Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    15. Ožujak 2016. 14:56

Moki - tek sam sad skuzila da ste i vi bubani! Drzte se i vama brz oporavak zelim !

Mrkvice- bravo na kilazi i cijepljenju ! 

Mam@- hvala ti ! Borimo se i cekamo da prode ,ova dva dana su nepodnosljiva  Umorni smo svi u kuci i jedva cekamo da taj skokic prode.
    Kakve pse imate ? 

Lady- drzim fige za pregled,nadam se da ide na bolje. Mi idemo u cetvrtak slikat kukice,pa cemo vidjet na cemu smo..

Lina - hahaha,ti svaki dan imas nove dogodovstvine s klincima...Moj mm ima rockas poc.5 mj,pa si mi dala dobru ideju za poklon,a i ja sam zeljna finog rucka i to u tisini,pa makar na sat vremena.

Majo- mi smo isto dosli kuci iz bolnice i onda je patronazna skuzila da je malac zut u licu i da ima zute bjeloocnice...u bolnici mi nitko nista nije rekao,a nisu ni na otpusno pismo nista napisali. Patronazna mi  je rekla da ga sto vise stavljam na ciku,sto cesce to bolje..to vrijedi i za noc,svaka 3 sata. Spavanje kraj prozora i sto vise izlaganje suncu,naravno,ako ga ima... Nama je bas dugo potrajalo,cak oko mjesec dana...

Mrkvica2
    15. Ožujak 2016. 15:34

Znala sam da sam nesto preskocila..
    Maja mi isto nismo imali kao zuticu ali i patronazna kada je dosla je rekla da je mala zuta pa cak i doktorica na prvom pregledu. Sto znaci mj dana nakon poroda.. Sto vise kraj prozora i puno cikiti. Cure su sve rekle.

gagicamamica
    15. Ožujak 2016. 15:41

Evo nas. Moje sumnje potvrdene. Ima bronhiolitis. Pun sekreta. Dobio injekciju za disanje. I doma se moramo inhalirati 4xdnevno sa Ventolinom i Flixotideom. Kaze da je to virusno. Vadili krv za svaki slucaj. Nalaz ce bit malo kasnije javit ce mi. Veli dr da vidi krv da se nebi iza svega nesto sakrilo. 
    Uhhh janje moje malo. Dusa me boli kad cujem kajo suska. 

Idem...

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Ines24
    15. Ožujak 2016. 15:46

Gagice držite se, nadam se da će vam brzo biti bolje 
    I ostale bubane bebice nadam se da ćete brzo ozdraviti 

tweety91
    15. Ožujak 2016. 16:25

Gagica brzo ozdravite :) i ostale koje boluju. 

Moje zlato danas nadoknaduje sto nije spavao 2 dana preko dana :) budi se samo za papanje. Cak je uspio sam zaspati u gymu dok sam ja jela. Odjednom nastala tisina, ja pogledam, a on zaspao. Nisam znala da je kod njega moguce da se sam uspava :)) 

Cijepljenje. Uh. Imamo 22.3.prvo i vec se danima pripremam za to. Tjesim se time da imaju prostor za dojenje pa cu ga pristekati odmah poslije na cicu da se utjesi jadnicak. Isto idem sama jer muz radi :( 

Ovdje je bilo tako lijepo suncano i sad se opet naoblacilo. Fuj.

Mi za 10 dana idemo na prvi let avionom s maleckim pa sam u istrazivanjima sto i kako. Pogotovo jer se cijepimo tri dana prije puta. Mogu se samo nadati da ce on to sve prezivjeti bez stresa :)

[/u

MaliV
    15. Ožujak 2016. 16:28

Mrkvice, super za napredak 👏🏼🎉 dobro si ti to shendlala solo, svaka cast

Majo, i mi smo bili zuti, stavljala sam ga sto vise pored prozora. Prestat ce, bez brige. 

Gagica, ajoj misek mali... 😢 Dobro da ste otisli doktoru, nadam se da ce ga od terapije brzo proci. Drzi se 😘

Ja napokon stigla rucati, cijeli dan umirem od gladi, a malac bi se samo nosao 😕

• moki6
    15. Ožujak 2016. 16:39

Gagice ajoooojjjj. Al sigurno ce terapija pomoci. Ja i dalje spricam, usisajem, kasalj suh i dalje. Mislim se da ju opet odvedem da se nije sta od petka promijenilo 

• mama@
    15. Ožujak 2016. 16:42

Mrkvica znam kako je kad ides sam. Ja uvijek idem sama jer se mm vise uznoji od mene 

Aleksandra uzgajamo nj ovcare i treniramo za vojsku i policiju (za van, naravno). A u kuci s nama zivi tzv. Nanny dog stafordski bullterijer. 

Gagica od inhalacija ce ti proci instant. Ja imam inhalator doma i dvoje prvih su kao mali bili na tome. Ne brini. Vec ces sutra vidjeti da je bolje

Mery15
    15. Ožujak 2016. 16:43

Evo i nas sa cijepljenja. Frajer ima 7100g i 67cm. Woohhooo bas smo sretni.   Malo je plakao ali cim smo izasli u cekaonicu ugledao je neku djevojcicu i skulirao se.  Evo sada se igra i smije kao da se nista nje dogodilo. Nadam se da ce tako i ostati i da nece dobiti temperaturu.

• buffy
    15. Ožujak 2016. 16:51

Joj gagica drzi te se.... proci ce to brzo😙😙😙 a sta ti i temp ima? 😢😢😢 mis maleni....
    Mery bas je pravi mali frajer 😍😍
    Moki si probala s novinom na prsa i lukom pored glave dok spava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.