Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    17. Ožujak 2016. 19:49

Crveni odnosno onaj narancasti najobicniji. Ako ispadne da je trebalo cesnjak mi se onda vec mjesec dana furamo na placebo.

MaliV
    17. Ožujak 2016. 19:55

Buffy, znaci ide na bolje, gagica, kako ste vi? 

Pinky, np, ja sam od njih narucivala prije, bas dodje sve fino i ima okus na domace. Super mi je sto imaju i brasna, tjestenine, krupice, suhomesnato..

Aleksandra, joj mogu misliti.. Oni su predivna i zastitnicka vrsta po karakteru, izgledaju opasno, ali su maze kakvih nema ❤️

Lillany, super za vjezbice 👏🏼

Nama dosle tatami s fitness.hr-a, pa to je ogromno 😂 Ja nisam uopce gledala velicinu, sta sam ja imala u glavi, Bog dragi zna.
     Narucila dvije, sad jedna ide u podrum, jer su stvarno ogromne. Bas cu otici ponovo pogledati dimenzije na stranicu, ja sam izgleda krive narucila. 
    I smrduckaju malo, pa se trenutno zrace na terasi. Ne znam bas koliko mi je ovo bila uspjesna kupovina 😕

LinaKarolina
    17. Ožujak 2016. 21:01

Vecer mamasite..

Kad smo vec kod familije..
    Nikad se ne zna..mozda jednog dana si budemo prije.
    Mame..cuvajte cure da ih nasi decki ne zgrabe.
    Kod mene mogu i birati mladi vs. stariji 

Danas je dan bljuv!
    Izgleda da hopsamo.
    Ne kao zeko vec kao klokan.
    Cijeli dan ne spava to celjade i samo je na rukama.
    Famozni 6. tjedan.
    A o hrani da ne govorim.
    Pojeo je 500ml samo od 9-14h.
    Reci ce dragi da kradem djetetu mlijeko jer je kutija (dupla) otisla u 2 dana + navlacenje sike k'o cunga lunge.

O mojima i ne trebam puno pisati.
    Klasika! Njih troje + mm = fantasticna cetvorka!

Pepita pakuj stvari i pravac mami.
    Bebolini nece nista biti.
    Samo ne izlazite na mjesta gdje se krece puno ljudi.

Bubanima brz oporavak!

• mama@
    17. Ožujak 2016. 22:59

Eto i nas malkice.
    Mali pajke a ja vilenjam po klokanici.

Danas biki vani u kolicima u dvoristu. Ja primjetika da je D dobar i cak pospremala terasu za proljetne dane. 

Tajo nam se vraca sutra doma s puta a ja i D sutra prvi puta u školu na informacije. Hahahaha

Cane corso smo imali 6 mj kod nas doma na socijalizacijii. Spavala je u kuci u svom boksiću koji nismo morali ni zatvarati. Znala je kad treba ici tamo a kad moze van. Kad smo ju vratili ljudi se iznenadili. Da ne duljim (kao po obicaju kad je rijec o psima) super pasmina za obitelj ali dosta zastitnicki nastrojena. Sto ja volim ali netko ne voli.

Da vas sad pitam.
    D je poceo da pomno promatra lica ljudi koji mu prilaze. Kod nekih lica cak krebe plakati i to onako bas tuzno a oci sirom otvori. Jeli to znak da mu se svidaju/ne svidaju ili ih se plasi. Bas me zbunjuje. Her radi to i na njemu poznate osobe

tweety91
    18. Ožujak 2016. 08:35

Jutro :))

Mi smo se dns moooorali ustati u 6. A sad gospodin spava, a ja zujim i pijuckam kavicu jer nema smisla vratiti se u krevet... :)

Cini mi se da mi pocinjemo skakutati opet, jucer je bilo svadanja s cicom i bezveznog vristanja. Uhh, veselim se :D

Mama moj isto intenzivno promatra lica i oponasa grimase, moguce je da ga uznemiri necije prisustvo pa place. Samo moj to radi s nepoznatim ljudima za sad.

Kava. :) bas bi trebale kad klinci porastu malo organiziratj neko druzenje. Oni nek se igraju, a mi cemo kafenisati :))

Nadam se da ste imale ugodnu noc :*

[/u

• moki6
    18. Ožujak 2016. 08:52

Jutroo vam mamice 
    Mama i moja je pocela promatrat pozorno sve oko sebe. Ali zasad ne place, valjda joj se jos uvijek svidjaju hahaha
    Tweety i moja tako vec danima budjenje u 6, i onda opet oko 8,9 zaspe a meni se nema smisla vracat nazad.
    Kod nas je jutros opet predivan dan pa mi ni rano budjenje ne pada tesko... Mirise mi proljece 
    Cini mi se da je i prehlada iza nas,da je nosic u funkciji opet.
    Nas naveliko muce desni,hoce li koja od vas uzimati ogrlicu od jantara? Ima li kakve pomoci od toga?

MaliV
    18. Ožujak 2016. 09:29

Jutro 😘

Mama, i moj prepoznaje face, najvise voli mene i baku (moju mamu), a tata kad mu prica onda zna odmahivati glavom u suprotnom smjeru 😂 Sta cu kad se ne druzi s njim, vec sam mu rekla da ce ga dijete zvati stricek, a ne tata

I kod nas sunce, predivno je, pa mama pije kavicu na terasi, amalac pajki u kolicima

shimmer
    18. Ožujak 2016. 09:39

jutro! 

jucer je bas bilo zatisje. nadam se da su svi bili u setnjama 

mi smo bili u ultra kratkoj. odradili svojih 20min spavanja pa uz pratnju orkestra kuci 

e jantarna ogrlica, i mene zanima. kao da sam procitala da ih ima u dm-u?

mam@, a kad zaplace jel mu se te osobe onako unose u facu i krevelje/vicu? mozda nije nuzno sto su nepoznati nego nacin komunikacije. puno ljudi ima potrebu jako naglasavati svaki nacin komunikacije s bebama, sto nekima ne odgovara.
    ja sam zamijetila da moja zadnjih par tjedana reagira na iznenadne zvukove. prije je bila skroz zen, sad se onako strese i razgoraci oci. 

kako su bubane bebice danas?

i kad spominjete budjenja u 6h. razmislja li koja sto cemo kad se sat pomakne sljedeci tjedan? 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    18. Ožujak 2016. 09:44

Shimmer da. Nazalost mu se unose u lice i mislim da je to jedan od većih problema ovdje. Smatraju da se moraju dodirivati nosevima kako bi ih on primjetio. Hahahaha

Danas opet sunceeee.
    Prvo idem s D na informacije seki i onda u maku setnju.
    Sva sreca pa voli kolica 

• mama@
    18. Ožujak 2016. 09:45

A ogrlice imate u ljekarnama, dm i muller

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.