Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    09. Ožujak 2016. 12:50

Luki kod nekih ni ignoriranje ne djeluje... Samo me pita jel on što napravio, čekam da sam skuži što je, odnosno nije, napravio, al ne kuži...

LinaKarolina
    09. Ožujak 2016. 13:07

Dan drage moje mame 

Justsmile nadam se da ce vaga sve iznenaditi. Ne dajte se..

Vidim da se sve zalite na MM..
    Ja jos svog previse mazim. 
    Uvijek mu govorim "nemoj ti,ja cu.."..i on je toga svjestan da se uz mene opustio.
    Doduse..trudi se.
    Kupa malce ili bar pomogne,osim ako ga ja ne preduhitrim,pravi im papati,odvede u setnju.
    Radi do 16-17..nije mu fizicki tezak posao ali voditi racuna o dvije firme vise udara na psihu..jos kada te radnici zayebavayu onda se ja trudim ne zanovijetati..
    Svekrva kada ga vidi da lezi s mobom u ruci popizdi 
    Stvarno imam teskih trenutaka s klincima ali ne dopustam da on to vidi na meni jer sam uvijek pozitivna.
    Jedino me nazivcira sto bude 10min s malcem i odmah ga odnese svojima da se uvijek cudim kako ga se rijesio brzinom svijetlosti.
    Ili kada ja skuham rucak dok malenog ljuljuskam u rukama a on dode kuci i kaze da je bio na rucku..grrrr! To me izbaci iz takta!
    Kada mu kazem sto mi ne javi da ne kuham nade izgovor da ako ne skuham necu ni ja jesti! Pa barem uvijek ima salame i kruha..jesti cu!
    A jbg..volim ga sa svim manama i vrlinama 

No dosta "teskih" tema 
    Mi idemo sutra na pregled.
    Vidim da je maleni izrastao k'o gljiva.
    Izvadila sam odjecicu br. 62.. 
    Kontam da je presisao 56cm..ne mogu ga tocno izmjeriti ali tu je negdje.

Pepita2109
    09. Ožujak 2016. 13:28

Mrkvica moja nosi tri vel hahaha valjda ovisi od modela heh
    LuKi moj igra Path of Exile trenutnoveć neko vrijeme.. probala sam i ignoriranje haha pita šta je sad napravio, i ja kad kažem ništa i u tome zapravo je problem... jedino što mi preostaje je uzet bejzbol palicu i krenuti na kompjuter.. i nemam ništa protiv igrica, ali ovo njegovo je bolest.. on će nas doći pogledati i k nama samo ako ga ja pozovem i to naravno nakon nekog vremena, subotom kad se digne prvo šta napravi  je upali komp hahha 
    Imam osjećaj da su i zidovi već shvatili... samo ne on

Da se razumijemo volim ja svog muža, ali granice moraju postojati, odrekla sam se i ja svega radi njega i radi nas, dala otkaz na stalnom poslu sa dobrom plaćom da bih došla k njemu,ostavila obitelj, prijateljice, svoj stari život, a on nije ostavio ništa.. više igra igrice nego što provede vremena sa mnom i kćeri skupa.. sa nama je možda 30min, sat vremena ako odugovlačim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    09. Ožujak 2016. 13:34

Čitam i čitam i nikako da nešto napišem...
    Pepita...valjak za tijesto u ruku i po glavi 😠
    Buffy, hvala na dojavi,mama mi kupila 3 paketa odmah 😄
    Mrkvice,sve pelene isprobane,Müllerove su dobre,bolje od dm-ovih, pufies najbolje.
    Moj mužić divan al jedva gleda jer se ne da stjerat u drugu sobu da odspava noć iako ga stalno tjeram. Lakše mi je dok ne moram još i na njega misliti a žao mi ga jer puno radi i s posla dođe crknut jer noćima ne spavamo baš sjajno. Rađe bi da odspava noć pa ga preuzme malo popodne kad je meni već dosta pa se ja odmorim. 
    Ne znam što je al neće mi spavati baš po danu pa sam na pol 12...a po noći svakih 2-3 sata...
    Evo plačljivko..moram dalje...

LinaKarolina
    09. Ožujak 2016. 14:03

Pepita..umjesto ignora pokusaj sa reakcijom.
    Muskarci uzivaju u ignoru a u napadu bas i ne 

Htjedoh napisati,pitati ako kome treba..
    Imam Bebivitinih radosnica viska i knjiga "Papam zdravo i fino" s receptima i dohrani po mjesecima te kojekakvih knjizica i kupona pa eto..tko zeli neka digne dva prsta 

Mrkvica2
    09. Ožujak 2016. 14:17

Pinky hvala,odmah sam mami rekla kad ide s posla da kupi dva paketa kad su vec na snizenju a i sve ih hvalite.  Ako prezivi vase kakance onda ce i nase 

Buffy jestw obavili?

Just smile kakoje proslo vaganje?

Pepita drzi se, stvarno mi je zao sto se jos i sa njim boris 

Mm je super oko brige za malu i tu se nemam sto pozaliti.. ali meni kod njega smeta sto ne shvaca da i ja trebam drustvo necije. Trebam njega. Bas danas smo se zakacili okotoga. Dpma je preko dana jer radi nocne i uspavao je malu i kaze ode on u garazu zovi ak sta trebas. Reko aj ostani malo samnom kaze on ti bi da ja po cijele dane visim s tobom u kuci.. vec pizdi jer je stalno u kuci a ne zeli se malo zamisliti da shvati da je meni stalno tako. Ali dobro sta je tu je..

Lina i moj tako zna uvaliti starcima malu. Uzme ju i kaze idemo malo vidjeti sta baka radi  
    Kakvih kupona imas? Radosnicu imam tu, a i knjiga mi evo bas danas stigla.

LinaKarolina
    09. Ožujak 2016. 14:31

Mrkvice k'o da svog cujem.
    Najcesca mu je recenica "idemo vidjeti sto baba i dida rade"
    A oni jedva cekaju da odmore jer stvarno cuvaju klince kada ja ne mogu sve.

Imam od Chicca kupon 100kn,za Babycentar neke popuste,zatim kupon za gratis prenatale/postnatale i moram jos iskopati neke da vidim da im rok nije istekao s obzirom da ja nista ne koristim 

@JustSmile@
    09. Ožujak 2016. 15:08

Evo nassss! Imamo 5,050 kg.
    sopanjem smo dobili 200grama. ;) na jednoj siki u jednom podoju po renatinom,pa kada bi ju i izbacio ja trpala po neznam kolko puta jos tu istu, a ne po doktoricinom:izmjenjuj obje u jednom podoju.kada me sa cudjenjem pitala jeli na dohrani ili na siki,sa ponosom sam odgovorila da je samo ali samo na siki. ;) pa nek se svi slikaju,a mi nastavljamooooo.wuhuhuhu :P hvala vam svima na podrsci! Stvarno ste mi puno olaksale psihicki a sada sa vama dijelim srecu,radost i ponos.♡♡♡♡♡♡♡
    eh da,imamo 58cm,i on ode u vis... :)))
    Buffy:sretno danas!Javi sto je na kraju bilo. ♡

Kupila sam mu od bepanthena kremu za lice,sav mi je pun bubuljica,patronazna je rekla da se mogu cak zadrzati i do 6mj zbog ciscenja A jadan bas ih ima Pa mi ga zao.valjda ce pomoci.

Ode sloziti tacnu sa slatkisima,dolaze gostii..puse saljem!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• mama@
    09. Ožujak 2016. 15:12

Just smile :) rekla sam ti da cete na kraju presisati i tih 5 kg wuhuuu
    Cestitam vam. Tebi na trudu a bebici na razumijevanju za mamu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.