Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    16. Ožujak 2016. 22:38

Mery javi se obavezno kad dodes

• mama@
    16. Ožujak 2016. 22:42

I zaboravi napisati. .
    Mery super za kakanja i bombardiranje. Jadnicak... mogu zamisliti kako je to

tweety91
    16. Ožujak 2016. 22:53

Mery ajme. A ja se brinula jer moj 5 dana nije kakao... Drago mi je sto se sad ispraznio :) moj se bas mucio dok se nije napokon pokakao, bas mi ga je zao bilo.

[/u

Pepita2109
    16. Ožujak 2016. 23:09

Pozdrav mamice i bebice, mi po danu odustali od spavanja, još nas i nosić zeza ne zna se koga više mene ili nju,ali ja bi radije da samo mene zeza.. prethodna noć je bila dobra a kakva će biti ova tek ćemo vidjet s obzirom da je zaspala prije skoro 3 sata, a ja svako malo provjeravam jer mi čudno da spava u ovo doba tak dugo...
    puzzle pročitala sam negdje na nekoj grupi da žene ubace u mašinu samo nemam detalje, moram se sjetiti gdje sam pročitala,ali mislim da na grupi o modernim platnenim pelenama da je jedna ženskica pitala gdje kupiti i tak krenuo razg
    kupanje ja ne volim misliti da joj je hladno, radije se veselim što se voli kupati hehe iako mi ugrijemo i na 27 stupnjeva kad se kupa jer i ja volim da mi je toplo
    kakica i nama smrdi kiselkasto negdje otkad je počela i obilno sliniti, samo nije zelenkasta stolica, iako se zna pojaviti u tragovima
    bolesnim bebicama želim najbrži mogući oporavak i da nikad više ne budu bolesne duše male
    lina divim ti se kao i svojoj mami, kad sam imala 3 god, jedna seka je imala 1godinu, a druga se tek rodila hahah bilo je veselooo, a kao što kažeš zahtjevaju dječica meni se čini kako rastu sve više, moja sestra koja danas ima 22 god i danas pita mamu di je ona majica sa znaš onim hahaha
    život prije bebe iskreno ne fali mi, nikad nisam bila tip za odlazak na kavice, jedino mi fali da se počešljam i sredim
    fore sa cicanjem radi i moja, to je zato jer bi oni jeli,ali i gledali naokolo heheh
    noćne more ne znam, ali svakakve mutave snove da... tipa kako vukovi kolju ovce i tako hahah
    Mery15 uh barem se iskakio za sve dane neka 

uhhh sad uopće nisam pametna da li da idem kod svojih ili ne, kuća je puna djece, a kako vladaju svakakve boleštine strah me da se ne razboli gore  makar mislim da je već krenulo, hroptanje dok diše, usisavali smo, i špricamo, zasad ne kašlje...

laku noć svima posebno bubanima 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mery15
    17. Ožujak 2016. 00:05

Zagrebacke mame, u vrticima vlada streptokok. Kao da ga je netko donio u vrecici i rasuo na djecu. Zaraza se pojavila na Rudesu, Vrbanima, Dubravi a veceras mi jedna teta rece i u Novom zagrebu. Hmm, kako je moguce da odjednom stotine djece oboli od iste stvari a nisu bili u kontaktu? Uglavnom, roditelje djece koja ne idu u vrtice vjerojatno nece nitko obavijestiti pa vam prenosim ono sto mi je rekla teta u vrticu preko puta nas. Mozda su samo preuvelicali pricu a mozda je zbilja tako. Pa eto, bilo bi dobro pripaziti. Pepita, preporucila bih odgodu dolaska, nikad ne znas.

Mrkvica2
    17. Ožujak 2016. 02:01

Moki da, rekla nam je pedica da je mala sklona atopiji i da jako suhu kozu ima. Ali ne cudi me bas jer i ja i sestra imamo problema.. moja nije imala osip. Nije nas slala na nikakva testiranja. Pavloviceva neznam, ja sam jednom probala namazati i nije pomoglo nista. Patronazna mi je rekla da nije bas za to. Sto se tice suhih nogica pedica je rekla da je vjv samo suha koza na nogama posto nije crveno kao na licu. Ali svejedno mazem kremicom kojom i lice. Trenutno smo na a dermi.

Zao mi je sto imamo bubane bebice. Svima brzo ozdravljenje zelim  a mame drzite se.

Buffy nemogu vjerovati da ti je zena rekla da ga posjednes. Meni baa pedica prekjucer na pregledu rekla ni u kojem slucaju posjedati bebu.. neki polulezeci polozaj okej, ali tezinu na zdjelicu i kukove ne.

Nisam sigurna tko je pitao jel se beba zarazila od roditelja.. nemora biti da ce preci na bebu. Mene je nedavno bilo bas jako uhvatilo, temp, kasalj, nos i malenoj nista nije bilo a non stop je bila samnom. 

Lonac kave i drustvo 😍😍

Mi uzeli one najobicnije puzle sarene. Ti dijelovi su toliko nabiti unutra tako da ih sada nemoze izvaditi nema sanse, a kada bude mogla takve pokrete raditi ove bas koje moze sazvakati izvadim i mir. Mm ih je oprao miniwash-om. Svaki dan cu ih lijepo prebrisati vlaznom krpom i mir. Svidjele su joj se jako jer obozava sarenilo i moze se odgurivati nogama, ne klizi hehe. Kako je krenula prije ce propuzati nego se posjesti 

• mama@
    17. Ožujak 2016. 06:55

Jutro familijo.

Evo otpratila malu u skolu. Sad slijedi kafucino dok se D ne probudi.

Pepita nadam se da si ipak odspavala fino iako je bebica dugo pajkila.
    Mozda stvarno bokje da odgodis odlazak u zg. To ti je kao da ides u vrtic hahaha

Bolesne bebice.... nadam se da ste bolje.

MaliV
    17. Ožujak 2016. 07:45

Jutro sa suncane terase, kod nas je predivno, napokon sunceeee ☀️

Mery, ajme marvica mala, mogu misliti koje olaksanje nakon 13 dana 

Pepita, jeste lijepo spavali na kraju?

Mama, a jesam se nasmijala na ovo "jutro, familijo" 😂 Pa stvarno kao da jesmo familija 😄❤️
    Kafućino isto 😂😂😂 sad si me podsjetila da pogledam po stoti put the best od sojic na youtubeu 😂

Mi spavali standardica- od 10 do 7. Joj kad nas copi sleep regression u 4.mj,  vec vidim 😭

Gagica, buffy, kako ste danas?

• mama@
    17. Ožujak 2016. 08:18

Nas 9. ti tjedan je na izmaku. Nisam bas primjetila skokic.
    Mozda moj D nije uskladen s Uskrsom pa se ne osjeca kao zeko da skace. Hahahaha

MaliV sojic i ćirko rules 
    Nema puta da gledan a da se ne nasmijem

• buffy
    17. Ožujak 2016. 10:33

Jutro familijo da..kao da i jeste😁
    Evo ja pijem kavu a malac lovi plisance po kaucu pa cemo na inhalacije😁
    E sad sam se sjetila svega sto ste pisale jucer sam bila malo off... i da i meni fali da se kogu spremiti na miru i srediti malo..evo svaki put kad to odlucim nesto se dogodi pa opet ne atignem...kosu jedva operem na miru a neko uredjivanje duze mogu samo sanjati...npr.pocupati obrve..uzasno izgledam😂😂😂
    Mama mozda ne voli biti zeko..njemu je dovoljno i sad sto ima😁
    Mery joj nas je rekord 5 dana i vec sam sizila..ali neka se mali posteno iskakio😂
    I sto se tice puzli moram ih i ja naruciti iako nemam pojma di cu s njima... morat ce pas i malisa dijeliti prostor jedino slobodno mjesto u dnevnom je od psica😂 bas sad kad gledam moj mali nece imati svoj kutak u dnevnom😕
    😙😙😙 svima..idemo.sjediti kod pedice..ali danas sam spremna ju pitat kako ona misli da beba od 3 mj.sjedne😂😂 
    I da jucer mi je njegova duda u luk odletila pa sam se smijala da drugi umacu u cokoladu a ja njemu u luk😂😂😂😂
    Eto opet se ja raspisala 😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.