Bufy nemamo antibiotik. Samo ovo za inhaliranje. Imamo pumpice i inhalramo se ma babyhaler. Ovo nase je virusno. A i krv smo vadili i krvna slika mirna.
I ja jedva cekam prestanak grijanja,sunce i duuge setnje.☀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Joj buffy, gagica drz' te se 😕 Puse malcima, nadam se da ce vam terapije pomoci da ce brzo proci.
Mama, ma kakvih 500g, svaka donese toliko, pa dok ne potrosimo 😄
Cure, jel vi imate nocne more? To sta ja sanjam, to je uzas 😩 Svaku noc nocne more, neki dan se probudila izgrebana po nosu do krvi, jos ce ljudi misliti da me mm zlostavlja 😂😳 Sve si mislim veceras kad mali ode pajkiti natociti jednu casu vina, umjesto da spavam lose zbog maloga, ja spavam lose zbog nocnih mora
Mery ja sam ti iz Slavonije. Grad na Savi
MaliV kakve ti to more imas kad se izgrebes po licu. Joj joj
Ja ih hvala Bogu nemam a sklonija sam sanjanju gluposti nego neceg lijepog.
Bubane bebice
Jesu vam se bebe razbolile od nekog ili? Nama je tata bolestan pa se bojim da nju ne zarazi sad mama ima dvije bebe
Ines nama je isto tata bia bolestan tako da je vjerojatno od njega skupila.
Mama, onda kad dodjem svekrvi u posjet obavezno idemo na kavu. Nisam prije pisla o nasoj situaciji jer sam mislila da ce se popraviti. Moj malisa nije kakao 13 dana. Prosli tjedan sam zvala pedicu ali mi rekla da je 7 do 10 dana normalno. Jucer je bio taj 13. dan pa mi je rekla da uzmem cepice i stavim pola. Jutros sam se 4 sata mucila s tim, svaki put bi ispao, ili bi se malac izmigoljio ili bi poceo toliko vristati da bih ja odustala. Na kraju sam zvala pedicu i rekla da dodjem ona ce mi pokazati kako staviti. I imali smo kakanje 8 puta do sada. Kakanje, tusiranje, pelena, kakanje, tusiranje, pelena.. Sad smrduckam, mozda imam i na nosu ali sam iscrpljena od svega toga da ne mogu ni do ogledala otici. No, bitno da se frajer ispraznio. Kladim se da vise nema onih 7100g, prije 6500.
Nadam se da se ovo vise nece ponoviti a ja sam se opskrbila suhim sljivama za kompot i cajem od komoraca. Ima da oboje budemo k'o grlice.
Ne mora znaciti da ce pokupiti od tate. Moj mm je isto bio bokestan pa nije dobio nitko. Sve ovisi
A brizne bubane bebice 😔
Nadam se da ce vecer i noć proci sto bolje...
Nama je sinoc proslo super navečer, zaspala oko 8 (na meni), pustila sam je tako da spava sat i po, poslije je spustila na krevet, jos malo je papala i spavala do 4! 😍
I danas je 2 sata popodne spavala bez mene u sobi! Sama u krevetu! Jeeeei.
Netko je pitao za plakanje nakon kupanja... Da, naša uživa biti u vodi, ali kad je izvučem place 😔 ne odmah, ali tijekom oblacenja da. Najviše kad oblacim bodić... Danas na svu sreću nije plakala jer je tatica glumio klauna vise nego inace, uzeo je mobil koji joj stoji iznad krevetica i vrtio ga iznad nje dok sam je oblacila. I nije plakala! Bila sam presretna 😊
I ja bih rado na druženje s vama... Mislim da bismo mogle blebetati satima 😂
Evo da se javim...u kuci cemo ambulantu imati... mm ima temp ja jedva disem kako sam zacepljena...a malac je pun snage i veseo😂😂😂 vidjet cu sutra s pedicom kako cemo dalje...danas smo na peirodnom...a ja nikakp ne mogu vjerovat da je on bolestan kako se non stop smije i ludira...
I da i on se igra s sisom kao sto ste prije pisale.. i bilo bi cool da se nadjemo na loncu kave..samo sto smo svi na drugom kraju rh😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji