Bravo judtsmile tako treba 😘😘😘😘...
Nama pedica rekla da je to tjemenica da nema veze sto se siri i da ce s godinama proc da s nicim ne tretiram 😡😡😡tako da smo opet na istom... izvagala sam nas odmah tamo... s robom je imao 6900 😁😁😁 sad kad dobijem komentar da je gladan jer je na 1 sisi imam i ja s cim zacepit svima usta... a da sad je poceo i drugu papti malo pa ju cijelu moram masirat jer je odmah do zastoja doslo..sad me bas zanima sta ce mi na ultrazvuku reci😕
Pepita slazem se s pinky....
Mrkvice procitala sam na fejsu da ce lc dino doc u 4mj.😁 joj ja bi se isto nosila jedva cekam... i da kad sam spomenula nosiljku svi da ce mi ledja otpast da zasto bi ga nosila i tako..
I mi se od danas s ledja okrecemo na trbuh 😁😁😁😁
😙😙😙😙 svima
justsmile weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee braaaavooo
pinky hvala znam šta misliš,ali eto nigdje ne idem nemam s kim pričati, svoju mamu neću zamarati jer ima problema i bez mene, a sveki kaže da je on još dijete (27godina) da budem strpljiva..
a ja kao što sam napisala nemam više ideje šta napraviti pričanje ne prolazi, prijetnje isto, ignoriranje isto, da sam ljuta isto, jedino što pali na kratko su moje suze,ali po tome bih trebala plakati svaki dan da on bude ono što treba a to je otac i muž... pred malenom ne plačem, uz nju sam nasmijana jer me jedino ona i čini sretnom..ali ok je neću vas zamarati time
buffy wooooow samo ti njima začepi usta maaa pravi momak
i braaavo za okretanje preslatkoooo
moja danas nikako spavati, i izašle van i eto spava 40min ja happy bar da zaspe malo jer je nervozna, slini jako, gricka sebe i mene.. kod nas dan divan proljetni i topli
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Just smile, bravoooooo! Cestitke! Samo tako nastavite!
Buffy, opaaaa! Super! Cestitke! I sretno na pregledu s cicom!
Pepita, drugacije bi on da si ti u Zagrebu i na svom terenu. Ovako je presiguran u tebe i zato vozi kako mu pase. A cemu mi sluzimo?! Samo reci sto te muci, ako nista bar izbacis to iz sebe dok pises post
Moja ubila oko opet nakon papanja na meni naravno, jer mama ne smije odmarati.
Justsmile bravo!!! Trud se isplatio i sad dalje ide sve lakše!
Pepita, piši i izbaci to iz sebe,mi smo tu jedna za drugu.
Ni moj nikako ne spava. Zaspe i onda ga uvijek nešto probudi. Za poludit!! Danas smo ujutro produžili od 8-9:30 (digli se u 7) i onda samo od 15-15:20 uz pol sata uspavljivanja. Podrigač ili neznam više što... Sad je papao i spava na meni. Bojim ga se uopće spustiti jer je već stvarno gotov i umoran.
JustSmile bravooooo!!!! A sad sisu van i spricaj nevjernike
Pepita draga ne znam sto bih ti rekla. Vjerojatno si vec svaku metodu pokusala. Bit ce lakse kada malena malo poraste i postane interaktivnija. Tad ce imati sto raditi s njom. Jesi razmisljala da mu je uvalis na pola sata barem i odes u setnju. Ono maknes se od njih tako da nisi tamo i da te ne vija po kuci s njom. Tek toliko da ga prisilis da se sam nosi s njom. Pa malo po malo. Ili bi samo kod svekrve otisao?
Justsmile eto vidis da trebas slusati samo svoj majcinski instinkt i pratiti bebino zadovoljstvo
Pepita i ja sam u prvom braku otisla u Dalmaciju,sve ostavila radi njega da bi me na kraju stavio na ignore.
Kao..sto ja hocu..udala sam se i time izgubila sva prava.
Ja sam se rastala jer sam se prestala truditi na pocetku problema.
Ono sto zelim reci (ne da se rastanes ) vec pokusaj dragom na njemu razumljiv nacin objasniti prioritete.
Od malenih problema i nezadovoljstava nastaju sve veci i veci..i treba to sve odmah rijesiti dok ne postane nerijesivo.
Lijepo mu reci sto i kada zelis od njega i kada ispuni svoje obaveze neka se slobodno izvali i igra igrice.
Ti muskarci su zbilja k'o djeca!
Vise im je do mamine sise nego do zenine
Nije on dijete samo ne zna preuzeti odgovornost..a oni su i stvarno djeca do 30.
Pepita samo ti nama pisi sve sto te muci... tu smo da slusamo..i ja kad se pojadam vama bude mi lakse😙😙😙
Moj mali sad spava na stolu.. 😂😂😂😂 smijeh zivi i tu je za cudo miran i ne zeli na meni spavati😂😂😂 sad cu ga uvijek na stol spustat
Lina, slazem se s neignoriranjem.. Moj kad ga ignoriram i jos on radi sta god hoce, pa njemu je super 😄 Muskarci su vrlo jednostavni (bar je moj), moras mu sve kao djetetu pojasniti. Samo sto se meni ne da vise objasnjavati.. Da mi se da, nas bi brak bio savrsen jer ce on napraviti sve sta ja kazem. Ali moram reci i objasniti i po mogucnosti ponoviti jos jedno 5-10 puta. U tome je problem (bar kod nas).
Justsmile, kako je proslo?
Sortiraj odgovore
Najstariji