Da.. evo bas citam. Ta dnevna (ne) spavanja od 30-45min su klasican primjer sr-a. Noc nam je ista vec dugo, budi se 4-5puta od 19 do 9 ujutro.
Mužić - savršen. Takvog sam si odabrala,ali i oblikovala 😉 Nogomet ga nikad nije ni zanimao,vozio je trke,sređivao aute,sad umjesto u garaži vrijeme provodi sa svojom mrvom jer puno radi pa mu je i to što može pre malo i kaže da bi odmah dao otkaz da može s njim biti. I samnom naravno jer smo mi u paketu skupa 😄 Ne kuha,ne pere veš, ali suđe da kao i baš sve radove po kući jer je to zajedno s autima i garažom njegova domena. Otkantao je i garažne radove frendovima,da im ključ i kaže da ima važnijeg posla a oni si slože što hoće i poprave što hoće. Eto,moram ga koji put i pohvaliti,samo da se ne umisli ne smijem puno 😎
Smradovi - ne znam, bez onog biobaza za pazuhe bi riknuli svi valjda...i ja i miš i mm i sve bube u zidu..
Kosa - gusta i dalje i otpada ko inače pa sad ne znam ni to...
Očito se ne gledam baš puno kad stalno nekog vraga petljam oko tog djeteta. Zadnja 2-3 tjedna si pokušavam nalakirati nokte crveno...uzalud. 😠
Kvrga - izdojila da otpustim (opet) pa kad se miš napokon odlučio da je ipak gladan popapao to što je ostalo i kvrga nestala (za sad, a nadam se i dalje!) 😊
Miš spava, mama u tuš 😜
Mrkvice, sretna vam 4 mjeseca! ❤️Prije godinu dana u ovo doba si mozda saznala da si trudna 😉 Bebice nam rastu... Kad vidim ovu svoju koliko je vec narasla ☺️😍
Bebolinica spava, ja odmaram malo i smijem se vašim pričama s muževima! Lina, tvoje sa strujom i kuhinjom mi je vrhunac! 😂 a nogometaši su isto zakon! Moj kad ode isto se vrati skršen 😊 ali na svu sreću, brzo prodje, taman da sl tjedan moze opet!
Kosa mi za sad ne pada nista vise nego prije, ionako mi je stalno vezana, a i imam je puno 😂
Želim vam svima ugodnu vecer i mirnu noć 😘
mrvica, sonja, inws, sretne mjesecnice
Gagica, sretan rodendan
Potpisujem smrduckanje, podaperem sw izmedu dva tusiranja da ublazim al uzalud :)
Kosa opada, kad ju cesljam. Kad ne, ostane na gumici za uspomenu :) imam je svakako prwvise.
Meni nokti rastu ko blesavi, tone se ne nogu nacudit..
Odoh spat dok mogu, nadam se da nas nece opet zubi ljutit...
Laka vam noc
Hvala vam na čestitkama.💙
Pinky u crvenom laku ta nokte vidim sebe. 🙈 Nemoguca misija.
Nama su braco i tata prehladeni vec par dana pa su zahrackali i malca. Tako da osim nosica sada i kasljuca. Opet usisavac radi na najjace. Nadam se da cemo se izvuci id tih smrklji.
Danas malo bili gosti (svekici,moji, sogorica i kumovi) nusu svi odjednom nego u ratama. Drugi vikend je tulum u igraonici.
Gledam danas starijeg sina i vidim vec pravog djecaka. Neznam kad su mi te godine proletile.❤ ja bi da raste malo sporije.😊
Muzevi.
E sad bi se dalo pisati.... Samo znam da dobar muskarac NE POSTOJI! Zapamtite! Postoje samo loši i lošiji. Eto moj je los. 😁 Ima mekih ispada....al to su muski nema se tu puno za reci. Prehladen malo i eno ga umire. Fascinantno.
Mm dobro dosla! Meni je bilo grdo. Al ajmo rec za 3 tj podnosljivo....pa sve lakse. Prvo parkiranje je palo nakon 7 tj. cca. Parkiranje uspjesno.!💪
Sretne dvomjesečni ce i cetveromjesecnica. 😁
Pusim vas sve...zelim podnosljivu noc. 😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
A rekla sam ja da
zaboravim tko je sto napisao..
Izvadila sam jedan blokic i od sad pisem biljeske
Ma i moj je dragi stvarno ok sto se svega tice.
Samo primjecujem da je bio u puno vecem zanosu s prvim malcem.
No dobro..doci ce i mojih 5 minuta.
Kosa je jos na cekanju..ajde,uspjela sam se obojati.
Nokte sam tri dana sredivala i opet sam zabrljala gel na tri nokta.
I da..solarij..bas mi treba malo bojice..blijeda sam k'o krpa!
Malac je dan prespavao i sada zayebava!
A taman sam veceras trebala dobiti masazu!
Sipak mama! Nosi bebu i tko sisa tvoja leda
Ali tako mi slatko zaspi i odjednom pocne hihotati..barem je sretna beba
Hahh,jesam se nasmijala svim ovim postovima sad uz ovu linoladu i kruh zavaljena u kaucu dok mali spava a veliki na kompu. xD :) ♡
stvarno bi im trebali temu otvoriti,vjerujem da bi imali o cemu razglabati,svako bi si naso druga,definitivno,a i bilo bi ogovaranja,nesumnjam xD xD a jesmo zloceste. :P
Mrkvica:sretnih vam 4mjeseca! :) ♡
Pinky:dobro kazes,te skokove nikako predvidjeti,svaki puta me sokira.bojim se onog sa 3mj.kazu da je gadan...
Jel ima koja u glavi kakav lijepi citat ili tekstic-porukicu koju bi mogla staviti kao vez na benkicu za uspomenu na krstenje?radim inace u suvenirnici pa cu dati sefu nek Izveze nesto Lijepo.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aaauuu covjek se iskljuci na dva dana i kad se vrati stvarno ima sto citati. U petak smo isli u Bosnu, veceras se vratili. Maleni je bio lud od srece kada smo usli u kucu. Vratio se u svoj mir. Bio je izlozen zaljubljenim tetkama, ujacima, ujnama, baka, djed, susjede.. Sad hrce k'o veliki ali place kroz san. Pile, opet ce s mamom spavati. Muskarci i umiranje kada su bolesni.. Maleni je imao mjesec dana kada je muz pokupio zelucanu virozu i 2 dana je povracao i jaukao da ce umrijeti od bolova u zelucu. Ok, grozna je ta bol, ali brate neces krepat od toga. Kad je ozdravio rekao je da zenama treba podignut spomenik jer izdrze toliku bol pri porodu i opet se ne zale.
Srce mi je bilo k'o brdo kada je to izgovorio. I moram priznati, nakon toga me poceo vise paziti i maziti. Svima valjda jednom dodje iz guzice u glavu. E sad idem zagrliti ovo svoje malo i coriti. Laku i mirnu noc svima
Jutro (htjedoh skoro napisati okruglice )..bas me zanima koja ce se od vas prva pohvaliti plusicem
Justsmile i ja sam bila trazila nesto posebno da pise i na kraju izvukla neke citate iz Biblije+datum krstenja i ime.
Ali brate mili..naplate ti izradu kosuljice k'o da vezu suhim zlatom.
No dobro..uspomena ostaje.
Jutric svima.
Moj mm, iako 'bolan' otisao ipak raditi hahahahaha.
Najjaci su mi kad su bolesni
Nasa noc bila tako-tako. Mali je cak i spavao nekako al ja do 2 nisam zaspala, a legli u 23. Grrr
Ispadne kao da nisam umorna
Mozda si i umisljam.
Danas je kod nas suho ali jako vjetar puse a bas sam mislila kositi travu i maloga van u kolica.
Mrkvice sretna vam 4 mjeseca. Vi ste ovdje najstariji .
Mislim da mi D pocinje slinuckati. Moram se oboruzati slincekima.
Ne znam gdje ima za naruciti nekih fora jer imam osjecaj da cemo ih stalno nositi. Dajte prijedloge
Sortiraj odgovore
Najstariji