Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    15. Ožujak 2016. 08:42

Dobro jutro svima ☺️ Iza nas super noc, samo sto me glava rastura i dobila sam mengu sinoc, jupi 😑

Mama, ma kakva nemajka, ja sam isto nakupovala i nacitala se knjiga, uzela sta mi pase, tj. sta se podudara s mojim instinktom i stvarno sam za sad zadovoljna sobom. Kuma mi je trudna, treba roditi u 6.mj, stalno me pita za savjete kao da ih imam petero jer ne moze vjerovati da smo se ovako lijepo poslozili. 

Kasice cu mu i ja raditi od svjezeg voca i povrca (imate stranicu fino.hr, ja sam znala naruciti od njih, super su, sve im je iz OPGova, a imaju dostavu). Bio Bio mi se zamjerio jer im je sve uvijek nekako plasticno, bez ukusa.. 😕 Ne znam, mozda sam ja tako naletila. Ali za putovanja  i iznenadne situacije, zasto ne kupovna kasica tu i tamo. A kad se preselimo u kucu onda cu nam napraviti vrt, jedva cekam ☺️

Pepita, ajoj zubici 😕 Nadam se da ce vam ubrzo biti bolje, sve nas to ceka.. Jel osjetis da joj je vec izasao?

Odjecu za krstenje sam mislila naruciti s Nexta, imaju slatke stvari.

Muz taman otisao na put u bosnu, vraca se tek za vikend, opet sam samohrani roditelj 😄

• moki6
    15. Ožujak 2016. 09:09

Kasice - mi imamo vrt tako da cu svakako ovo ljeto praviti,a do tad cu mjesec,dva kupovne dok ne krene sezona voca i povrca ;)
    Prehlada- mi isto naveliko imamo zacepljen nosic koji spricamo sterimarom i usisavamo,ali mi je pocela i kasljati. Sta za kasalj napraviti? 
    MaliV i ja sam sam s malenom. Muz po cijele dane radi,sad je trebao prosli tjedan na godisnji a on skupio gripu pa sam ga poslala kod mame da ne zarazi malenu.
    Kod nas lipi dan,sunce,nema vjetra ali ne znam jel mi pametno vodit ju vani a kaslje?  kad ce vise to proljeeeeceeeee...
    Sto se tice drugog plusa bit cu pametnija i namjestit da bude ljetna beba,ova zima je zaista fuj fuj!

Mrkvica2
    15. Ožujak 2016. 09:43

Jutro.. evo mi budne od 7.20. Gospodicna je odlucila da je dosta spavanja i tocka. Naravno ona sad zaspala a mama nek hoda ko zombi. Nema veze.

Stvari za deckice za krstenje sam ja vidjela u hm-u. Ono hlacice kosuljica sa leptir masnicom. Slatko.

Moki smijes ju izvesti van. Pogotovo ako je lijep dan. Samo ju adekvatno obuci i prosetajte. Svjez zrak joj nece naskoditi.
    Sto se tice ljetne bebe ja bih opet izabrala zimsku. Uopce si nemogu zamisliti dojenje i nosanje po onim vrucinama. Ljepim se ja ljepi se beba za mene.. a o kraju trudnoce da ne govorim. I ovako sam jedva disala a na +30 bi tocno izludila. Mozda bi proljece bilo lakse za izdrzati..

Nas danas ocekuje pregled i cijepljenje. U pola 12 smo naruceni. Pomalo strepim radi tog cijepljenja, samo da prode dobro kao i prvo. Jos idem sama s njom pa me i to pati.. mm radi pa ne stigne 

gagicamamica
    15. Ožujak 2016. 09:53

Jutro curke. 
    Evo mi danas malo losije. Ici cemo popodne dr na slusanje jer cudno mi dise nekako teze i tjesnije. Kaslje vlazno ko pusac. 🙈 tesko mi ga slusat sve mene boli. Nocas je spavao na meni. Ne jer je to trazio nego jer nu je lakse u uspravnom polozaju. Kad lezi onda ga taj sekret muci.unatoc svemu se smije i dosta je dobro raspolozen. Dusica moja mala. Cijela kuca mi mirisi na przenu kamilicu u maslinovom ulju. 

Mary mi smo za krstenje obukli tamnoplave hlace, kosulju sa uzorkom plavo bijelim(onak frajerska sminka) koja ima bijele manzete i kragnu, crvena leptir masnica i gore preko tamnoplava vestica. I jaknicu. S tim da je tu ned bas bilo toplo pa nam vrstica nije trebala. Pa smo se stalno skidali i oblacili. 😊 Ubrzo sam ga kasnije presvukla u majcicu. Ipak ta kragna smeta a on mali. 😁

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

shimmer
    15. Ožujak 2016. 10:00

sretno mrkvi na pregledu 
    i mi smo u 12h kod fizijatrice. valjda ce biti zadovoljna napretkom. jucer se mala cak dva puta okrenula s trbuha na ledja. doduse, nisam sigurna jel se prevrnula slucajno ili okrenula namjerno, ali reci cemo da je ovo drugo 

nasa haljinica za krstenje je bila s nexta! narucena s webshopa. nemamo sad priliku da je igdje vise nosimo, a zao mi ju prodati.

kad ste se vec krenule ispovijedati, da se i ja pridruzim. meni je preksinoc mobitel pao maloj na glavu dok sam ju uspavljivala  i to taman negdje kod usta pa sam bila uvjerena da joj je razbijena usnica. ona vristi, ja placem i ponavljam oprosti ljubavi, oprosti, oprosti. muz trci iz dnevne sobe, pali svjetlo, ona vristi jos vise jer joj smeta. boze pomozi. nije joj nista na kraju bilo, na svu srecu.

a sljedeci udes mi se cini da ce biti zvek u glavu, ili od stok od vrata ili od kuhinjski element jer se u zadnje vrijeme stalno okrece i izvija kad je u klokanici, a ja nemam nindza reflekse da uspijem odreagirati dovoljno brzo.

hranilicu smo dobili od bake za krstenje, peg perego prima pappa zero 3. naslon se moze spustiti na nekoliko razina pa vec sad moze u nju.

a za sljedecu bebu bih da bude jesenska ili proljetna. ljetna nikako.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

gagicamamica
    15. Ožujak 2016. 10:01

Mrkvic sretno! Nadam se da ce cura to odraditi pravo zenski. 💪😉 

Bufy? Jel bolje?? 

Moki odi slobodno na zrak. Nemoj dugo ako je hladno. Spricaj nos ooobilno i usisavaj. Nemozes vise napraviti. Mali su pa ne smiju nikakve kucne preparate domace. I cesce ga doji ako dojis a ako ne onda mu daj cesce tekucine. Jer je to najbolji antitusik( protiv laslja-to mi je rekla jedna stara pedijatrica dok je mijenjala moju. A radila je nekad na Srebrnjaku.) i drzite se. A ako imas bilo kakve sumnje odvedi brbicu dr. pa ces bit na miru i znat na cemu si.

Alekssandraa
    15. Ožujak 2016. 10:34

Jutro zenske 

Kod nas i dalje nervoza i plac,jucerasnji dan uzas,a i danas isti scenarij...nadam se da je samo rijec o skoku,jer nam je sada 6tjedana. Umorna sam,neispavana,a kuca u kaosu...najgore kaj ne mogu mrdnut,cim ga ispustim iz ruku,dreka i plac.

Sonja- da,ja sam spominjala da nam je stalno na rukama..razmisljala sam da kupim maramu,ali ne znam koliko cu ju dugo moc koristit. Prije dva tjedna je imao 4950kg,a sad je presisao 5kg...ne znam sta me vise boli,ruke ili kicma. Pokusavam ga odviknut od ruku i nanasanja,al nikako ne napredujemo.

Gagica i Buffy,sto brzi oporavak vasim bebicama !

Mrkvica,sretno vam danas na pregledu !

• mama@
    15. Ožujak 2016. 10:54

Jutro zemske

Aleksandra sigurno je skokic. Drzi se draga i tjesi se da ce brzo proci. Veliki hug saljem

Mrkvica sretno na pregledu. Ja se uvijek kod doktora preznojim jer idem sama i vise sam nervozna nego D hahahahaha

Ja ustala jutros u 6.30 a D spavao jos do 8 weeeee
    Popila na miru kafucino, malo se poigrao s tajom... stavila ga u viper i na kuhinju da skuhamo neki rucak.
    Uspjela sam i sude posloziti iz perilice i frizider oprati hahaha.  Sad pajki 
    Mm veceras ode s psima u Berlin na testiranja. I ja biiihhhhh.
    Mi cemo strpljivo cekati da se vrati doma

gagicamamica
    15. Ožujak 2016. 11:15

Mama kacucino? Aaa kako originalno. Mi to zovemo pakucino. 😊 

Moj mis aja. Malo bio na neni malo ga spustila potrbuske da doruckujem nesto.
    Evo sad prelistavam kataloge iz kaslica. To mi je vrijeme za mene. 🙈

• moki6
    15. Ožujak 2016. 12:10

Gagicamamica bili smo u petak kod doktorice,poslusala ju pluca su bila ok.rekla da radim sve sto radim vec..al sad se pojavio taj suhi kasalj pa se mislim da ju opet odvedem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.