Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    15. Ožujak 2016. 22:58

MaliV ja dojim, ali imali smo identičnu situaciju, je li smrducka onak kiselo?? 

Mery15 raskomoti ga, i stavljaj hladne obloge na ubod.. nama je rečeno tek nakon 38.3 bebi se skida temp...

mama ma naravno bitno da mi ne plače, malo je nervozna,ali dok god je ne boli ja sam sretna... evo sad već spava sat vremena

btw je li vaše bebe plaču kad ih izvadite iz kadice, moja je jučer tako plakala ajme da sam mislila da sam joj nešto napravila,kad danas eto stavimo ju samo u vodu da se malo osvježi opet u plač ajme ajme ja ponovo u vodu a osmjeh od uha do uha, pustila da se malo brčka još pa opet kad ju izvadila u plač jedva ju smirim, i onda još na siki tuguje za vodom hehe..

a mm danas sav izvan sebe kaže da je mala rekla mama hahaha a ona nesvjesno izgovara tu i tamo ama,ali ne on kaže da to znači mama, pa ak ga veseli to ama, baš me zanima kak će reagirati kad kaže tata 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    15. Ožujak 2016. 23:00

i da ugodnu noć vam želim posebno mamicama čije bebice boluju, neka se probude zdrave i nasmijane 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    16. Ožujak 2016. 02:17

Lady bas mi je zao jer znam koliko su aktivni sada a to ju ogranicava miskica mala  ali opet za njeno je dobro. Proci ce i tih mj dana 

Mery samo raskomotiti i okupati ako se nastavi. Mi dobili upute ako u guzi bude 38.5 onda pola cepica.

lillany vidis ni ja nisam pipala opce, pa sam sad naravno isla ovo pipati  ovo je bas tvrdo, neznam do kada ce potrajati. Ali puno manje je nateceno nego ono prvo i uopce nije crveno i vruce mjesto uboda. 

Axia jao kod nas sunca ni s. A u zg smo.. kisurina cijeli dan 

Pepita ozbiljno mogu u masinu? To one obicne puzle za pod? Ajme bas si me obradovala. Taman si kontam kako cu ih ocistiti kad ih uzmem 

Sto se tice kilaze ja sam jos uvijek u soku da se toliko ubucila. Kako renata kaze bit ce da je skok sa tri mj odradio svoje  Neka neka da i mi pozurimo za nasim zimskim rambo bebama  

Za novine i mast sam i ja cula. Namazati novine i probusiti na par mjesta i na prsa staviti. Kazu da je i za temperaturu dobro. 

Ovo suho na nogicama i rukicama ima i moja ali ja sam to povezivala s atopijskim sto joj po licu izlazi. Iako nije tako crveno nego bas suha podrucja po nogama i rucnim zglobovima. Mazem kremom kojom i lice mazem. Trenutno a derminim testerima. Imam i stelatopiu doma pa cu vidjeti koja joj bolje pase.

Citala sam da je u farmaciinim ljekarnama 30% na musteline proivode do 31.3. pa ako koja treba eto prilike. 

Nasa curka spava od 19h.. ali sam ovaj put ja legla u 20h. Premorena sam pa da i ja malo odmorim. Sada je bas papala i eno jos se malko komesa u kimbi. 

Mislim da nam je ovo cjepivo malo teze sjelo. Nije nateceno, nije crveno, ona nema temp ali se drukcije ponasa. Puno je plakala popodne i bas nekako tuzna bila. Mislim da ju mozda boli mjesto uboda.. a i kod obloga negoduje  ali dobro iskoristiti cu sutra priliku dok spava pa hladiti.

Nadam se da vam noc okej prolazi, da svi lijepo spavate, a posebno bubane bebice kojima zelim brz oporavak 

Mrkvica2
    16. Ožujak 2016. 02:20

Zaboravih..

Pepita moja se derala iz petnih zila kad ju izvadimo iz vode inace. Evo sad malo manje i ne tako cesto. A vole se brckati, pa im malo bude i hladno kad ih izvadimo i eto ti muke i dreke.

MaliV
    16. Ožujak 2016. 07:41

Jutro svima 😘

Mama, na ad-u smo... Zato mi i je cudno, ok da dojim,'prvo bi sebe preispitala sta sam jela, al ovako ne kuzim od cega bi moglo biti. 

Pepita, da, nekako kiselo, cudno 😕 Ak se danas nastavi, zvrcnut cu dr. 
    A za kupanje.. Toga se i ja bojim 😄 Jos uvijek ne place kad ga izvadimo, ali vidim kako voli mlatarati nogama i rukama kad se kupamo, pa vjerujem da je samo pitanje vremena kad ce krenuti protestirati zbog izlaska iz kadice 😄 Slatkisi nasi mali 😁❤️

Sad je jeo, pa nije (jos) kakao. Btw, malac je spavao od sinoc 8 do maloprije 😳 Svako malo sam ga provjeravala 😄

Ugodan dan svima, i daaaaaj nek dodje vec jednom proljece ☀️🌹🌷🌼🌸🌺🌻

LinaKarolina
    16. Ožujak 2016. 08:31

Jutro klokancice!

Napokon sam dosla do malo zraka izmedu djece.
    Da..moja svakodnevica k'o da je iz nekog crtica.
    Budenje u 6h,zatim svi u jednoglasno deranje.
    Jedan je gladan,drugi bi crtani,malena bi tablet.
    Kad svatko dobije svoje onda krece drugi krug deranja. Oblacenje!
    Malena se ne da pocesljati,ni ne pipnem je cesljom vec urlice (hvala Bogu pa su ovi decki,na celavo cu ih sisati).
    Imam traume od tog cesljanja.
    Zatim hoce pletenicu,pa nece..hoce rep..ne tu nego malo nize.
    Nece Hello Kitty gumicu nego na ponija..itd.
    Zatim borba s njenim opsesivno kompolzivnim poremecajem da ne smije ni kap vode na nju pasti ali upravo je jer je prala zube.
    Trazi drugu majicu..znas ONU na ONO. Neznam. Trazi je sama i pola ormara izbaci van.
    Zatim starijeg oblaci,mijenjaj pelenu. On bjezi ukakan. Srecom mu je prva stolica k'o brabonjci pa skupljam po laminatu. Uz to se mali opet dere jer je OPET gladan a ja izgubljena. Kome sto treba?
    MM netragom nestane na posao,poljubi me brzinom svjetlosti i kaze DRZI SE...mogu ja to!
    Sveki malenu odvede u vrtic,vrati se i pokupi starijeg.
    Naposlijetku ostane mi samo maleni koji je divno dijete.
    Ma svi su oni divni ako preskocimo jutro 
    Kuca poslije njih izgleda k'o traktorom preorana.

A sada malo o vama 
    Lady proci ce i to razdoblje pa ces brzo moci s malenom uzivati bez tih gacica. Najvaznije je da je zdrava i vesela..
    Btw..kako su uopce otkrili problem s kukicima? U bolnici ili na redovnom pregledu?
    Kod nas tek s 3mj gledaju kukice pa neznam.

MaliV moj malac od pocetka ima jednom dnevno stolicu i obicno je od zeleno zute do maslinaste boje.
    I ja sam mislila da je od moga mlijeka i preskocila jedan dan dojenje i opet je isto.
    Kazu da je sve to normalno.
    Ne zamaram se kakicom.
    A i miris je k'o u kakice 

Mama..divan posao imate. Psi 
    Imala sam i ja stafforda ali morala sam ga dati jer ga nisam imala kome ostaviti.Sveki ima strasnu netrepeljivost prima psima. A bome i ljudima 
    MM i ja jedva cekamo da klinci pozele psica tako da to nece moci odbiti 

LinaKarolina
    16. Ožujak 2016. 08:33

A jesam se raspisala 

Gagica,Mary,Buffy..evo vam jedno  za bebice da zloceste prehlade sto brze produ!

• mama@
    16. Ožujak 2016. 10:16

Jutro nama.

Lina morat cu te ispraviti 
    Nas psic nije tipicni staford. Ona je stafordski bullterijer. To je izvorna pasmina stafordima i pitovima. Puno bolji od tih nastalih.
    Ne zovu je bezveze pas dadilja 
    Inace nemam ni njamacke ovcare ove tipicne nego izvorne sive i crne.
    Ah ... sva sam u izvorima hahaha

Tvoji dani su meni super. Mi nismo daleko od tebe.
    Moji jesu veci ali se rjeckaju non stop. A mala isto trazi majcu onu sa onim, znas? Hahaha. ..ma naravno da znam. Odi i uzmi ju 

Bolesne bebice 

lillany
    16. Ožujak 2016. 10:22

Lina ma divno. Vjerujem da je kaos. Ali mislim i da je sreća neprocjenjiva 

MaliV službeno predajemo plaketu najveće spavalice na forumu 

Buffy, Marry nadam se da se nosić smiruje bez komplikacija

Gagice kako ste vi? Nadam se da neće trebati još jedna pikica

Ines24
    16. Ožujak 2016. 10:27

Ola mamasite 

Moja curica je prespavala noć  da mi je samo znati tajnu da i noćas tako odspava  provjeravala sam dal uopće diše, jednom je samo tako prespavala do jutra... Pričala je do nekih pola 8, uspjela sam ju uspavati i još spava... Brinem se zbilja da previše spava 
    Kod nas je hladno, od šetnje ništa...

Želim vam lijep i ugodan dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.