Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mery15
    16. Ožujak 2016. 11:43

Evo nas.. Noc je dobro prosla, rashladjivala sam ga i stavljala oblog na ubod tako da temperatura nije isla iznad 37.5. Mirno je spavao, jutros se probudio sa smijeskom. Valjda ce i ostatak dana proci u redu. Puse svima

LinaKarolina
    16. Ožujak 2016. 11:55

Mrkvice to i ja stalno govorim.
    Maleni mi je najmanja briga..presvucem ga,napucam mlijekom i on miruje..a ovo dvoje na luster bi se popeli da mogu.
    Radam zivahnu djecu..
    A vidjet ces i sama..sjetit ces se trenutaka kada gdje si je ostavila tu si je i nasla 

Moja mracna tajna je da sam neki dan cmizdrila..ne za zivotom prije djece nego za onim trenucima s dragim. Putovanja,vecerice,gledanje filmova i utakmica uz brdo kokica i cipsa,sex kad god ti padne na pamet .
    A sada jedva se vidimo od djece.
    Jedini izlazak nam je onaj kada idemo u kupnju.
    Vec mastamo o tome kako kad klinci malo ojacaju da pobjegnemo negdje na vikend..ali za to cu se jos nacekati.
    Nije dzabe ona izjava; Nekad su djeca bjezala od kuce a danas to roditelji cine 

• buffy
    16. Ožujak 2016. 12:04

Cure ja cu izluditi... opet mi povratio..i to 2 puta u kratkom periodu o jos kasnije mz nssto zicksto izlazilo van iz usta...i povrh svega pelenai nije bila teska jutros a imao ju je od sinoc..pedica mi je popidne a ja cu izludit do tad😢😢😢jos sam sama... on sad spava meni u krilu i strah me pustit ga da se ne zakaslje a ja sam jos sva mokra od povracanja😢😢😢😢

LinaKarolina
    16. Ožujak 2016. 12:56

Buffy nemoj samo panicariti.
    Moras znati ako bebica kaslje da ce ga najvjerovatnije tjerati povratiti jer je grlo nadrazeno a njima je kratak put od zeluca do grla.
    I to sto je povratio zuto je vjerovatno sekret iz grla i nosica.

Sonja8
    16. Ožujak 2016. 13:03

Pusa i od nas 😘 pogotovo bubanim bebicama...
    Buffy, Drž se, jos malo pa cete kod pedijatrice pa ces znati sto mu je i sto trebate da mu bude bolje. Šaljem 😘😘😘
    Pepita, ma patronazna nam bila samo triput kad smo se vratili iz rodilišta. A njena je obaveza ili praksa ili sta ja znam doci oko navršenih dva mjeseca bebe i poslije između 3.i4.mjeseca...ne znam zašto iskreno. Nije ju ni vagala, samo se začudila koliko je velika, pričala mi o spuštanje temperature i nesto za puzanje. Pitala me ako sam ja bila na pregledu, tko joj je pedijatar i tako neke sitnice.
    Hvala na savjetima za puzlice. Taman odlučim za one tatami, kad Pepita napise da se one obične mogu prati u mašini. To mi nije palo na pamet. Probao netko? Ide? Sad sam opet u dilemi... Lilany, javi kakve su kad isprobate... Shimmer, koje si ti naručila?
    Mama, prekrasan posao...obožavam životinje! Vjerujem da uživate u njima ❤️
    Sto se tice slinceka, meni su ZMajcice super, nadam se da ce i vama biti ok.
    Lina, ajme...evo bas sam maloprije nosila ovu svoju jer je nesto kenjkala pa si zamišljam kako bi bilo da u isto vrijeme imam jednog malog koji mi se mota pod nogama i jos eventualno nekog tko izvoljeva s kauča... Svaka ti čast, duboki naklon. Zato razumijem zelju i pomisao o bijegu iz kuce (bar kratkom) 😂

lady6
    16. Ožujak 2016. 13:06

Mery, super da ste bolje....i nama su rekli skidati tek sa 38.3 mi smo imali 38 pa je padala i nismo ništa koristili.
    Mi vodimo borbu s gaćama, nervoza na stotu. Osim toga, zadnjih dana je fora pijuckati ciku, ono ko kafiću, guc pa okret da vidimo kaj ima pa smijanje pa gugutanje pa ispočetka. A mlijeko curi jer ga potegne i okrene se. I tako dok se ne skoncentrira da pojede.
    Lina, svaka čast na hendlanju!

Ines24
    16. Ožujak 2016. 13:18

Lina i ja ti skidam kapu  koliko je maleni imao kad si ostala trudna?
    Kad smo bile na uzv kukića bila je jedna mama s malim u naručju i oko nje je trčaka curica od 3 god cca i stalno vikala: Mama, mama, nosi me... Bila je jedina tamo koja je plakala  tad sam odlučila da iduće dijete želim kad L bude imala 4-5 godina  do 35-e rodim djece koliko mislim (još 1-2) i onda mogu uživati 

• moki6
    16. Ožujak 2016. 13:20

Buffy svakako kod pedice,bit ce ok.proci ce i to. Mi smo mrvicu bolje. Luk kraj glave je malo pomogao,ali ima tu jos dosta materijala. I ja cu otici kod pedice sutra za svaki slucaj.

lillany
    16. Ožujak 2016. 13:28

Sonja evo ja baš oprala svoje pa ih postavimo kada mm dođe s posla. Trebalo je dva dana da se izrače jer nam je balkon mali pa nije bilo mjesta da ih individualno izložim vremenskim nepogodama. Ja sam se odlučila za ove jer sve ove bebi puzzle imaju one dijelove koji se umeću u sredinu a koji mogu ispasti i onda će ih beba žvakati. Zato i imaju oznaku da su od 18 mjeseci (mislim da je bilo od 18 nisam sigurna). Mislim nije to nešto pretjerano zabrinjavajuće mislim da samo moraju to napisati. Ali ja sam odmah u glavi imala sliku kako ću i to morati skupljati po stanu i tražiti pod krevetom tako da sam se odlučila za jedan komad. Odnosno dva.
    Inače evo su ove male na akciji:
    https://www.babycenter.hr/950012-podne-puzzle-baby-pjena-10kom-00307.html

• mama@
    16. Ožujak 2016. 13:29

Lady moj D isto ima fore s cicom  . Pogotovo ovom ljevom koja je splahnuta hahaha
    Uhvati brzinom munje malo navuce, pogleda dali ja gledam i ako gledam nasmije se i toliko ju stisne i nategne da se cuje pucanj kad mu ispadne iz usta. Skroz mi je smijesan. Bas se dobro zabavlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.