Mini izet😀😀😀 mij ima rupicasto😀😀😀 nazalost moj je pun sekreta i nislim da cu morat pedici
I slucajno pola poslala😊 bljucno mi je takodjer slinu... i to malo vise...😕 joj jos sam sama kuci i nemam pojma dal da dizem paniku ili da se jos smirim ...a zvuk me ubija😕
I pokusava brizan i kasljat....
Dobar dan, ovo vrijeme nije normalno jučer toplo milina, danas hladno, ma koooma..
Hvala vam svima na bodrenju..
Moja malena je sama sa tatom jedino kada ja odem do kokoši i tako po vani, ali opet ja sam tu.. ne mogu otići nigdje jer dojim na zahtjev, a curka ne prihvaća bocu iako smo mjenjali dudu, vrišti i čeka sisu, tak da je ona osuđena na mene ili obratno hehe dok ne krene papit nadam se da će to prihvatit...
K mami idem sad krajem mjeseca na par dana sa malenom,ali i muž ide sa nama,jer idemo autom, autobusom ne bih još dok malo ne poraste..
Slažem se mama da mu je možda manje zanimljiva nego meni,ali opet ja sam došla na njegovu zemlju i moram sama osim o malenoj brinuti o svemu dok sjedi i igra, borim se sa njegovom bolesnom opsesijom igrica, dakle ne sudjeluje u ničemu, a ako i sudjeluje to je zbog mojih suza nakon što izgubim snagu borit se da makar ode isprazniti kantu,nikad ni nije sudjelovao ničemu, to je greška njegove mame, pa sad hajde preodgojit muškarca od 27 godina...
moja malena je relativno dobra beba, plače zaista samo kad ju nešto muči ili je gladna, ali voli pažnju i prava je maza (vjerovatno na mene) okreće se za tatom,a to me još više boli jer ne vidi koliko ga malena voli...
Uglavnom sve se svede na krivi odgoj njegove majke, i onda kažu muški su vaki naki, ali ne ja ne krivim muške sve dolazi od kuće..
Zato sam ja htjela sina da dokažem da nije to zato jer je muško...
Ostaje nada da će se skulirat tj da ću ga spustiti na zemlju ja sam takva da teško odustajem,ali imam granice i puknem pa se poželim pojadati nekome, a kome ću nego vama kada me jedino vi i moja najdraža babygirl razumijete...
buffy i moja hropće, suhi zrak je krivac a ko zna možda je pokupio štogod jučer
moja često zna bljucnut slinu.. ima li temp??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dobar dan cure, evo ja tek sad nasla vremena da malo vidim novosti.
Buffy vjerovatno je samo prehlada ili suhi zrak, ali s obzirom da sam ja paničar, zvala bih pedijatricu.
Pepita ne mogu se poistovjetiti s tobom jer je mm predivan, samo što sam ja već 3 tjedan solo jer je on na putovanjima.☺ Nemam nikakav savjet, samo ti mogu reći da će se sigurno vise aktivirati kad beba bude interaktivnija...tu smo uvijek za tebe da se izjadas. 😉
Mu opet brljavimo s hranom, jede svaka 3 sata i jedva ga nagovorim malo na ciku, pa se zahlikne, pa više neće. Onda mi pojede max. 70 ml i onda zaspi.iz sna ga budi tužan plac..ne znam..
baš sam nikakva mama. Kad vas čitam ne znam što sa mnom ne valja kad se ni nakon 4 mj. ne mogu ustabiliti. Maltene se bojim vlastitog djeteta.😑
Malidebeli, da te utjesim i meni je tako. Moja jede dva dana normalno po 100,120 svaka tri sata a onda 3 dana brljavi po 70,80,90... Ali ja to prepisujem tome da i mi ne pojedemo uvijek isto.. Bitno mi je na kraju mjeseca da vidim da dobro napreduje i dobiva na tezini. I ja se vec 3 mjeseca borim i ritam nam je nikakav... Svi bi mi htjeli da nam bebe jedu po 150 ali jednostavno svako dijete je za sebe. Kad su gladni traze ne brini.
Pepita, jako mi je zao zbog situacije s mm, ali pokusaj ga preodgojit hehe. Moj muz isto ima 27 godina,isto mu je mama cijeli zivot sve servirala na gotovo ali otkako smo dobili dijete on sve pomaze,i oko boce,svako jutro mi donese marendu,nalozi vatru,cim dodje s posla uzme malenu i gugucuce i prica s njom dok ja sredim kucu,otusiram se...Eto isto godina imaju. Pokusaj ga cim prije pritisnut malo zbog ponasanja da se promijeni,da skuzi da ste vas troje obitelj sada. Vjerujem da nije lako tako funkcionirat al ti si jakana to si dokazala samim tim sto si ostavila sve i dosla u sinj radi njega. Mislim da zasluzujes pomoc i paznju. Drz' se.
Jedno pitanje koje dude koristite i kako cesto ih mijenjate?
Veliki pozdrav na ovako tmuran dan svim mamama. Obozavam vas citat iako ne stignem redovito pisati. Pusa vam :)
Ajd da se i ja otvorim i požalim . Moj ne igra igrice ali je prihvatio posao pa ga nekada nema i po 15 sati doma i kaže da nam može sve priuštiti, ja bi radije stisnula dupe a da je s nama i dođe doma kasno oko ponoći i onda malome neda mira jer ga se zaželio a ja se trudim da maleni uhvati ritam da spava po noći ali ne, on ga hoće nositi, podrigivati, presvlačiti i igrati se s njim i djete se razbudi. a ja moram skakati oko njih ne usudim ih se ostaviti same i otići se odmoriti jer se jer se jednom dogodilo da je muž zakunjao od umora a djete mu je bilo na prsima, užas, mali se mogao trznuti.. ma ..
zato ga i tjeram i da se ide odmoriti jer kad mali zaplače ponoći skače kao i ja a jedva gleda a znam da ga opet čeka naporan dan i moje vječito prigovaranje da ga nikad nema doma.
da mi mama ne dolazi pomagati pukla bi a svekrva vrata do nas i niti ne uđe a kamoli nešto drugo, samo dođe tražit novce za režije
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Malidebeli nemoh tako..nemoj ni pomisljati da nisi dobra mama... svaka beba je orica za sebe i svaka ima svoj neki rotam iako nama mozda cudan i ne razumljiv... nema veze koliko je vremena proslo svaki dan je novi uzazov u svaki dan jedni o drugima otkrivamo nesto novo..mozda na sisi pohede vise pa mu je ad a dovoljno 70..bitno je samo da napreduje da dobiva na tezini i da ste sretni oboje😙😙😙😙😍😍😍
Pepita..jucer smo samo bili kod pedice tako da nista nije mogao pokupiti..natapam fizioloskom usisavam... on spava guguce jede sve kao uvijek.. jedino to hroptanje i nekad sto se zakasljuca... temp.nema hvala Bogu... nastavljam istim tempom cijeli dan danas...
Mrkvice kakav sljez stavljas u nis..prokuhabi samo natopljeni? 😀
Dobar vam dan moje drage mame..
Bili smo danas na pregledu i maleni ima 5100/55..bucko
Svima je bilo zanimljivo gledati nase klince jedino smo se ja i MM preznojili..vise dragi jer je drzao starijeg dok se cijepio.
Zacudo nam pedica prepisala Oleovit umjesto Plivita pa cemo vidjeti kako ce maleni reagirati.
Pepita evo ti jedno i znaj da su muskarci vjecna djeca koja uvijek moras odgajati.
Ja se sama prisonjim uz svog kada mi se mazi pa popusti i on
Mene je opet uhvatila neka faza da sam fuj sama sebi..
Sva sam u djeci,izbljuckana,podocnjaci do poda,mlitava,cmizdrim po cijele dane..inace nisam takva ali me napali tuga i jad..bljak!!
Malidebeli nisi loša mama i ne možeš biti, mislim da je problem upravo to tvoje brojanje koliko pojede, probaj se opustiti jedan mjesec, čisto sumnjam da se može uspoređivati beba koja je samo na ad i koja papi i cicu uz bocu, opusti se i uživaj u svojoj bebi, kad bude gladan tražiti će...
buffy ali kod pedice dolaze i bolesna djeca i ja uvijek idem za time da ima virusa u zraku i u ordinaciji...
možda se samo malo prehladio a kako i neće ludo vrijeme
Moki ma imam ja primjer i mlađih koji su super, zato kažem da to nema veze sa godinama.. a preodgajanje dugo traje heh,a ja se želim posvetiti svojoj malenoj..a vidiš moj muž kad dođe sa posla uzme kavu i ode igrati igrice uz napomenu da je umoran, satran i da treba malo mira,a vojnik je i nije mu posao nešto naporan za razliku od mnogih drugih poslova...
visnjass tvoj bar pokazuje interes,a za posao i rad, mogu samo reći divna naša država, da ljudi moraju biti odvojeni od djece kako bi mogli priuštiti malo bolje, jer budimo realni svi mi želimo bolje svojoj djeci..a za svekrvu nemam komentara, moja pretjeruje, a tvoja ovakva da se spoje možda bi bila to idealna svekrva
Lina hahha kak da se prislonim kad sjedi u svome carstvu hahaha ja živim za trenutke kada nestane struje onda otkrije da ima ženu hahahah
hmmmmm svakome dođe da jednostavno puknemo bez obzira šta nismo takvi, pogotovo ti sa dvije bebe,hormoni, a možda i PMS, svaka čast, ma kraljica si... meni nekad dođe da napunim kadu i uzmem malu i uživamo a onda se sjetim da se ne želim kupati u govancima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Buffy pise na njemu natopiti u vodi 4 sata. Nije prokuhani. Naspem vodu iz pipe, mislila sam u fizioloskoj ali neznam kako bi to bilo. Mozes eventialno prokuhati vodu pa cekati da se ohladi pa namociti. Jedna zlicica korjena u dcl vode. Ostavis da odstoji pa procjedis i spreman za upotrebu. Ni okus nije ruzan.
Visnja moj radi i nocne i jutarnje pa je isto jako umoran i ne silim ga po noci jer realno nemre mi bas nesto ni pomoci, a bolje da odapava jer je vozac. Ali on ni ne cuje malu po noci, toliko cvrst san ima da je to strasno. Valjda jer zna da sam ja tu za malu. I bas zato me strah malu s njim u krevetu ostaviti.. znalo se desiti on spava a mala ko sovica kraj njega.
Mi kako smo malu osisali kosa joj lijepo ravnomjerno raste ali negdje svjetlija negdje tamnija
Unatoc vjetru mi smo setnju obavili. U kosari je jako dobro zasticena pa se ne sekiram.. bili i u ducanu i popili kavicu. Milina. A malena zavodi prolaznike, tete u ducanu, konobarice.. ma sve, smizla mala
Sortiraj odgovore
Najstariji