Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    14. Ožujak 2016. 10:20

Lina  zao mi je za sisuljke al bit ce mu super i na ad-u.
    Mi smo sad na jednoj boci dnevno ostalo sisa iako imamo dane kad je 'gladan' i pojede 3 ili 4 boce u danu i jos sisa. Sve je to individualno.
    Ja takoder ne pratim sto i koliko pojede jer se vodim za videnom situacijom i tako reagiram.
    Ubiti sam nemajka i briga me hahahaha

shimmer
    14. Ožujak 2016. 10:42

nosiljke su zakon za lakiranje noktiju 

mrkvice, mozda moja onda produzi dnevna spavanja u regresiji  jucer mi kod moje mame, mala se dere jer je preskocila spavanje (vidi cuda), mama ju nekako uspava i donese u dnevni, ja kazem probudit ce se za 20min u 14:55. oni svi ma neeee, pogle kak mirno spava. ok. 14:50, lezi nepomicno. 14:54 budna skroz  mama trci u kupatilo, pali fen da je opet uspava. nema sanse.
    ovih 45min sto tvoja odspava je jedna ciklus sna i ne zna produziti dalje. ako ti je dobre volje i probudi se vesela, nema frke. ako ti se cini da joj nije dosta, otidji do nje neposredno prije nego se inace probudi i kreni je ljuljuskati ili nekako vec potaknuti da nastavi spavati.
    shimmer, mag.edu.dnevnog spavanja kod beba   

joj smrad dok se doji 
    meni se sad skroz smanjio. i on i znojenje. ali ispocetka sam bas imala neki osebujan miris, bljee. podapiranje i mijenjanje majica stoput dnevno.

postoji ona neka mini pilula sto ide uz dojenje? mi isto rikverc ili kondome. znam da muz prizeljkuje drugo sto prije tako da mu sve manje vjerujem kod zastite 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mm7
    14. Ožujak 2016. 11:09

Boook, meni danas vec bolje...ma kukanje ne pomaze kod mog dragog hahaha...2 dana za redom je kuhao i prao sude i to je ono pravo dostignuce, samo je rekao pa kaj opet ja moram??? Sad ce mi mama kroz par dana doc pa cu imati pravu uzivanciju😃. Danas sam se cak sjela sa cjelom guzicom😂...Kad vase bebe idu spavat navecer, moj je do ponoci budan, pa se budi oko 3 pa svekih sat vremena nekaj kenjavi do nekih 10 da si ja uspijem jos malo odspavat

LinaKarolina
    14. Ožujak 2016. 11:14

Mama hahaha..sisuljci 
    A bas i jesu..
    Sad su mi razroke..desna gleda ravno a lijeva prema dolje.

Ma i ja sam kriva sto ga ne tjeram na dojenje jer s dvoje malenih to je nemoguca misija.
    Stariji trazi vise paznje nego maleni i za njim moram stalno trcati..tako da u hodu i na brzinu nahranim malenog.

Shimmer imam ja prijateljicu koja je svojedobno bjezala oko stola od muza nakon treceg djeteta ali svejedno ih je dobila jos dvoje.
    Dakle..ne vjeruj mu 

Ni meni moj ne vjeruje..ali sada mi je stvarno dosta djece i pelena i kakica i poroda. 
    Rekao mi je i kada stavim spiralu on ce ipak ici u rikverc..sto je sigurno,sigurno je! 

Sonja8
    14. Ožujak 2016. 11:37

Dobro jutro, dobar dan (kako kome) 😊
    Mrvica se probudila prije sat i po, digle se mi, stavila je u viper, 20-30 min blebetanja s igrackicama, taman ja pojela, i vec traži da je dignem. Jos 10 min nosanje po stanu dok sam pomela pod i vec traži da je uspavam. Legnem s njom na krevet, stavim je na sebe i malo mazim i za par minuta vec zaspala... I nakon 2 mjeseca i dalje prespava veći dio dana. Nije da se žalim, ali kad čitam da nekima bas malo bebice spavaju, mislim si jel to ok. Ali valjda je, svaka beba je individualna, nekom treba vise, nekom manje sna... Ali npr sinoc, zaspala oko 9, ali nikako nije mogla samostalno spavati do ponoć i po. Zaspi na meni, spustim je, za par min se probudi pa opet...pa je odnesem u dnevni mali, stavim u viper, za 15-20 min plac, opet je dignem i ispočetka. Bas sam koma bila. I oko ponoći i po skupa zaspale i do 5 je spavala prvu turu. 😳
    Sto se skokova tice, ja ih jos nisam osjetila... Imam puno mlijeka pa si mozda ne treba nacicavati? Hm? Ima li to veze?
    Mama, sto se tice slinceka...ja sam naručila jedan fora preko ebaya 😊 inace imam par od šivalica od kojih sam naručivala pelene i isto su slatki, i nisu skupi. 
    Kontracepcija i bebice.... Uf. Stvarno ne bih jos jednu tako brzo... Bar još 2-3 godine. Tako da su kondomi za sad u djiru 😩
    Svima lijep dan želim, kod nas je sunce pa cemo ga mi iskoristiti 😍

Ines24
    14. Ožujak 2016. 11:43

Sonja i moja prespava većinu dana i isto sam se pitala jel to ok, ali očito je 

visnjass
    14. Ožujak 2016. 12:23

Pozdrav mamice i bebice, ja jedva gledam 
    jučer cijeli dan gosti, hrpa dječice i onda neke rasprave s dragim pa presvuci, nahrani, podrigni pa daj cicu i tako u krug

oduševljena s elektronskim izdajalicom  s ručnom je bolno i traje oko 45 minuta a s ovom sam za 10 minuta izvukla 160 ml a osjećaj ugodan, kao nekakva masaža. 
    bravo za muža, i onda nek se ja bunim 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pinkypik
    14. Ožujak 2016. 12:49

Jutro/dan svim mamicama i bebicama! 😃
    Iako mi se zbog zubića (valjda) budi češće ja zadovoljna jer sam si ionako za pol buđenja sama kriva. I ja umjesto da spavam blejim okolo i brojim zoološki vrt. To je valjda "stečena" nesanica...stječe se vježbom od trudnoće na dalje.
    Moj miš se budi u 7 i onda je budan do 9 i zaspe od 9 do 10. A ja bih baš od 7 do 9 a on ne kuži i fućkaj ga sad... I sad je zaspao jer vani s motorkom pile neko drvo a bager čisti teren jer su kuću srušili. Pa tko ne bi zaspao 😜
    Tweety,što si dobila za kontracepciju? Znam da si ti negdje izvan RH. A ja ću u shopping kondoma i lubrikanta...možda ipak u 2 različita dm-a ha ha 😂 👯

LinaKarolina
    14. Ožujak 2016. 13:19

Eto..beban cijelo jutro ne spava jer su nam bili majstori u kuhinji i ubili su nasu rutinu..ja kuham,on spava.
    Sada su tek otisli i malac napokon miruje.
    MM je zamalo ostao udovac  
    I sam majstor je rekao da ne zna kako sam uopce sve ovo vrijeme prezivjela s tolikim naponom u kuhinji 
    Rekoh nece grom u koprive.
    Na kraju je u ploci za kuhanje nesto bilo krivo spojeno.

Lubrikanti: mi koristimo baby ulje..uklize gdje god hoces 
    A sve ostalo narucujem preko neta. 

Jutros mi je dragi poslao jedan gif..Jucer mi se dijete smijalo k'o blesavo kada me vidio s maskom na licu a tata mu je lijepo objasnio da uopce ne pokusava shvatiti zene i zasto to radimo 

https://38.media.tumblr.com/b7063f5edb37af6872debfcadd926746/tumblr_nrwenu8TfZ1s2yegdo1_500.gif

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.