Pinky ona ti je nas skroz razmazila. Sad kad nas pukne regresija bit cemo u komi.
Inace nakon skoka s 6 tjedana je krenula spavati 6 sati. Nakon onig s 9 po 8 do 10. Ovo 10 je samo ako smo se isetali propisno taj dan. Evo ovaj sad skok je izbacila jedan dnevni spavanac ali je ostale uz malu asistenciju produzila na sat i pol. Za sad je da kucnem u drvo prava mala spavalica. A za ovo po noci nekako mislim da nam najvise znaci to sto imamo onaj krevetic za zajednicko spavanje tako da je prakticki samnom u krevetu. Ja sam se morala odreci jastuka jer me bilo strah da ga u snu ne gurnem na nju ali osim toga super stvar. Sad planiramo i veliki kindac tako zavezati za nas krevet.
E pa cure super sto cemo u isto vrijeme krenuti s kasicama. Moci cemo pucat paralelku s iskustvima.
Moj spava od 6-8 sati u komadu, nekad malo manje, nekad malo vise. Lillany, ja se isto bojim narusenog sna sad kad nas je naviknuo na ovo lijepo spavanje. To je ono, imati pa nemati, najgore 😂
Sretni mali rockasi svima, vrijeme leti ko ludo 🎉
Dohranu cemo mi isto s negdje 4 i pol mjeseca, s obzirom da smo na ad-u, ne bi puno dulje cekala. Sad kad mu dam malo vodice na zlicicu mi je tako sladak kako mljacka, jedva cekam pravu papicu 😋
Sto se tice kontracepcije, mi samo rikverc metoda, ja kondom ne mogu organski podnijeti (a ni mm), a ni tablete nikad nisam pil, pa ne bi ni pocinjala.
Pinky nisam se nikada s time zamarala. Vjerujem da je sve ispitano od strane proizvodaca i da je to ok.
Nikad ni nisam držala kasice u frizideru pa da ih grijem.
( kad se ovako citam bas sam nemajka)
Uglavnom. Ja sam kupila sada voce 4 kasice. Sokove ne planiram niti cajeve
Ode....
Kasice sam uzela za sami oocetak jer necemo imati svog vaca tada jos. Cim bude nase u pogonu budem koristila to naravno. Imam i Nutribulet pa cu s time mixati sve zivo sto smije. A najvise cekam juhicu...al to cu se nacekati
LinaKarolina,dobila sam oko 12,13kg u trudnoci,a iz bolnice se vratila sa 7kg manje. Planiram do 7mj skinut bar jos 5kg,onda cu si bit taman Bokovi su mi se prosirili u trudnoci i to je tak ostalo...bas ruzno za vidjet
Trbuh mi je koma,jos k tome imam posred onu crtu,hoce li se ona uopce povuc ?
Ja se hvalila kak nam je super dan krenuo....bolje da sam sutila. Danas nema spavanja,stalno nam je na rukama,cim ga spustimo plac...ne znam jel danas spavao 20min u komadu. Mm cijeli dan pomaze,izmjenjujemo se,da nema njega,prosvicala bi
evo i nas iz setnje. dernjava 15min, spavanje 25min, dernjava 35min do stana. uletila sam, dala je muzu i rekla "samo je makni od mene, idem si skuhati kavu". eno je sad mlatara u gymu, gledam je ispod oka
dohranu necu prije 5mj. sigurno. mojim prijateljicama je savjetovano poceti s 4mj. ali sve su bile na ad-u. ne znam hoce li meni reci drugacije.
a na hranu ne reagira uopce, a cesto joj jedem iznad glave doduse, taman smo za krstenje dobili visoku stolicu, moze se namjestiti u polulezeci polozaj pa cu ju poceti stavljati za stol kad jedemo bas da vidim.
mm7, malena ti je bebica jos. u toj dobi stvarno puno spavaju po danu, ali pazi da ne zamijeni dan za noc.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Jel si netko dao truda i proucio, s cim poceti dohranu?
Ka bih pocela sa oko 5 mj. Tako da idemo poooolako :)
Evo mene na rubu da odem na hitnu...smiruje me zo sto je on veseo...vsljda mi je to dobar znak.. da cujem vas...vec 3 puta mi je povratio danas😢 al bolje dise..bas nemam pojma sta da radim...
S dohranom mi je u planu krenuti oko njegovog 6mj... do tada ce valjds biti sta domaceg povrca😀... kad smo kod toga gdje cete hranilicu kupiti..i kako to ide s sjedenjem? 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji