Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    08. Ožujak 2016. 19:23

Axia, ove linkove su poslale Pepita i Mrkvica...
    http://www.loveandcarry.co.uk
    http://en.loveandcarry.com
    Ja sam naravno za, dakle bilo bi nas 3-4 za sad, ako se jos netko ne priključi... Mogu pitati kako to funkcionira u bw grupi na fejsu, znam da je nedavno bila neka narudžba 😊

Ines24
    08. Ožujak 2016. 19:39

Axia zasad sam na početku, kad pročitam javim svoj osvrt 

Pepita2109
    08. Ožujak 2016. 19:53

Evo nas sa pregleda, doktorica je rekla da se na oko u mjesec dana dosta izdužila, dobila je 600grama pa sada ima točno 6kg i pedica je zadovoljna kako napreduje  za mjesec dana opet kontrola i cjepljenje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Ožujak 2016. 19:55

axia 

nemam pojma koja je procedura

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    08. Ožujak 2016. 19:56

Haloo halooo ♡ dobru vam vecer zelim i sretan nam nas dan!
    nisam bila vamo od jucer i imala sam sto za iscitati. :D sutra ujutro idemo kod pedice na to vaganje..kod kuce navijaju za ad a ja kazem da ce se svi sutra iznenadit i da cemo dospjet do 5kg koliko mu dajem. :P tjesim se..momak papa danas,mm pita:a sta ako je pao na kilazi? Cim ke to rekao,Mali poceo plakat. ;) skuzio je on sta tata hoce reci i onda ga je usutio jer je mamina sika najbolja. :P pozelite nam srecu!
    e sad,ak uspijem svima napisat sto sam procitala:
    Tweety:moj se smije naveliko i bez glasa i sa glasom i vice i guguce.danas mu deda preko telefona na zvucniku pricao a on vice li ga vice i smije se dobrih 15min.kaze njemu deda:ocemo nas dvojica na pivo,a on njemu smijeh i gaaa, to je valjda bilo daaa :D
    Lady: raznjezila si me sa rezimeom 3mj.,i ja vodim neki slican dnevnik od dana kada mi je pukao vodenjak pa kad uhvatim vremena,pisem dogodovstine,ipak da se nezaboravi i da se jednog dana mozemo smijati i prisjecati. :) nadam se brzom skidanju gaca. ♡
    Pepita:razumijem te u potpunosti i saljem ti veliki i snazni zagrljaj i prihvacam isti prije reda,vjerujem da bi nam dobro dosao.. !nemoram nista vise reci... bit ce bolje...♡♡♡♡♡

Sto se biogaie tice,citala sam da je dobra i kada grcevi prodju za djecu opcenito jer podize imunitet.al  da je skupa,bome je,100kn za onu malu bocicu.pih...
    Dobili smo chiccov viper danas od svekrve.e Sad me zanima koliko dugo smiju dnevno biti u njemu,koja pozicija...ma sve o tome.. kako vi koji ga imate po tom pitanju?
    Lillany:kako napravis taj gif?i ja bihhh.predivan je curicak.kosica i obrazi.♡♡♡♡♡
    neznam vise sto sam kome htjela napisati..drugi puta cu se sjetit xD momak spava na meni,cekam da se probudi pa da se spremimo za pravi spavanjac.laku i ugodnu noc vam zelim(hahha,kada pisem ovo,pogledam na sat a ono ni 8.ee,tako ti je to biti mama. ;)
    Netko je ono jednom rekao jos na onoj temi,zimske babe 2015/2016...) ajde sad stvarno,laku noc I cujemo se sutra. :* ♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

lillany
    08. Ožujak 2016. 20:19

JustSmile meni to automatski google backup na androidu uploada i sastavi u gif. Ima opcija i da sam slozis.

Love&carry narucuje se tako da poklikate na webu i u komentar napisete kako bi htjeli platiti. Onda vam se Tetiana javi na mail i posalje vam podatke za uplatu. Kada uplatite opet mailom posaljete njoj kontrolni broj i onda ona salje paket. Dobijete i tracking number za posiljku. Meni je poslala u subotu i u iduci petak je stiglo. Mozete se dogovoriti da vam oznaci da je posiljka poklon ili da je cijena manja da probate izbjeci carinu. Carina je problem s velikim posiljkama jer znaju zaustaviti pa se mora platiti i to.

Mrkvica2
    08. Ožujak 2016. 20:20

Pepita stranica je eng. Sad kako su one to narucivale ja nemam pojma. I super za napredak 

Sonja ajd pitaj ak ti nije problem. Ja pokusavala skuzit kak su one to narucivale al nisam bas uspjesna bila. Inace vidjela sam da nema dezena koji mi se svida, tj nijedan skoro nije dostupan.. bas cu poslati upit da vidim kada ce biti jer sam bas zapela za dinosaura 

Justsmile drzim fige da im svima doma sutra zacepite usta. Uostalom i da pada mozete kombinirati.. cemu odustati skroz. Uhuh.. javi nam obavezno.

Sad ste i mene s tom podlogom zaintrigirale.. morati cu osobni bankrot proglasiti 

Knjigu od bebivite sam i ja narucila.. jos uvijekje cekam, ali dobro rekli su u roku mj dana da ce doci.

Evo dna sam sve napravila s malom prije 7h. Okupana i u punoj spremi za krevet spava pa dokle odluci.. sad bi joj mogla nokte porezati dok je tako mirna.

Jos sam nesto htjela napisati ali ko ce ga znat.. senilna sam skroz

lady6
    08. Ožujak 2016. 20:32

Mrkvice, i mi...imamo isti tajming
    Sad spava ali vidjet cemo....nadam se ipak da ce se probuditi jee mi je druga cika vec puna.
    Necu se prerano veseliti ali mi imalo malo grceva danas i dosta je spavala popodne
    Mm je bolestan i ubit cu ga ak nas zarazi

Mrkvica2
    08. Ožujak 2016. 20:38

lillany moja nosi dva bodija vec valjda dva mjeseca, ak ne i vise. Sano sto ona nosi bez rukava jedan ili s kratkim rukavima pa preko s dugim rukavima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.