Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    15. Ožujak 2016. 19:48

Zaboravila. . 
    Sonja hvala za ZMajcice. Narucila sam i gazice i slinceke 
    Weeeeeee

• mama@
    15. Ožujak 2016. 19:49

Sad offtopic...
    Kolika je p naknada za drugih 6 mj

shimmer
    15. Ožujak 2016. 20:04

oko 2600kn 

ja sam dvije strunjace uzela. taman prekriju prostor ispred tva.
    misevi mali bolesni 
    nadam se da ce vam biti brzo bolje 

idem i ja vidjeti slinceke.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Malidebeli
    15. Ožujak 2016. 20:30

Mama punih 2660 iznosi.
    Lova do krova😂ne znam di ću sve to potrošiti

lady6
    15. Ožujak 2016. 20:31

Gagica drz te se! Miš mali, bit će bolje!
    Mrkvice, super za kilazu! Moraju se i naše curke malo zdebljati, moja je podbradak dobila.
    Ostali bolesnici, ozdraviti čim prije!
    Mi na žalost nemamo dobre vijesti. Gaće ostaju još mjesec dana i to sada sa duplim uloskom. Znam da postoje puno gore stvari, ali baš me rastužilo. Znam da ju to ne boli i da je za njeno dobro ali teško mi je gledati veselo,živahno dijete kojem se lice pretvara u plač i tugu kad joj stavim gaće. Obožava nožicama mahati a evo sada ni to, voli biti na trbuhu a sa gaćama ne može, skinula sam joj ih jučer i danas i drugo dijete, puno smirenije. Osim toga jako je vruće u njima a ikakica joj se gore ljepi. Al dobro, prživjet ćemo... Morala sam se malo pojačati.

Lillany, nama je kvržica bila oko 3 tjedna

axia
    15. Ožujak 2016. 20:43

A lady, bas mi je zao... Al izdrzat ce ona to, pa ce moci jos ljepse mlatarati nogicama :)
    Mrkvice, bravo za napredak ;)

Bubane bebe

Mi spavamo/cicamo...
    Los dan, od izlaska van nista, niste mi poslali sunca iz zg :)
    Slabo spavanje, slabo i cesto papanje. Sad ju je sustigla glad i umor pa se bori i s jednim i drugim :)
     nadam se mirnoj noci, vama zelim isto

Ines24
    15. Ožujak 2016. 21:01

Lady 

U DM-u je do kraja mjeseca akcija na Becutan proizvode 2+1 gratis ako kome treba 

Ines24
    15. Ožujak 2016. 21:04

Moja curka je prijepodne odspavala sat vremena, poslijepodne par puta po 10-15 min, ali zaspala je oko 17 i probudila se u 19:30 (ja ju otkrila da se probudi) i sad ju već uspavljujem... Nekako mi je premalo budna a ne mogu je duže održati budnom jer se unervozi ne znam uopće kako da joj uspostavim neki ritam dnevnog spavanja

Mery15
    15. Ožujak 2016. 21:15

Evo i mene offtopic. Mijenja li se iznos p naknade za nezaposlene ili ostaje 1663? I trebamo li opet ici i nositi neke papire? Znam da negdje ima tema i o tome, ali eto kad se vec spomenu.. 

Ines24
    15. Ožujak 2016. 21:18

Mery za nezaposlene iznos ostaje isti, meni je žena rekla da ne moram dolaziti nego da će mi se to automatski produžiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.