Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    14. Ožujak 2016. 21:36

hahahah jesam se istipkala hahaha
    ne mogu ja bez vas 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    14. Ožujak 2016. 21:43

lillany sto se tice ponasanja za vrijeme jela.. mm je neki dan rekao da mu je neugodno jesti koliko mu mala broji zalogaje  prati svaki zalogaj od tanjura do usta.

LuKi5
    14. Ožujak 2016. 21:49

Pepita, genijalna si, kako si sve pohvatala. :))
    Kilaza je meni posla naglo dolje kad je L postao pokretniji, linea negra odleprsala kroz par mjeseci, ali zato su strije postojane, trbuh ravan ko daska, a strije koje su inace ukrasavale trbuh sad ukrasavaju leda, tigrasti trbuh..Dohranu smo poceli sa 6 mjeseci I par dana, krenuli od voca,  papa test sam ja odgadala cijelo vrijeme jer sam cuvala donju zonu ko lavica, jezila sam se od pomisli da mi netko nakon poroda, pucanja svih rupa I rezanja cacka doli, ali uspila sam se natjerat...Bavarin smo davno izbacili iz uporabe jer gospodin ne voli imati nista svezano oko vrata, na glavi, preko nje, oko nje,  I skidao ih je tako da vise nije imalo smisla. Od kontracepcije koristim najslabije oralne kontraceptive, ne smijem jace, dobro stite vec godinu dana cca. 

PS. Suze su mi dosle od smijeha kad ste opisivale muzeve haha

14.06.2014. L ♥

Malidebeli
    14. Ožujak 2016. 21:56

Pepita ti si stvarno genijalna, sve pohvatas.😉 kako je mužić sad?
    Mrkvice moj se baca na sve strane,mislim da to nije ništa alarmantno.
    Buffy si probala s bebacem u kupaonu?kao nekakva inhalacija-kupaona se zapari pa je njemu lakše. To sam negdje čitala,  ali ne znam.iz prve ruke..
    Lina molim te,kakva nemajka-svaki put se iznova oduševim sto sve stigneš uz svoje malce.

Mrkvica2
    14. Ožujak 2016. 22:04

Ma pitam to za mahanje glavicom jer nekad se zanese i jos sa napola otvorenim ocima bas jezivo izgleda 

Nemajke.. ma kakve nemajke. Eto da vam odam svoju nemajka mracnu tajnu. Neki dan sam malom opalila u viseci luster u dnevnom.. da djetetom u luster. Isla pomirisati dal je kakala i zaboravila da je luster nisko i kako sam je digla tako je pogodila luster. Usrala se ziva a ona nista, cereka se.. eto sto da vam vise kazem 

Mery15
    14. Ožujak 2016. 22:10

Mame koje ste krstile svoje djecacice, sto ste im obukle? Mi imamo krstenje na Uskrs i sad sam u potrazi za oblekicom pa molim pomoc, savjet.. 

axia
    14. Ožujak 2016. 22:11

Mrkvice, moja tako poliotvorenoh ociju u polusnu mase glavom kad trazi cicu u snu. Valjds prasence moje sanja da jede....

• mama@
    14. Ožujak 2016. 23:04

Cure ja sebe iz ljubavi volim zvati nemajkom jer se slabo drzim literature iako ju citam.
    Vodim se iskljucivo instinktom sto kasnije knjige potvrde (ili vi ovdje).
    Nadam se da uzivate u krevetima kao ja sada. 

tweety91
    14. Ožujak 2016. 23:06

Mrkvica moj uvijek ima takve ninja pokrete glavom (i poluotvorene okice i bjeloocnica koja me plasi) i redovito uz to ruke dize u snu pa onda mu padnu i to tak lupa da sam jedno vrijeme nocu sjedila uz kinderbet i pokusavala shvatiti kaj se dogada. O zvukovima u snu da ne pricam, zooloski vrt. :)

A o nemajkama i nezgodama s djetetom...jao.par puta mi kliznuo mob iz ruke i sletio na njega (srecom na nogice) i jednom sam s njim u rukama pogodila komodu za presvlacenje, nisam sigurna jel se lupio vise on ili ja. Sva sreca pa nikad nije glava u pitanju bila, da mu ne izbijem pamet van :))

Nama je dan bio kaotican. Poceo je u 6 ujutro i bez spavanja smo bili do sad. Umorna sam ko pas, nesto ga muci a ja nikako da dokucim kaj je. Samo cica, cica, plac, cica, pa malo igranja i onda ispocetka. Leda i ruke mi otpadaju :D sad on spava snom pravednika, a ja nadoknadujem zaostatke na klokanici :)) poslije ce mi biti zao kaj nisam odmah legla spavati.. Ali nema veze :)

Mi krstitke planiramo tek u 9om mjesecu, tako da uopce neznam kak bi ga oblacila. Do tad ce vec biti jako veliki :))

Sad napokon odoh pod tus da dodem k sebi, dan je bio predug. Nadam se boljem sutra :))

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.