Ines L. mi je imao 4 mj. kada sam saznala da sam trudna.
Teo nam je zeljena beba. Ja sam se jos bila salila da bi htjela jos jedno kada sam vec u tome a i super mi je da zajedno odrastaju.
Nismo mislili da ce nam doci bas tako brzo jer smo se s prethodnim "naradili".
Nisam se ni ja mogla zamisliti u ovakvoj ulozi ali zaista nije tesko.
Malo je kaos po kuci ali i njega stignem rijesiti.
MM je rekao da sam predobra i da se previse brinem za djecu i neka odem gdje zelim i predahnem.Ali jednostavno to jos ne mogu.
U trecem sam planu.
Ima i tezih trenutaka ali stvarno se brzo priviknes i uhodas.
Evo i mama ih ima troje. Malo su stariji ali opet zahtjevaju brigu i traze svoje.
Btw..rekla sam sinoc dragom da nikada vise alkohola nismo imali u kuci..
Kako on kaze Apaurin!
Jos sam na komodi u blagavaonici ostavila pice jer gosti cesto dolaze i svaki put kad pogledam whiskeya je sve manje
Nije mu lako s djecicom.
A rekla sam mu..tko mu je kriv!
Kada smo se upoznali rekao je da cu biti majka njegove djece..eto mu
Buffy, sretno kod pedice, javi kaj kaze. Puse vam saljemo 😘😘😘
Nama je danas kakica bolje, napokon normalna. Luki, i ja sam mislila da je oksidirala, ali mi je bilo cudno jer nije imao velike razmake izmedju kakanja, nakon svakog hranjenja je kakao. Sad je (kuc kuc) dobro.
Lina, prikljucujem se divljenju 😄 Svaka cast, makar sam i ja mislila brzo na drugo, ali me cr zeznuo, pa cemo malo pricekati.
Mama, predivno da se time bavite 😍 Pai su divna stvorenja
Mrkvica, još se borite sa osipom na licu? Doktorica vam potvrdila da je ad? Hocete ici na testiranje? ? Nama lice bilo katastrofa. Prvo smo mazali sa avene xeracalm kremom, pomogla nam je trenutno, pa sa adermom isto malo pomoglo, sad mazemo pavlovicevom vec par dana i prolazi nam. Jos je malo crveno al je jos uvijek svrbi. Ne znam jel ok ovo sa pavlovicevom jer sam citala da nije bas preporučljivo njome mazati ad.
S čime kupas bebu? Ja jucer namjerno okupala u niveinoj kupki da vidim dal ce joj smetati i hvala bogu ne smeta . Cak joj na nogama i rukama nije vise toliko suho. A na rukama se zapravo i povuklo. Nadam se da ce tak i ostati
Gagica, vi ste koristili Dexeryl. Ima li neko manje pakiranje ili samo ovo od 250ml sto mi je rekla teta u ljekarni?
Ej cure mi da imamo pocetak bronhitisa... inhalirala ga je i dala mu bisoleks kapi za iskasljavanje..i sutra opet inhalacije jer sam pitala dal prvo mozemo bez antibiotika probat... i crvenilo na licu stonje sad dobio je isto rekla da je ekcem i dala nam kremice rochea😕 sad sam prepadnuta..a nekako mi se cini da je s njim sve ok i da ga ovo prolazi i cudno mi da ima bronhitis😕 i doktroica mi se ne svidja rekla mj je da ga stavim sjesti..r tu sam izgubila povjerenje u nju 😕😧
zaboravih napisati, to što se tiče sjedenja, nije svoja, beba ima tri i pol mjeseca, i bebe se ne posjedaju nego same nauče sjesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji