http://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Tatami-1cm.aspx
ja imam ove dvije!
justsmile, sretno na vaganju i da zacepis usta ovima kod kuce!
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Vecer moje dame.
Mi smo svi vec u krevetu
Pepita veliki zagrljaj ti saljem jer , vjeruj mi, znam kroz sto prolazis. Popravit ce se sve samo je pitanje vremena. Imaj vjere u to
Just smile sretno na vaganju i presisajte i tih 5 kg .
Nisam bas u toku pa ne znam sto se odakle narucuje. Imali smo goste pa nisam bas pomno citala o cemu se radi. Moze pomoc?
Nama je prosao dan bez temperature sto mi je drago. Iduci puta idemo na pregled tek s puna 4 mj. Do tada nista. Vidim da je i tu razlika po gradovima
Ja svog bebaca oblacim od prvog dana samo u jedan bodi. Ili je bodi ili je kombinezon, ali uvijek samo to. Zima je slaba a i kod nas je dosta toplo ( ja sam u kratkome u kuci) pa smatram da mu ne treba vise nista.
Sve vas ljubim i neka noci produ sto mirnije da sutra ustedimo na kavi
pepita bravo za Gabicu
cure koje imate pišulince, kak Im stavljate pišu? gore ili dole?
niš nisam pitala pedicu, bila sam tak zbunjena zapravo uplašena jer je bilo dječice u čekaonici koja su bolesna, jedan mali je čak bio s kozicama
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Nama je receno da piso ostaje kako je, znaci dolje. To se prije zbog platnenih pelena dizalo. Ne znam jeli tako jos uvijek
I nama je receno dolje, svakako bi pao jer pelena nije toliko stisnuta da drzi.
Nama je isto receno da mora biti dolje. I da pazimo na to kad stavljamo pelenu :) moj muz me obavezno provjerava da nebi malog ostetila slucajno, prioritet je pisonja :))
[/u
just smile sretno na vaganju sutra, ma biti će to sve super.. huggggg
visnjass nitko se nije rodio naučen i onima ispraksanim dogodi se sranje hahah
mama nada umire posljednja ugodna noć
naručuju se/ želi se naručiti nosiljke love & carry jako hvaljene na grupi babywearing sa ukrajinske stranice, dooosta su jeftine s obzirom na kvalitetu, čak kažu da su bolje od nekih extra skupih..
šta se tiče pišulinca moja frendica ga je uvijek dizala svom sinu gore,ali zapravo je nebitno stoji gore ili dolje u pelenama ima sasvim dovoljno mjesta za malog pišulinca, to su radile prije žene jer je bilo drugačije i stisnuto... jedino se kao dok pupak ne otpadne svakako treba biti dolje poslije kako koja mama hoće
lakuuuu noć drage moje, eto već se javlja jučer ranije zaspala danas zeza hahahah ludica mala s njom se nikad ne zna
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro!
Mrkvica oprosti slucajno stisnula prijavi. (na mobu sam pa eto.🙈)
Justsmile cekamo izvjestaj i drzimo fige. !💪
Mi smo se jucer polako poceli vracati ma staro. Opet se moj mis smije!❤ Mm je ovaj tj ma g.o pa se malo vise druzimo.Jucer isli u setnju s kolicima koja mu bas nisu draga. Tako da je to bilo malo ma ruke malo kolica. Popili kavu kod svekica i nazad...e nazad se vozio u kolicima s pocetka malo protestirao al ipak prihvatio i zaspao. Sa starijim smo se vooozaliii stalno obozavao kolica. Nadam se da ce se i malisa vec naviknuti. U marami je tak tak. S obzirom ma grdo vrijeme nije dijete jos otkrilo cari setnji i izlazaka.😉 i ja sad razmisljam o ovim nosiljkama. Neznam koju bi air ili dlight.hmm??
Idem proguglati strunjace.
Boookich!
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro... sinoc sam po grupi na fejsu citala da za nosiljku beba treba imati 7kg 65cm i 5mj. Jos nam je rano 😁 ako budemo narucivaki ja sam sebi vec izabrala😂... kako sam skuzila razlika izmedju uk i ukrajine bas i nema cijwna dodje tu i tu.. preko uk je western a uk je u startu malo skuplji i tatiana napise da je gift radi carine😁
Justsmile cekao sta je bilo...
Mi isto danas kod pedice jer nam tjemenica ne prolazi i vec sumnjam da to i nije tjemenica 😕takodjer danas ja imam ultrazvuk opet za kvrzicu tako da smo cijeli dan po doktorima 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji