Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    14. Ožujak 2016. 19:04

Nema ni Pepita danas... pa sto se dogada?

Ines24
    14. Ožujak 2016. 19:57

Mama nisam ja pitala za hranilicu, nego Buffy  mi smo dobili hranilicu, al iskreno ju nisam još proučavala, kako je zamotana tako sam ju i ostavila dok nam ne zatreba 

• buffy
    14. Ožujak 2016. 19:58

Hvala gagica..kad se probudi pokusavamo..sad jadan hrce na meni...bas ga je umoriilo😢
    Gagica znas sta mi jos radimo..novinu izbockam i s maslinovim uljem ili svinjskom masti namazem zagrijem malo i njemu na prsa i lanenu gazu preko i bodi i tako pustim...i spavam s nasjeckanim lukom😀
    Bas i ja se pitam gdje su cure😕

axia
    14. Ožujak 2016. 19:58

Mama, gagica, thnx 
    Pepita je spominjala da ce ici u zg svojima ako sam dobro polovila, mozda je zato nema. Nadam.se da su i ona i tina i bebice dobro...

• buffy
    14. Ožujak 2016. 20:05

Mama hvala za info za hranilicu..trazim.jeftiniju ili da se kasnije moze problikovati u stol i stolicu😁

LinaKarolina
    14. Ožujak 2016. 20:44

Dohrana; ja sam svoje pocela s 4mj..doduse na pocetku su to samo pokusaji.
    Krenem od povrca pa onda tek voce.
    Moji i dan danas radije pojedu povrtnu juhicu i spinat nego voce.
    A i ja se natjeram jednom godisnje na voce.

Mama ja se uopce ne osjecam nemajkom jer nisam dojila djecu do maltene vrtica,jer i ja povremeno kupim kasicu (spas su za putovanja a bome i kasica od sljiva nas je spasavala kad je guza strajkala).
    I eto..zivi su svi i zdravi i mlate Kinder pingui i Bananka!
    I zato bi me "dobre" majke razapele jer secer ubija k'o Hitler zidove (crnjak).
    Meni je vaznije da ih odgojim u dobre i pametne ljude.

Hranilicu sam ja uzela iz Bubamare a kasnije se razdvaja u stol i stolicu..super stvarcica kad vec samostalno mogu jesti.
    Sad sam zapela za onu koja se pricvrsti za stol tako da dijete kede direkt sa stola kao odrasli.
    Stariji malac je lud za takvom hranilicom jer kada idemo u restoran osjeca se "velikim".

Aleksandra suosjecam..meni je ostalo jos 5kg i osjecam se k'o balonko.
    Ljulj-ljulj tamo,ljulj-ljulj vamo

Mrkvica2
    14. Ožujak 2016. 21:34

Visnja bit ce da se zasitio kad si mu dala izdojeno i na cici pa nije gladan. Trazio bi da je gladan ne sekiraj se 

Ja isto planiram krenuti s povrcem. Samo sam zbunjena oko tih zitarica, kako davati kako pripremati koje uopce uzeti.. citala sam nesto u ovoj knjizi od bebivite ali kako ih inace bas ne pripremam nisam sigurna kako i sto. S tim da smatram da nema sanse da izdojim toliko mlijeka za pripremu kasica na njemu tako da mislim da cu za to koristiti ad.

Pepita2109
    14. Ožujak 2016. 21:36

Pozdrav drage moje čitam vas cijeli dan, ali nikako doć do laptopa, zezaju nas zubići, slinimo i plačemo, ne spavamo, samo se nosamo u marami uz pokoje dobro raspoloženje, kada se mazimo pričamo i gledamo mašu
    mm moja i dan danas zaspi najčešće između 23 i ponoći bez obzira koliko spavala preko dana, čestitam još jednom, uživajte sada fino...  a za spavanje u komadu ne znam na koliko u komadu misliš hehe moja je u početku bila ajme meni bila bih sretna ako bi odspavala 2 sata a sada uredno odspava i do 5 sati, još je mali miš svakakvo spavanje nas sve čeka 

mužić sve znate hahaha oblikujem ga ja,ali moglo bi potrajati.. a o umiranju od obične prehlade i da ne pričam hahaha
    smrad ajme Bogu hvala pa je prošao, osim što je ona gurala nos pod pazuh, muž me stalno njuškao hahaha
    frizura ajmeeee kako mi je lakše sada hvala vam na ovome 
    drugi plusić koliko ga želim, toliko i ne, razlog br1 je navedeni mužić gore, a drugi voljela bih raditi,a uopće je poznato kako gledaju poslodavci na majke ili majke wanna be
    kontracepcija razmišljam o spirali ili pilulama koje mogu uz dojenje jer muževe prijetnje i ideje mi se ne sviđaju hahaha
    mame prehlađenih beba želim vam brz oporavak, duše malene 
    vrijeme ove lude bure me drže zatočenu u kući fuj fuj 
    slinuckanje i ja tražim slinčeke neke fora po mogućnosti da ne žuljaju, jer ova dva koja imamo samo joj crveno ostave
    Mrkvice aaaajmeeee već 4mj  još malo pa mali rođendan, a za mahanje glavom hmmm iskreno nemam pojma znam da zna micati lijevo desno više puta pa stane ali meni je to ko da se namješta

trbuščić nekad se ulovim kako se mazim hahaha

Malidebeli wooooow eto vidiš baš mi je drago da si se opustila

lina hahaha gif je odličan
    ajme napon užas, tak je nama ograda od terase bila pod naponom, moji su mislili da imam neku moć hahaha

mirisanje hrane burek s mesom joj se jako sviđa ščepala ga sa dvije ruke hahaha jedva joj ga oduzeli, ah mamina kćer 

spavanje ni ja ne mogu utjecati na spavanje svoje mrve, voljela bih da ide makar oko 22 sata jer tada stignem sve i baš mi je super
    dohrana meni se ne žuri sa dohranom, kao što gagica kaže u početku je to samo ono isprobavanje i navikavanje i tako, konzultirati ću se sa pedijatricom
    aleksandra nestat će linea ne brini, sve će se vratiti na svoje mjesto, a ono šta ostane biti će nam podsjetnik, ne moramo se toga sramiti, ja imam strije na sisama, bokovima, a po novome i iza koljena...valjda kak mršavim dobivam ih još

papa test nije mi rađen na prvoj kontroli, i bila sam ljuta jer nisam papu radila od prošle godine u 1mj kad nisam bila uopće T, rekao mi je da dođem u 4mj ili 5mj 

a o tome ko je majka a ko nemajka, mislim da se zna pojam nemajke, a vi ste sve drage moje kraljice  ja jedva čekam da jedemo skupa njene kašice, i da i čokolino hahahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.