Zaboravila. .
Sonja hvala za ZMajcice. Narucila sam i gazice i slinceke
Weeeeeee
oko 2600kn
ja sam dvije strunjace uzela. taman prekriju prostor ispred tva.
misevi mali bolesni
nadam se da ce vam biti brzo bolje
idem i ja vidjeti slinceke.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mama punih 2660 iznosi.
Lova do krova😂ne znam di ću sve to potrošiti
Gagica drz te se! Miš mali, bit će bolje!
Mrkvice, super za kilazu! Moraju se i naše curke malo zdebljati, moja je podbradak dobila.
Ostali bolesnici, ozdraviti čim prije!
Mi na žalost nemamo dobre vijesti. Gaće ostaju još mjesec dana i to sada sa duplim uloskom. Znam da postoje puno gore stvari, ali baš me rastužilo. Znam da ju to ne boli i da je za njeno dobro ali teško mi je gledati veselo,živahno dijete kojem se lice pretvara u plač i tugu kad joj stavim gaće. Obožava nožicama mahati a evo sada ni to, voli biti na trbuhu a sa gaćama ne može, skinula sam joj ih jučer i danas i drugo dijete, puno smirenije. Osim toga jako je vruće u njima a ikakica joj se gore ljepi. Al dobro, prživjet ćemo... Morala sam se malo pojačati.
Lillany, nama je kvržica bila oko 3 tjedna
A lady, bas mi je zao... Al izdrzat ce ona to, pa ce moci jos ljepse mlatarati nogicama :)
Mrkvice, bravo za napredak ;)
Bubane bebe
Mi spavamo/cicamo...
Los dan, od izlaska van nista, niste mi poslali sunca iz zg :)
Slabo spavanje, slabo i cesto papanje. Sad ju je sustigla glad i umor pa se bori i s jednim i drugim :)
nadam se mirnoj noci, vama zelim isto
Lady
U DM-u je do kraja mjeseca akcija na Becutan proizvode 2+1 gratis ako kome treba
Moja curka je prijepodne odspavala sat vremena, poslijepodne par puta po 10-15 min, ali zaspala je oko 17 i probudila se u 19:30 (ja ju otkrila da se probudi) i sad ju već uspavljujem... Nekako mi je premalo budna a ne mogu je duže održati budnom jer se unervozi ne znam uopće kako da joj uspostavim neki ritam dnevnog spavanja
Evo i mene offtopic. Mijenja li se iznos p naknade za nezaposlene ili ostaje 1663? I trebamo li opet ici i nositi neke papire? Znam da negdje ima tema i o tome, ali eto kad se vec spomenu..
Mery za nezaposlene iznos ostaje isti, meni je žena rekla da ne moram dolaziti nego da će mi se to automatski produžiti
Sortiraj odgovore
Najstariji