Crveni odnosno onaj narancasti najobicniji. Ako ispadne da je trebalo cesnjak mi se onda vec mjesec dana furamo na placebo.
Buffy, znaci ide na bolje, gagica, kako ste vi?
Pinky, np, ja sam od njih narucivala prije, bas dodje sve fino i ima okus na domace. Super mi je sto imaju i brasna, tjestenine, krupice, suhomesnato..
Aleksandra, joj mogu misliti.. Oni su predivna i zastitnicka vrsta po karakteru, izgledaju opasno, ali su maze kakvih nema ❤️
Lillany, super za vjezbice 👏🏼
Nama dosle tatami s fitness.hr-a, pa to je ogromno 😂 Ja nisam uopce gledala velicinu, sta sam ja imala u glavi, Bog dragi zna.
Narucila dvije, sad jedna ide u podrum, jer su stvarno ogromne. Bas cu otici ponovo pogledati dimenzije na stranicu, ja sam izgleda krive narucila.
I smrduckaju malo, pa se trenutno zrace na terasi. Ne znam bas koliko mi je ovo bila uspjesna kupovina 😕
Vecer mamasite..
Kad smo vec kod familije..
Nikad se ne zna..mozda jednog dana si budemo prije.
Mame..cuvajte cure da ih nasi decki ne zgrabe.
Kod mene mogu i birati mladi vs. stariji
Danas je dan bljuv!
Izgleda da hopsamo.
Ne kao zeko vec kao klokan.
Cijeli dan ne spava to celjade i samo je na rukama.
Famozni 6. tjedan.
A o hrani da ne govorim.
Pojeo je 500ml samo od 9-14h.
Reci ce dragi da kradem djetetu mlijeko jer je kutija (dupla) otisla u 2 dana + navlacenje sike k'o cunga lunge.
O mojima i ne trebam puno pisati.
Klasika! Njih troje + mm = fantasticna cetvorka!
Pepita pakuj stvari i pravac mami.
Bebolini nece nista biti.
Samo ne izlazite na mjesta gdje se krece puno ljudi.
Bubanima brz oporavak!
Eto i nas malkice.
Mali pajke a ja vilenjam po klokanici.
Danas biki vani u kolicima u dvoristu. Ja primjetika da je D dobar i cak pospremala terasu za proljetne dane.
Tajo nam se vraca sutra doma s puta a ja i D sutra prvi puta u školu na informacije. Hahahaha
Cane corso smo imali 6 mj kod nas doma na socijalizacijii. Spavala je u kuci u svom boksiću koji nismo morali ni zatvarati. Znala je kad treba ici tamo a kad moze van. Kad smo ju vratili ljudi se iznenadili. Da ne duljim (kao po obicaju kad je rijec o psima) super pasmina za obitelj ali dosta zastitnicki nastrojena. Sto ja volim ali netko ne voli.
Da vas sad pitam.
D je poceo da pomno promatra lica ljudi koji mu prilaze. Kod nekih lica cak krebe plakati i to onako bas tuzno a oci sirom otvori. Jeli to znak da mu se svidaju/ne svidaju ili ih se plasi. Bas me zbunjuje. Her radi to i na njemu poznate osobe
Jutro :))
Mi smo se dns moooorali ustati u 6. A sad gospodin spava, a ja zujim i pijuckam kavicu jer nema smisla vratiti se u krevet... :)
Cini mi se da mi pocinjemo skakutati opet, jucer je bilo svadanja s cicom i bezveznog vristanja. Uhh, veselim se :D
Mama moj isto intenzivno promatra lica i oponasa grimase, moguce je da ga uznemiri necije prisustvo pa place. Samo moj to radi s nepoznatim ljudima za sad.
Kava. :) bas bi trebale kad klinci porastu malo organiziratj neko druzenje. Oni nek se igraju, a mi cemo kafenisati :))
Nadam se da ste imale ugodnu noc :*
[/u
Jutroo vam mamice
Mama i moja je pocela promatrat pozorno sve oko sebe. Ali zasad ne place, valjda joj se jos uvijek svidjaju hahaha
Tweety i moja tako vec danima budjenje u 6, i onda opet oko 8,9 zaspe a meni se nema smisla vracat nazad.
Kod nas je jutros opet predivan dan pa mi ni rano budjenje ne pada tesko... Mirise mi proljece
Cini mi se da je i prehlada iza nas,da je nosic u funkciji opet.
Nas naveliko muce desni,hoce li koja od vas uzimati ogrlicu od jantara? Ima li kakve pomoci od toga?
Jutro 😘
Mama, i moj prepoznaje face, najvise voli mene i baku (moju mamu), a tata kad mu prica onda zna odmahivati glavom u suprotnom smjeru 😂 Sta cu kad se ne druzi s njim, vec sam mu rekla da ce ga dijete zvati stricek, a ne tata
I kod nas sunce, predivno je, pa mama pije kavicu na terasi, amalac pajki u kolicima
jutro!
jucer je bas bilo zatisje. nadam se da su svi bili u setnjama
mi smo bili u ultra kratkoj. odradili svojih 20min spavanja pa uz pratnju orkestra kuci
e jantarna ogrlica, i mene zanima. kao da sam procitala da ih ima u dm-u?
mam@, a kad zaplace jel mu se te osobe onako unose u facu i krevelje/vicu? mozda nije nuzno sto su nepoznati nego nacin komunikacije. puno ljudi ima potrebu jako naglasavati svaki nacin komunikacije s bebama, sto nekima ne odgovara.
ja sam zamijetila da moja zadnjih par tjedana reagira na iznenadne zvukove. prije je bila skroz zen, sad se onako strese i razgoraci oci.
kako su bubane bebice danas?
i kad spominjete budjenja u 6h. razmislja li koja sto cemo kad se sat pomakne sljedeci tjedan?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer da. Nazalost mu se unose u lice i mislim da je to jedan od većih problema ovdje. Smatraju da se moraju dodirivati nosevima kako bi ih on primjetio. Hahahaha
Danas opet sunceeee.
Prvo idem s D na informacije seki i onda u maku setnju.
Sva sreca pa voli kolica
Sortiraj odgovore
Najstariji