Bufy kakve boje je sekret iz nosa?
Nama je bio mutan vukao na zuto pa smo kod dr dobili carobne kapi.
Manje hropce i sekret je bistar.
Bitno da je sve to samo na nisu da se ne spusti u pluca. Samo spricaj i usisavaj. Ako ti teze dise obavezno vozi doktoru. Mozda i ovako da odveses da ga poslusa. Ipak ide vikend.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
proguta mi mob post ....
buffy mi dosta često imamo probleme s nosom. Jesi samo vlažila ili si isprala? Ispiranje je malo brutalno jer staviš bebu na bok i uštrcaš joj BRZO 4-5ml u svaku nosnicu tako da šprica kroz suprotnu van. Nama pmaže luk kraj glave preko noći. Smrdimo po luku ali zadnjih tjedan dana je ne pati previše. Naravno što više vani da se isčiste putevi od svježeg zagrebačkog smoga. Imamo i inhalator za krizne slučajeve. Također spavanje na kosini. Ako primjetiš da kašlje zbog toga ili da je promukao ili da je sekret iz nosa promjenio boju na žuto ili zeleno (pojedinačni šmrklji mogu biti raznih boja bitno je ono sluzavo) onda idi kod pedice da vam da kapi.
Luka sam se sjetila da ste pisale tako da evo ga pored glave 😁 prozirno mu ide..ja fiziolosku spricam kroz pumpicu od kapi pa nemam mililitre😕 kako vi stavljate fiziolosku?
Ne hropce on uvijek nego kad se zaigra ili tako😕 sad mirno spava i normalno dise..je koja s sljezom probala?
Vidjeti cu s doktorom do sutra pricekat... jos danas ne mogu ni van jer jako puse a konacno sunce😕
Luka sam se sjetila da ste pisale tako da evo ga pored glave 😁 prozirno mu ide..ja fiziolosku spricam kroz pumpicu od kapi pa nemam mililitre😕 kako vi stavljate fiziolosku?
Ne hropce on uvijek nego kad se zaigra ili tako😕 sad mirno spava i normalno dise..je koja s sljezom probala?
Vidjeti cu s doktorom do sutra pricekat... jos danas ne mogu ni van jer jako puse a konacno sunce😕
Posem ovaj post po 30ti put.
Mislim da smo mi svoje odskskutali. Tri teeeska dana su iza nas
Nadam se boljem danas...
Citala sam sve redom u pnom rijetkim minutama kad je sklopila oke, al neznam sto sam htjela pisati..
Nadam se da su vam bebice dobro,
Just smile, bravo'!!
Buffy, nadam se da ste ok
Pepita, saljem hug
Ostalim pusa, budi se moje kmecalo...
Buffy moja nekad tako hropce a zdrava je. Tocno joj dode malo za iskasljati a nezna pa tako zvuci dok se ne zakaslje (tu dobro dode kad se zagrcne dok jede) ili samo prestane. Nos svaki dan usisavamo, sekret je bistar ali mislim da je to vecinom fizioloska. Na spricu ustrcam dva puta po dva ml u nosnice. Brzo da joj isperem i te balce i sve. Sljez joj dam, nekada i njime ispirem nos. Imam bas korjen koji zlicicu cajnu namocim 4 sata u vodi i onda procjedim. Uspricam u nos to ili fiziolosku kakokada i nekada joj dam da popije zlicicu otopine sljeza.
Pepita sto ne odes malo u posjetu mami u zg.. tjedan dana tjedan dana. Dusu malo da odmoris.
Kod nas danas suncee. Setnja nam ne gine
Buffy, mozda nije nista, moja nekad hropce kad joj se slina ili mlijeko zaleti, na kratko. Nazovi ped na telefon pa joj objasni. Mi imamo kapi fizioloske ali srecom nemamo s nosicem problem pa joj kapnem tu i tamo za higijenu i suhocu.
Mi imali ok noc ali trajala je od 23-7. Sa dva budenja i poslije nista vise. Sovica u 7. Al zato sad spava na meni.
Nadam se da ce prestati puhati da van malo izademo
Buffy, i moj je hropcao pa sam ja u panici isla pedici. (Ha gle, rimuje se. ) Poslusala ga i rekla da na plucima ne cuje nista, da je to zbog suhog zraka u stanu. Ujutro mu spricam fiziolosku, isto sa pimpicom. I njemu je to zabavno. Naravno, pokusava i ustima uloviti koju kapljicu.
Po jednom spricnem, on kihne, izbaci ako sto ima i mirni smo do sljedeceg jutra.
Ja imam drugi problem. Ovaj moj smrdljivko se poceo jako, jako izvijati u luk. Sprjecavam ga koliko mogu, ali cim ga ostavim samoga na 2 minuta, odmah je u tom polozaju. Rade li to vasi? On ima 4mj i 9 dana. Prevrce se sam na sve strane ali ovo me sada malo zabrinjava.
Drage moje... ja imam osjecaj da se samo ponavljam ali eto.
Muski ne znaju sto s djetetom od 1-4 mjeseca. Jednostavno ne znaju. Rijetki su primjerci gdje se mm aktivira od starta i radi sve sto beba zahtjeva.
Kad bebe krenu biti aktivne u pokretima, pricanjem i osmjesima...e onda se njima srce rastopi.
Na zalost to je tako kod njih jer je tako. Nema nekog objasnjenja.
A te igrice i internet opcenito cini cuda na gore.
Svi se otuduju. Svako u svoj kut kuce. E to treba sprijec
Buffy i moj ponekad hropće i zvuči kao da ne može udahnuti, pluća čista i veli pedicu da je to sve normalno.
uglavnom, mojem malenom zlatu je otpala kosica po sred glave a sastrane ostala, izgleda ko izet fazlinović
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji