Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    16. Ožujak 2016. 16:48

Ma zabrinula sam samu sebe jer sam pedicu pitala dal mozemo bez antibiotika i malo pratit situaciju... i ne daj Boze da sta bude ja cu biti kriva..a stvatno ga ne bi kljukala s antibioticima ako nije bas potrebno jer sam do sad i ja ih pila i njega dojila i mislim da mu je i to bilo previse😕

• mama@
    16. Ožujak 2016. 17:01

Buffy  zao mi je jer je bronhitis u pitnju. Jadan misic mali
    Inhalacija ce ti fino povecati disne puteve a bisolex ce istjerati nepotrebno van. Brzo orode inhalacijom tako ces vec sutra vidjeti neki boljitak. Ljubi bebicu 

gagicamamica
    16. Ožujak 2016. 17:02

Mery mi imamo isto tak veliki neznam dal ima manje. 

Ovako...
    Noc vesela. Nisam sastavila 1sat u komadu spavanja. Malac spavao tak tak, dosta kasljao. Cijelu noc je bio na meni ali nemirno spava. Jos nam se braco uvaljao u krevet. Tako da zbilja veselo. Danas islu opet kod dr. Veli da ima manje sekreta u plucima al da se jos cuje stezanje. To i ja cujem povremeno kad dise. Veli da je super to da ga drzim na prsima dok spava. Prepoeuka je povisen polozaj,a nemogu toliko doco madrac. Ina e je malo povisen al nije to to. Znaci lezi samo dok cica i tu eventualno prebaci pola sata corke. Jos laze da ga i dalje dreniram i usisavam i vlazim prostor. Imamo ovlazivac.voda isparava stvarno brzo. Grijemo se centralno na drva pa je zrak dosta suh. Dobio danas jos jednu pikicu jer je jucer dobro odreagirao na to. Dalje idu injalacije sa ventolinom i flixotideom. Kontrola po dogovoru i potrebi. Ako krene temp.i ako bude kilav i manjeg apetita kaze da pravac Srebrnjak. E to bi htjela izbjeci. 
    Srecom malac je dosta dobro raspolozen s obzirom na situaciju i lijepo papa. 
    I sad cujem od prijateljice da je njena necakinja 2g stara na srebrnjaku s upalim pluca. I da ke gore guzvaaaa. Sad je neka epidemija tih virusnih inf. dišnih puteva. 
    Ne damo se...uglavnom nosamo.😁 
    Ja na izmaku snaga...kriza mi se raspadaju. Osjecam da se i meni pocelo slijevat niz grlo. Nos prohodan al osjetim da gutam smrklje a grlo suho. 🙈 sad se svi izredamo pa mir. Valjda. 
    Nocas muza probudila da preuzme malig da ja odsoavam malo. A i on  virozan jos radi...🙈Bilo mi ga zao al mislila sam da cu se srušiti. 

Bufy i moki samo odite kod dr. Male su bebice njima se zakomicira stanje u roku 2 sata. 
    Izgleda da su nam pocele prve viroze u grupi. 😳 
    Nadam se da cete se odhrvat brzo ovim virusicima. 

Lina treba snimiti film po uzoru na tvoje dogodovstine.Komedija!😉 samo tako vedro naprijed! 
    Lady ❤ izdrzite jos malo.  
    Malac zaspo evo spustila ga.trcim ves iz masine izvaditi i prilec malo jer cu se rastavit na dijelove. 
    Srecom veliki braco zreo i pun razumijevanja pa uvelike olaksava tj ne otezava cijelu situaciju. 
    Jos me boli ko da trebam dobit...vec par dana. Jajnici mute nesto.Valja mi na pregled otic...al sad nikako.🙈 cim se ovi sredi moram. 

Idem...vrijeme me nece cekati. 

Saljem svima 😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• mama@
    16. Ožujak 2016. 17:04

Mi smo evo danas i sutra solo. Tajo na putu.
    I bas si mislim kako bi bilo fora da smo si neke blizu. Ja mislim da od silnih tema nam ne bi bilo dosta ni 500g kave. A klinci bi se proučavali hahahahaha

gagicamamica
    16. Ožujak 2016. 17:06

Dok sam ja pisala roman bufy se javila. 
     drzite se...e to je valjda stvarno epidemija. Mi pa vi... Nadam se da je to to. 
    Kaj bas bronhitis ili bronhiolitis? 
    S cim vas je inhalirala?

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Ines24
    16. Ožujak 2016. 17:13

Držite se mamice i bubane bebice 

• buffy
    16. Ožujak 2016. 17:18

Ventolinom...al ja nis ne cujem kad disw osim nekad sekret kad mu se nakupi... koji antobiotik imate..joj sad kad sam sve tvoje procitala me strah  da mu se ne zezne sta 😢

Mery15
    16. Ožujak 2016. 17:43

Oooo bronhitis, i ja sam ga imala kad sam bila bebica. Mama me inhalirala nekim spojem biljaka, svedska grencica ili tako nesto. A novina i mast su mi bile najbolje prijateljice. Moja mama je u to vrijeme izbacila svo cvijece iz kuce jer joj je neka stara doktorica rekla da kucne biljke bas nepovoljno uticu na djecja pluca. Drzi te se.  
    Mama, gdje ono ti zivis? Mi smo isto solo i bas mi se druzi s nekim a nemam nikoga u blizini.

• moki6
    16. Ožujak 2016. 17:45

Gagica, bufy mi idemo sutra popodne. Iako se meni cini danas da joj je bolje, obavezno idem sutra. Mi se isto grijemo na centralno drva, zrak suh koliko god vlazila.... Jedva cekam da zatopli da se prestane grijat. 3 mjeseca u kuci lagano me dovode do ludila, a ova prehlada je slag na kraju... Bas sam iscrpljena pomalo.... Nadam se da cemo uskoro pisati kako smo ozdravili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.