se njoj to sa mj dana pojavilo
justsmile tko ti je to sve nadrobio? zamisljam da sjedis gole guzice djetetu na faci
nama cesto zna biti kontaktni osip, kad bude dugo naslonjena na nesto npr na naramenicu nosiljke dok spava.
tweety, umetak ti je za dosta dulji period, do iza 4mj. sigurno. klatarit ce ti se sav u nosiljci bez toga. pljuni jos 150kn za umetak, sta sad.
isla i ja vidjeti te love&carry, bas su medene. ali su za uzrast iznad 4-5 mj jel?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
E da zaboravih..
Buffy kakve su bile vase zanoktice? Moja ima na palcu ali nije crveno ni nista, samo mala zanoktica. Sad neznam kada moram reagirati.. jer ovo stvaarno izgleda bezazleno.
Shimmer dok dodu uzorci svi taman cete i vi 4mj ja evo cekam da stignu pa ju uziman sigurno. Vec mi je prevelika za elasticnu, a i kako je ojacala odguruje se i isla bi svuda a elasticna se rasteze pa nam je i to problem. Ako se imate sada u cemu nositi onda ju mozes za kasnije naruciti. Meni je puno prihvatljivija cijenom od erga ali opet nejde od rodenja..
Tweety a jel imas jastucic? Slazem se s shimmer na toliko para umetak i nije toliki trosak
Danas zaista prekrasan dan a i vikend ce biti. Treba iskoristiti jer kazu onda opet fuj vrijeme.
Mi smo bili vani u dvoristu...malo se prosetali po ulici i zaspao u kolicima. Polako se privikavamo na kolica. 😀
Kako vrijeme ide malac je sve bolje...iako kad se zakaslje ja se najezim od zvuka koji proizvodi. Ko kakav dedek.
Justsmile dol sam citala samo tlak mi je skocio,mogu mislit kak je tebi. Koji specijalci. Najbolje dijete stavit pod stakleno zvono. I onda nebi valjalo. Ma takvima nikad nevalja.
Nadam se da ste lijepo provele dan sa svojim strucama. ❤😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Evo i ja malo sjela.
Cijeli dan nesto spremam a posto nemam nosikjke nikakve, malog prenosim u viperu za sobom.
Na kat, pa dolje, ooet na kat pa oprt dolje.
Krepana sam hahahaha.
Prala prozore na cijeloj kuci , a imam ih podosta.
Sad cu zavjese tutnuti da se peruckaju. Sutra sam u sredivanju dvorista, opet
Mali trenutno spava .
Ovisnica sam o reckanju ruza i kosenju trave. Samo virim kroz prozor i gledam sto bi danas vani radila.
Kad planirate uzimati te l&c nosiljke. Meni treba nesto pod hitno da mogu lakse malog prenositi
@justsmile@ ad je baš karakterističan, kao što kaže Mrkvica ne možeš ga fulati, ovako sitni prištići može biti samo iritacija...prebriši, dobro posuši i stavi bepantena, ako prođe onda je samo do iritacije jer bepanten kod ad-a ne funkcionira.
drago mi je da je bolesnim bebicama bolje, uživajte i iskoristite maksimalno ovo sunčeko!
mi smo u pripremama za školu, testiranja, sistematski, cijepljenje u obje ruke( prošlo bez suza) i tako non stop neka gužva...
pozdrav svima, čitamo se i pišemooo!
Just opisala si lice mog malenog..i nama je pedica rekla da je ekcem i dala roche😕
Mi smo odspavali sat i pol na meni aravno ja sjedeci i sad me ledja bas jako bole😕
Zanoktica na prstu nisam bila reagorala pa je na kraju dosao kao pristic zute boje kad sam odlucila reagirati...a sad sam na nozi vidjela prstic lagano da se crveni i oah tretman octenisptom i nema vise..od sad sve spricam s octeniseptom pa makar bezveze😊
Renata pusa za cijepljenjeo😙 jos u obje rucice😙😙
Sa koje stranice se ono slike stavljaju?sad je u najvecem kogucem jeku upravo pa cu vam postat da vidite.misko moj mali,bas mi ga je tao.cijeli je crven.sad i izmedju obrva.grozno. :((((
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
mrkvi, ti si rekla da bi dinosaure? ima ih na britanskoj stranici, a oni primaju paypal. i meni su nekako najljepsi.
citala sam o razlikama u narucivanju s ukrajinske i britanske stranice i nista nisam skuzila, svatko tepe svoje
na ukrajinskoj dobijes produzivac za noge, na britanskoj komad odjece. na ukr ima carine, na brit nema.
renata, pa ti imas skoro skolarca!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji