Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    09. Ožujak 2016. 17:03

Nije mi refreshalo stranicu, sad vidim da dobre vijesti 🎉👏🏼🎉👏🏼🎉 bravoooo justsmile 💪🏼❤️ Svaki put se odvalim na smisao za humor od lillany, tako da potpisujem sta je rekla- spricaj! 💦💦💦😂 bravo jos jednom i samo tako nastavite, pravi si primjer 😘

Pepita, samo se ti jadaj, a cinjenica da nas dosta ima takve m, je za bar kakvu takvu utjehu.. Slazem se da mu je uvalis na par sati i odes na kavu s frendicama, sta te briga.. Snaci ce se, a mozda ce i, ne daj Boze, vidjeti koliko je predivno kad ostane sam s njom, kad ti se tako malo bice smije i gleda te ravno u oci kao da ti hoce svasta nesto reci, a jos ne zna... 
    Ja sam trebala i danas s frendicama na kavu, mm ga je trebao cuvati (zeznuli su nas mravi), ali da nisu, otisla bi, zabavila se, restartala i mozemo dalje.. Treba nam to svima

@JustSmile@
    09. Ožujak 2016. 17:28

Hvala vam zene moje! :))))
    Pepita: nitko ovdje ne smara,ja da vas nema,nekada mislim da bih poludila.sudbina je i zahvaljujem Bogu sto smo se tu sve skupa nasle,i sto sam prije nekih 10mj.slucajno naisla na stranicu.iako se ne znamo u zivo,za vecinu vas imam osjecaj da poznajem i djelim misljenja i Emocije.u tuzi,sreci,premorenosti i poletnosti,u dobrim i losim danima.nek tak i ostane i super! :))) zato,nemojte da vise cujem da se ispricavate za gnjavljenje i offtopicarenje.toga tu nema. Hehe :P ♡♡♡♡♡
    Lillany:hahaha,upravo to sam i mm rekla danas:tko mi spomene nedostatak mlijeka,ad,hranu,vodu i takve cirkusarije,nastavit cu ih spricati mlijekom i loviti ih po kuci, pa nek me proglase ludom. XD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    09. Ožujak 2016. 17:30

JustSmile,bravo za kile  Sad ce te valjda prestat gnjavit
    LinaKarolina,mi prerasli broj 56,62nam je malkicu jos velik,al misko raste ko gljiva...cak mi je to nekako prebrzo. Danas sam pospremila svu robicu 56,a neku je imao samo jednom na sebi.

• buffy
    09. Ožujak 2016. 18:44

Evo mene s pregleda... moram na punkciju😢😢😢 a toga me je jako strah😢😢😢

renata6
    09. Ožujak 2016. 19:45

da vam i ja malo svratim, čitam vas ali gužva neka non stop!

@justsmile@ bravo, nastavi tako dalje, vjeruj u sebi i svoju bebu, ona priča puno bolje nego bilo tko!
    buffy ipak punkcija, joj bojala sam se da će tako i biti, iako s druge strane mi nije jasno zašto ti to sad rade dok dojiš, čemu, niš se neće desiti, može se i s cistom normalno dojiti....drž se, vjerujem da nije pukcija tako strašna.

Pepita2109
    09. Ožujak 2016. 20:36

Hvala vam drage moje puno znači kada mogu izbaciti to iz sebe
    Lina slažem se sa tobom
    LuKi ja sam navikla na pažnju i moglo bi se reći da sam velika maza, i sama sam mu rekla jednom da bih voljela da sam lik iz igrice jer bi me tad više doživljavao,a sada me to još više pogađa jer imamo još jednu mazu u kući koja jako voli pažnju, a godine su izlika...
    buffy jooooooj  a kada bi trebala na punkciju?

moja mrvica danas ne želi spavati bez mene nikako, čim se maknem od nje je budna, i plače dosta duša moja, a kako slini stvarno mislim da nema šta biti nego zubići...
    a onim gelom joj i ne uspijem namazat jer mi posiše prst

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    10. Ožujak 2016. 00:01

Renata da budu sigurni da je cista..jer se nije nista promijenila u ovih 15 dana pa kao da provjeri..ma malo me strah igle jer je to bas uz sam rub areole😢 i dal ce me kasnije bolit za dojenje/izdajanje😢😢😢
    Moram se tek naruciti za punkciju... 
    Joj pepita drzi se nemam ti nista pametnog za rec..virtualnu podrsku imas i tebi svaka cast na strplhenju i zivcima 😙😙😙
    Evo moj mis spava vec 1h...mozda krenevranije i in na spavanje😁 
    Zelim vam laku i mirnu nic s sto vise sna i sto manje budjenja 😙

Naanaa2
    10. Ožujak 2016. 00:39

Pepita, zbilja, jesi ikada ostavila muza i malenu same? Ako nisi mozda bi trebala, ili bi trebala vise. Drugacije je kada si ti uz njega dok je s malenom od toga kada je sam. 
    Bilo mi je na pocetku isto kao tebi. Ili je na poslu, kad je kod kuce na igricama, ili vani na kavi. Popi..... sam jedan dan kad mi je rekao kako on vec 10 dana nije bio vani na kavi, ne znam sto je htio- da ga pohvalim mozda. A to sto ja nisam nosa provirila van nema veze. Izlazak mi je bio bacanje smeca i to sam se vukla puzevim korakom do kontejnera i natrag. 
    Uglavnom, kad je mali napunio 4 mj otisli smo on i ja kod mojih na mjesec dana. Nisam pokupila stvari i ostavila ga- da ne mislis. Samo je tako bilo bolje za mene, a i za maloga. Em sto sam ja imala drustvo, pomoc, em je mali svaki dan bio vani na zraku (ovdje u Lici smo malo ograniceni s izlascima zbog hladnoce). Proslo je i tih mjesec dana, vratili se kuci, mm se maloga pozelio i evo ne odvaja se od njega vec par tjedana; presvlaci, hrani, igra se, uspavljuje- ma sve. Cak je i igrice smanjio, sveo ih je samo na vecer, kad mali zaspe. Uzme maloga na dva-tri sata i ode kod svojih (znam da ga onda uglavnom baka bajli, al ajde) da ja imam malo vremena za sebe. Dal ce to potrajati- ne znam. Ali za sada ja prezadovoljna. Mozda je i do toga sto je mali sad veci pa i kuzi nesto pa je samim time i mm zanimljiviji- ne znam. Ali promjena je eto dosla.

• buffy
    10. Ožujak 2016. 05:28

Mamice pomagajte..maleni mi hropce kad dise...nesto malo smo mi usisali iz nosa i spricam fizioloskom sta jos? 😕 nije topal na dodir, jede, i evo sad mu je kao podne pa smo s te strane ok😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.