Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    10. Ožujak 2016. 16:35

Mrkvice kako ste ju uspjeli ošišati?

Pinkypik
    10. Ožujak 2016. 17:28

Mi bili na kontroli kukića,i dalje je naravno sve ok..ko da bi ga pokvarila. Zna li netko zašto beba ima kontrolu ako je rođena na carski? Iako su i na 1. pregledu kukići bili dobri. Kakve veze ima carski i bebini kukići? Ne kužim...

Mery15, i moj se znao izvijati i to ti je obično znak hipertonusa. Kod mog je znalo biti i zbog podrigača koji je zapeo. Odi na youtube i vidi babyhandling. Otkad ga ne nosim više prema sebi i pazim da ga dižem preko boka više se i ne izvija. Kičma mora ugl. biti u C položaju.

Alekssandraa
    10. Ožujak 2016. 17:31

Dan zenske 
    Nikako da uhvatim vremena da se javim,ujutro trcala u grad malisi po par majica 62/68...56 nam je malo,a 62 imamo puno hlacica i kombinezonceka,al nam majcica zafalilo...Danas prvi put odveli malisu kod svekrve u goste,bili sat vremena i brzo domeka,kuhat rucak i pospremat kucu. Sad cikimo i cekamo goste...svaki dan netko dolazi,ne mozemo se ni malo odmoriti  Kod nas vrijeme isto nikakvo,tako da ni mi nismo bili u setnji...ukratko od nas ! Saljemo vam puse!

Naanaa2
    10. Ožujak 2016. 17:35

Pepita, a da za pocetak 100% sudjeluje u jednoj stvari? Npr kupanje. Kad je kupanje malene nema kave, nema igrica, tv-a.....- nicega. Znaci da je 100% ukljucen i posvecen. Pusti sve ostalo, ali neka se toj jednoj stvari posveti kvalitetno. Pa valjda moze 15-20 min biti zaokupljen samo vama. 
    Ne znam kako uspavljujes malenu za nocno, ali mozda moze i tu sudjelovati. Do prije mjesec dana maloga sam za nocno mogla uspavati samo ja, i to na rukama. Mm se jednostavno nije dao. Onda sam rekla da je dosta i pocela uvoditi novu rutinu za spavanje. I za sada mi uspjeva. Ali u ovoj rutini moze sudjelovati i mm. Sad malome nije bitno tko ga uspavljuje nego kako. I imamo dogovor da svaku vecer drugi uspavljuje. Prvu vecer je bilo kako cu ja to, meni nece htjet, on hoce samo tebe. Ali sam bila odlucna- ako ne uspije on, doci cu ja, preuzeti cu, ali mora probati i mora znati kako mali funkcionira. Prvi put sam morala nekoliko puta uskakati, ali svaku vecer sve manje i manje. I evo sinoc smo dosli do toga da moja intervencija uopce nije bila potrebna. Od pocetka do kraja mm je proveo maloga kroz ritual uspavljivanja i zaspao mu je od prve. Ne moram ti reci kako je bio ponosan na sebe :) Ali sada vise nema izlika: moze isto kao i ja.

Mery15
    10. Ožujak 2016. 18:42

Pinkypik, ima on pojacan tonus na desnu stranu. Idemo na vjezbe jednom mjesecno. I bas pazim kako ga dizem, spustam i sve.. E sad, on se tako izvija, recimo dok smo na podu i okrene se za cijeli krug. Kao mala vjetrenjaca. Naravno sprjecavam ga, ali njemu je to urnebesno smijesno i uopce ne znam je li u redu to sto radi. Pedijatrica na godisnjem a zamjena rekla da se strpimo do utorka jer tada ima kontrolu pa ce biti njegova pedica. Evo, zbilja ne znam sto da radim s njim.

axia
    10. Ožujak 2016. 19:01

Pepita, jel znas izvadit(ili izbacit) osigurac prostorije u kojoj je komp?? 

Pepita2109
    10. Ožujak 2016. 19:16

Naanaa2 hvala na savjetu, evo danas je došao doma, nije išao odmah za komp čuvao je malenu ja sam obavila vani šta trebam, jela sam, i još malo popričala sa šogoricom, i sad već pita kad će kupanac..
    Ona se većinom navečer uspava sisom, jednom ju je uspavao on kada sisa nije pomagala ni išta a ja nisam imala snage, kad on većinom za vrijeme uspavljivanja obavlja svoje tuširanje i sl. pa većinom dok on dođe ona zaspi.. ne stvarno mi je dosta i trebam da me netko ošamari i kaže razbij mu komp, ono ne daj Bože da mi se nešto dogodi neće ni pelenu znat stavit sam...a kamoli nešto drugo..
    pinky nema veze carski ili vaginalni nama je rečeno da provjeravaju da li se okoštilo, i da li se razvija kako treba.. a i da renata je u pravu, moja je izašla na glavu zato ima i ožiljak od skalpela na lijevoj obrvi..
    axia kod mojih u zg znam sve,ali tu nemam pojma ništa koji je usigurač za koju prostoriju jedino da isprobavam dok je na poslu hahaha

Cure ova moja nije normalna okrene se na trbuh i puza prema dolje hahaha i kad dođe do kraja kauča onda se buni jer ne može dalje hahahah strašna je 

Mrkvica jesi se odlučila marama ili? 

Mi sutra idemo u Kaufland mislim da ćemo se zamotati fino pred kauflandom neka ljudi gledaju zaboli me kopačka

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    10. Ožujak 2016. 20:22

Pepita, ne moras mu nuzno fizicki srediti komp. Ima drugih nacina :P :P Ti si jedna tako divna I dobra osoba I dode mi tako zao sto moras takve djetinjarije trpiti. Toliko je slijep da ne vidi sto ima I da te treba cuvati, paziti I maziti kao I vasu princezicu. Nadam se da cete uspjeti nekako to rijesiti I da ce mu doci iz guzice u glavu.

14.06.2014. L ♥

Mrkvica2
    10. Ožujak 2016. 20:42

Ines masinicom bez nastavka. Mm drzao malu, ja joj dudu pridrzavala i zabavljala ju a moja mama ju sisala. Opce se nije bunila jedino kada joj nije odgovarao polozaj u kojem ju mm drzi. I opce mi nije zao.. iako nas dosta ljudi gleda ko da smo neko smrtno zlo djetetu napravili. Jos kad kazem da namjeravam uskoro opet mozes misliti reakcije..

Pepita mislim da cu oboje  
    Posto l&c trebam malo pricekati i radi dezena i radi nje onda bi mogla marama pasti sada  Bankrot...

Mery moja eto stara kao i vas maleni i isto se tako nekada ponasa a nije hipertonicna. To joj je nova fora, skuzila je da se moze jako odgurivati nogama a kako nemoze dici trup jos tako se odguruje okolo. Jedva ceka da zapne nogom negdje da se odgurne i gleda iza sebe pa se jos gore sva iskrivi. To mi obozava raditi kada ju presvlacim i onda mi se smije kak pizdim jer joj nemogu pelenu namjestiti 

Evo nasa curka od 19.15 spava ali ju busa nesto patila pa smo malo vjezbale nogicama i eto sada je mir, a mama uz tv jede milku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.