Jutro svima 😘
Mi smo sinoc cijeli dan bili kod bake, doma smo dosli samo spavati (u njegovoj sobi nije bilo mrava pa nisu ni spricali), a sad smo opet kod bake.
Justsmile, sigurna sam da ces ih sve razuvjeriti 💪🏼 sretno i javi nam 😘
Pepita... Joj draga moja, ti kad se pozalis na muza, bas kao da sam ja pisala.. Evo sad kad smo malac i ja kod bake, tocno vidim da mu je super i da je jedva cekao da malo ostane sam (on je istao u stanu). Nije to nista lose samo po sebi, ali cinjenica da on meni za nista ne treba, me malo brine...
I evo upravo me mala necakinja pitala zasto imam tako veliki trbuh, da li mozda imam jos jednu bebu.. 😬 Super 😄
Jutro
Kod nas nakon jucerasnjeg suncanog dana,danas ponovno hladno i jak vjetar...bas je depresivno ovo vrijeme. Spavali smo od 22:30 -2:30h,4h u komadu,a kasnije budjenje svakih sat i pol...danas napokon nemamo nikakve najavljene goste,pa ce mozda pasti i neki popodnevni odmor.
Ines,Axia,ja isto citam sretnu bebu od forda...cak sam i probala s uvodenjem njenog rasporeda,al za nas je to nemoguca misija eh,kad bi malac zaspao u tocno vrijeme kak je ona odredila,di bi mojoj sreci bio kraj. Neki dan sam do
bila na poklon greya,al nikak nac vremena i procitat.
Lillany,imas preslatku bebicu,koliko puno kosice ima
JustSmile,drzim fige da vaga pokaze dobre brojke i da tvojima zacepi usta...znam kako je kad nemas podrsku za dojenje,kroz isto sam i sama prosla...
Buffy,sretno danas na pregledima !
Pepita,moj muzic je isto takav bio...samo laptop,laptop i laptop Ja sam zaprijetila da cu uzet maloga i da idem kod mame...njegovom bratu se slicno dogodilo,zena uzela malu i otisla.Tako da se je mm trgnuo i sada mi stalno pomaze,izmjenjujemo se,malo ga on cuva,malo ja. Drz se zeno,znam kako ti je !! Samo hrabro,zena si,mozes sve
Jutro drage moje..
Buffy na str pise 4-5mj i obavezno 65cm. Za kilazu nista ne pise.. moja ima duzinu, 4 mj ce sada ali 7 kila je nama sf sa tri mj je imala 5630 tako da mislim da cemo mi 7 nagurati tek za dvq mjeseca
Ja sam zapela za air ali sada nema pola uzoraka raspolozivo tako da bi se ja strpila dok ne dodu.. moram im poslati upit kada ce opet biti raspolozivi. Ionako imamo vremena pricekati.
Just smile javi nam se kada se vagnete..
Gagica ajde napokon lijepe vijesti. Drago mi je da ste dobro sada
Evo da javim kako proslo spavanje.. zaspala je u 19.15 budila se 4 puta i ustali smo u 9. Ocito zenska oce ici ranije na spavanje
Mi opet borbe sa robicom imamo.. sada vise nejdu 62 bodiji a i majce su joj malo kratke.. uzas. A hlace joj taman. Morati cu joj bodija naruciti.. opet. Brze mijenja robu sada nego onu na pocetku. Toliko o zadrzati ce se malo na ovoj velicini
Dobar dan kod nas napoookon svanulo sunceee, evo mi spavamo u marami dok mama tipka, da tipka u sigurnom miru
justsmile mislimo na tebeeeee
buffy sretno danas i nadam se da će sve proći super i kako želiš čekamo i tebee
MaliV e pa baš to, ne treba, više bi se reklo da smeta, jer ubija psihički, tu je a kao i da nije..
hahaha tako je i mene pitala muževa malena rodica da li ja to imam još jednu bebu hahaha
Aleksandra zaprijetila sam ja njemu i odlaskom i svačime, mislim da mu nije došlo do glave jer dok sam mu to govorila igrao je igrice, htjela sam mu jučer očitati bukvicu,ali malena i ja smo zaspale zajedno..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, skroz te razumijem...Pretpostavljam kad spominjes mape da se radi o igrici world of tanks, nekoc smo je mm I ja skupa igrali, dok nije doslo do toga da je samo on igra...Da te malo nasmijem, na faksu mi je ogorcenost tom igricom I isfrustriranost njegovim cjelodnevnim I cjelonocnim igranjima iste donjelo 5 iz elektronickog poslovanja, dobila sam takvu inspiraciju ispucati svo svoje razocaranje I napisala zestoki seminarski rad o manipulacijama I ovisnosti o igricama na osnovu koje tvorci istih profitiraju...Sto da ti kazem, moje tusiranje, kupanje, opcenito malo vremena za sebe se svodi na to da se molim u sebi da bebonja odspava da imam vremena, sto idu stariji sve je manje vremena, sve vise opasnosti I za tvoje zdravlje pokusaj ignorirat muza, nemoj mu uopce pokazivati ljutnju ni tugu ni ogorcenost, jednostavno ga stavi na ignore, vidit ces kako ce pocet mijenjat plocu kad vidi da ga ne sljivis, jer dok god dobiva tvoju pozornost, osjeca tvoju ljutnju on ce I dalje raditi po svome, a ovako ce se zapitat koji se vrag dogada, nece mu biti jasno...Drzi se I nedaj se!
14.06.2014. L ♥
Lillany, hvala na uputi za naručivanje. 😉
Mrkvice, meni se stvarno ne zuri...moja za 3 dana tek ima 2 mjeseca 😊 a sad smo jos u marami ionako...
Bufy drzimo fige za kontrole. 😉
Bas muza poslala u Kozmo po pelene.😉 vel. 2 i 3 su 60 kn a 4 je 90 kn.
Hvala sta si javila ja bas na zadnjem paketu.
Kao meko sunce proviruje...nadamo se lijepom danu.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Evo i nas...napokon sam popila kavu pa vidim tipkati. Posto je gospodicna jucer tokom dana spavala sto inace bas i ne radi, dovoljno jkj je bilo spavati od 22-2.30. Od tad smo budne. Ona imala par epizoda da je zadrijemala i taman se legnem pored nje i ona otvori oci i pocne se smijati. Sad je zaspala. Koliko energije....
Citam pepitine i postove drugih cura o mm-ovima i vidim svog dragog. Samo sta moj ne igra igrice nego surfa po internetu. I stalno je umoran jer ipak on radi. A ja sam doma. A to sta ni jedan dan ne odmorim ni 5 min nema veze. Dok mala spava ja skacem po stanu i trudim se da bude čisto, oprano, skuhano i jos smognem snage da njemu kvocam svaki dan.
Hvala ti luki. Jako mi se sviđa tvoj komentar. Od sada ignore. Bolje da energiju koju trosim na kvocanje iskoristim sa svojom malom. jer ionako svaki puta imam osjećaj da pricam zidu a ne njemu
Sortiraj odgovore
Najstariji