Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    16. Ožujak 2016. 10:28

mama baš zavidim na psećem carstvu. Volim pse ali nisam nikada imala jer sam najčešće bila po 12 sati izvan doma a to mi nekako nije baš bilo pogodno za ljubimce. Možda se stvari promjene sada. Mm jako voli velike mekane pse bernske i njufiće. Ali mene koči em što je stan mali em što oni puno kraće žive. Ja bi radije nešto manje. I po mogućnosti mješanca jer me ljudi uvjeravaju da su oni puno zdraviji.
    Baš smo nedavno imali razgovor o izlaganju bebe  psima. Nakon nešto razmišljanja došla sam do zaključka da je moj stav tu kao i s ljudima. Nekima bi dala nekima ne. Ne bih dala da joj prilaze psi koje ne poznam ili za koje znam da su živci, ali ima pasa od frendova za koje znam da su mucice i s njima ne bih imala problem.

• buffy
    16. Ožujak 2016. 10:28

Jutro svima... lina nasmijala sam se tvom jutru  i vrtila ispred glave scene...😁😁😁 zakon si to je dve sto cu reci😀😀😀
    Lady drzi se vrzo ce to proci..mjeseci lete kao ludi😙😙😙
    Malo moj je iamp takvu sad kad je prehladjen bio..ok i ja dojim al mislim da je to od prehlade ne od hrane pa mozda se i tvoj ocistio sekreta da mu do nosa nije ni stiglo...
    Mrkvica kao je danas..joj i mene je radi te tuge strah cjepiva naravno i temperature😕
    Mery je pala temp? I nama su rekli kad ke 38.5 u guzi onda cepic...a do tad raskomotit bebu.
    Meni je jos patronaza rekla za plac kad izadje iz kadoce da je vecinom radi promikene temp. I da ga onda zanotam u rucnik i okrenem na bok jednom ko je plako i ova tehnika je upalaila😀sad dal ke bilo slucajno ili ne nemam pojma😁
    Misic moj je jucer bio dobar cijeli dan..a navecer je poceo povracati ok samk 2 puta al dovoljno da je i sonoc spavao s nama..sigurnija sam puno pogotovo jer ga je mm u jednom kasljanju na vrijeme dignuo da povratim.ma uzas jedan😢
    Danas sam i ja prehladjena..zacepljen nos grlo me boli a najgore i uho lagano osjetim..cini mi se dacemo se svi izredat..i da danas ga vodim pedici popod e jer me to povracanje  cini ludom😕
    Gagica kako je kod vas je bolje? I.moki kod vas situacija?

Ines24
    16. Ožujak 2016. 10:29

Očito je noć bila odlična za bebe na ad 

tweety91
    16. Ožujak 2016. 10:35

Jutrooo :)))

Nekima super noc, a nama prva u mjesec dana s vise budenja. Nadam se da mu se slucajno zalomila. :)

Ovdje sunce i uzasan vjetar, ali mislim da cemo svejedno u setnjicu, dosta mi je stana.

[/u

• mama@
    16. Ožujak 2016. 10:36

Eh... da ne bude da su samo ad bebe spavale fino.
    I mi smo pajkili u komadu od 23 do 05.30. Weeeee

Mrkvica2
    16. Ožujak 2016. 11:03

Dan zemske 

Nama je noc bila mirna. Cak se rjede budila nego inace, temp nije dosla jos uvijek a nadam se da i nece. Vise ne place, skroz je dobre volje. Oko mjesta uboda je poljubicastilo malo i tvrdo je. Hladim redovito, smiri se kada joj stavim oblog kao i kod prve pikice. Dobro je 

Sto se tice spavanja mislim da smo jednom vec ovdje zakljucile da toga nikad previse  Pustiti djecu da spavaju  Nisu vise one skroz male bebice, treba im sna. Druga stvar kada je temp u pitanju ili bolest.. a ovako samo neka spavaju 

Mama pa ti bas imas posao iz snova. Vjerujem da uzivas sa pesekima  Vi znaci ucite peseke da budu inspektor rex 

Nasa je bila u doticaju sa stenetom kojeg su moji doma nabavili. Svidjela se malom, mm ju je dzao u jajetu a malisa ju je ponjusio i polizao malo nogice. Preslatko. Inace slazem se s lillany.. nekim psima bi je pustila nekima ne. Bitno je da je pas zdrav, pocjepljen itd itd. A i nije lose znati kakav je pas. 

Lina tebi je malis ocito najmanji problem od svih kikica  a mi se sve zalimo kako nam tesko s bebacima  Svaka cast 

Idem.. moram uhvatiti priliku da maloj noktice skratim dok spava. Opet joj je izbilo po licu od atopijskog pa da se ne grebe siroce.

LuKi5
    16. Ožujak 2016. 11:06

MaliV, zelena stolica kod beba na ad-u je takoder normalna stvar, moze biti od oksidacije ako kakica duze stoji ili od zeljeza koje se nalazi u ad-u.

14.06.2014. L ♥

Mrkvica2
    16. Ožujak 2016. 11:09

Gagica meni najvise fali spavanje. Na kavu odem s vremena na vrijeme, najcesce nedjeljom kada mi mama malu malo pricuva. I da, fali mi vrijeme s mm-om.. ali iskreno nekako sam vec navikla na ovakav zivot. Cudno mi je uopce zamisliti da je nema 

• mama@
    16. Ožujak 2016. 11:20

Gagice nisi jedina s takvim mracnim tajnama 
    Mi smo svojih dvoje obavezno petkom pustili kod mm-ove tetke ( nije udana) da prespavaju i vracali su se kuci nedjeljom. Voke ici kod nje jer im dopusti sve naravno hahaha. 
    Sve smo cekali taj famozni oetak da ih pustimo tamo kako bismo mi imali vrijeme za sebe i proveli ga kvalitetno u komadu . No najbolja stvar u svemu tome je da smo masu puta i mi otisli do te tetke jer nam je 'pusto i prazno' bez djece doma.
    Sjeli bismo sami, mir i tisina, nikome ne moras odgovarati na 1000 zasto i 1001 zato. Ali eto..
    Toliko o kvalitetnom vremenu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.