Ines, lillany tako cu i ja sa 4.mj , za nekih mjesec dana..javite kad pocnete, ja bas proucavam kad,kako i s cim krenuti.
Bufy i kod nas je isto. 🙈 smrklje napafamo sa svih strana.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ode post.
Mama i moj mm ode na posao virozan.
Idem...zove mališa.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Mi sutra idemo na kontrolu i drugo cijepljenje. Nadam se da ce ga frajerski podnijeti kao i prvo. Dohrana.. eto imamo 4mj i 13 dana, nisam jos mislila s tim ali sam ja svaki dan sve mrsavija i slabija. Vagala sam se u subotu dok sam ga drzala i vaga pokazala 54, a on ima jedno 7. pa mi mama rece da mozda ne bi bilo lose da podjem s kasicama pa da izbacim bar jedno dojenje dnevno. Ona se boji za moje zdravlje. Budemo sutra vidjeli sto pedica kaze, iako mi je prije 2 tjedna kada sam isla po neku uputnicu rekla da sam joj premrsava i da izgledam kao da sam bolesna. Mislim, nisam ja nikada bila nesto deblja ali sam se bolje osjecala nego sada.
Sretni mali rođendani svima! 🎂 Baš sam zaboravna...
Buffy, uh koma, drž se.. Ja ne znam isto kako bih a nadam se da ću ga uspjeti "očuvati" što duže jer se grozim tih viroza i začepa i temperatura... Al opet,bolje to nego bilo što drugo (u domeni bolesti mislim)
I moj u snu i plače i smije se 😄
Lina, pa vidiš da su ti zanoktice 😉😠
Što se spavanja tiče, krenuli smo od 11, a sad je kupanjac u pol 8 i papanje i spavanac u 8.Najkasnije se protegnemo do 9 ako popodne zaćori.
Mrkvice,mislim da je s 4 mjeseca opet cijepljenje 😭
Lillany,i ja mom dajem da njuši al ne reagira.Mi ćemo od 6 mjeseci na papice.
Pinkypik ja sam dobila Lueva pilule. I bas su mi ok, iako nemam trenutno potrebu za zastitom al nek se nade ;)
Sto se spavanja tice, moj redovito odvali 22-05 i onda po jos 2 puta po sat i pol. Ja naspavana, ali cice samo sto ne eksplodiraju. Lijena sam ustati da se malo izdojim, a malcu nema smisla nuditi u snu jer me ignorira. :)
Mi cemo dohranu isto sa 6 mjeseci, mozda mrvicu prije. Moram ss educirati malo o tome :)
Ugodan dan vam zelim :*
[/u
Btw, ovo zaslužuje izdvojen post..
Lillany, 8 do 10 sati u komadu?!?!?! Pa kaj ti maloj lijevaš u tu bocu...griz s votkom haha Ja ne kužim te bebe...sve različite. Moj definitivno nije takav...nekako sumnjam da bi duže odspavao i na ad. Ajme,ja sanjam o 4 sata u komadu da si malo odspavam 😭
Shimmer on ti spava prek dana i onda je navecer budan ko u sred bjela dana...tak da ga stavim spavat tek oko ponoci....sad nam je pupak otpao pa ga mislim cak i ranije stavit nakon kupanja pa da vidim kak ce to izgledat, kad ce se budit i tak...
Da se nadovezem ima tek 10 dana tak da je valjda to normalno...jedva cekam kad ce u komadu zaspat da i ja mogu malo.duze😂
Onda cemo se mi curke pratiti s dohranom. Moja je malo starija od vas a namjeravam krenuti sa oko 5mj tako da taman tu negdje i mi pocinjemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji