Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mery15
    15. Ožujak 2016. 21:27

Ines, hvala. Dobro dodju ti silni milijuni.  Danas mi pedica rece da je u malenog koza dosta suha oko gleznjeva, koljena i rucnih zglobova, ok to sam i sama primjetila. Nego preporucila mi kremu Dexeryl. Nisam ju odmah kupila, jer je rekla da ne mora biti ta, bitno da je dosta masna. Sto preporucujete? Je li koja koristila ovu koju mi je spomenula pedica?

Pepita2109
    15. Ožujak 2016. 22:19

Eto i mene napokon, G postala full zahtjevna tijekom dana i nikako ne spava već drugi dan, skroz slabo možda sveukupno sat i po dnevno ( naravno ne u komadu)
    Više ni sama ne znam šta joj je da li je zaista zubi tako zezaju nemam pojma
    MaliV vidjeti ne mogu jer plazi jezikom, a kad prođem prstom po desnima, kao da je blago natečeno,ali nisam sigurna..

mrkvica bravo za curku bome je fino dobila 

gagica  držim fige da što prije prođe jooojjjj janje malo

nosić i nas je počeo nosić zezati pa ga čistimo ja sam prehlađena, pa me ne bi čudilo da i ona bude...

krštenje iskreno ja ne bih kupila nešto što više nijednom neće moći kupiti, a opet s druge strane ne bih ni prodala jer je to ipak uspomena.. 

uhhhh ja sam svoju malu par puta ogrebla po licu ( iako kratim nokte ) i udarila laktom dok sam ju namještala/premještala tijekom noći mišica mala..
    a danas je skoro završila na podu, ostavila je mužu da ju pripazi (na krevetu) ja dođem on spava, a ona se otkotrljala do ruba...

Aleksandra elastična je kažu do kad nosilac može nositi većini je to do 8kg, možda bolje tkanu ili neku nosiljku, mene marama spašava, sad samo trebam smisliti šta za noge

lina ahahah ajme pa kod tebe je veselo skroz 

buffy drago mi je da je bolje maleni
    neka si ti svekru rekla, šta se ima durit uopće je smiješno da se odraslu osobu mora upozoravati
    super ti je ovo sa novinom

sonja još vam dolazi patronažna? moja bila dok joj nije pupak otpao (jer nam se malo zakompliciralo) i onda je rekla da vidi da nije potrebna
    dobila si odgovor za puzzle/strunjače, ja ću ipak baš puzzle kupit jer se ubace u mašinu

Mery15 hahaha a baš si me nasmijala 
    bravoooooo pravi momak

lillany hahahahaha uvijek nasmiješ
    ja svojoj nisam ni pipala mjesto uboda

lady 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    15. Ožujak 2016. 22:26

I mi narucili tatami s fitness.hr-a ☺️ 

Malo se brinem... Malac mi vec dulje vrijeme ima jedno kakanje dnevno, zuckaste boje, normalne konzistencije. Ali zadnjih par dana kaka nakon svakog hranjenja, zeleno do tamno zeleno i puno sline, jako rijetko. Na ad-u smo, znam da je raspon normalnih kakica sirok, ali me ipak malo brine ta ucestalost i slinvost kakice. I smrducka nekako drugacije.. Da zovem pedicu? 😕

Mery15
    15. Ožujak 2016. 22:36

Ooooo mamice, u pomoc. Temperaturica je skocila na 37.6. Kako da sprijecim da ide dalje? Hladni oblozi na ruke i noge ili kako?

• mama@
    15. Ožujak 2016. 22:48

Mery  za temp ja imam u pripremi Eferalgan cepice. Stavis u guzu i milina. Bas mi je zao sto vas je stiglo 
    Za suhu kozu ja sam mazala baby uljem nakon svakog kupanja. A kupamo se svaki dan. Isto je imao suho na nogicama i ljuskavo. Probaj.

Pepita saljem hug. Svaki dan je novi izazov. Drzi se.

Mery15
    15. Ožujak 2016. 22:51

Imam cepice ali mi pedica rekla da ih koristim tek ako temperatura predje 38. Pa ono, da je sprijecim. On je zaigran i smije se, nije pospan uopce, ali eto bolje sprijeciti nego lijeciti.

• mama@
    15. Ožujak 2016. 22:53

MaliV jeli tvoa beba sad prehladena? Da li ti slini trenutno dosta? Mozes li povezati boju kakice s necim sto si jela zadnjih dana?

• mama@
    15. Ožujak 2016. 22:54

Mjeris temp u guzu ili

• mama@
    15. Ožujak 2016. 22:57

Ako mjeris na celo ili pod rukicu onda daj odmah cepic. No ako je temp iz guze ne treba ti trenutno. Ja cak ne volim ni te obloge nigdje stavljati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.