Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    25. Veljača 2016. 22:50

Mekvica meni su pufies odlicne..ja malog ne presvlacim tokom noci jer spava kao top a zao mi ga buditi radi toga pa i prosjeku od 12 do 8 bude u pelenei..znalo se desiti i duze i samo su mi bebe iz konzuma promocile...a od jednokratnih sam se s ovima nasla jer su mi mekane i ne smrde jako 
    Ja jesam probala mlijeko zanimalo me...slatkasto je meni bas cudno
    Sad sam se isplakala gkedajuci provjereno 😢

MaliV
    25. Veljača 2016. 23:06

Majcino mlijeko je prefino, ja probala kad sam izdajala, jednu izdajala, sa druge mi kapalo po ruci, liznula i njaaaam 😋😂 bas mi je zao da smradac nije htio dojiti, nego ovu kemiju smrdljivu sad papa... 

Gagica, wow kakav rast 💪🏼💙

Axia, mozda je ovako kako kaze mrkvica- kriva procjena pedice. Nadam se da je, drz'te se 😘 

Provjereno... Uh, jedva sam gledala. Jadna cura, Boze dragi... 😢

• mama@
    25. Veljača 2016. 23:18

Vecee drage moje.
    Javljam se iz kreveta hahaha

Citam vas i jucer i danas al 'nemam' sto napisati.

Malidebeli bas mi je drago da ste uhvatili svoju kombinaciju i da djeluje. Sigurno je super osjecaj kad znas da je bebica zadovoljna. 

LinaKarolina vjerujem ti da je tesko s 2 malisana ali isto tako znam da ces izdrzati i da ce ti kasnije biti predobro s djecicom .
    Drzi mi se.

Gledala sam taj next i jos stosta po netu... hm... malo mi je skupo to.
    Vjerojatno bih uzimala da cuvam za jos jedno djete, al ovako... nista od toga....
    Daleko da stvari nisu lijepe...uh.
    Mi trenutno nosimo broj 68 i super hahahahaha
    Kupila sam na njuskalu 5 bodya,4hlace i jaknu za 160kn.
    Danas stiglo i prekrasno je. Stvari su iz h&m. Bas sam sretna.

Moj D je prekrasna beba i ne bih ga mijenjala za nista .
    Iako sam ocekivala skok, nije ga bilo. Dani nam prolaze predobro. Nekad bolje spava nekad krace ali uopce ne place. Javi se kad je pokakan ili gladan.
    Zadnjih dana strasno 'prica' i guguce, a ulovim ga i da se glasno nasmije . Osjecam se kao da mi je prva beba pa sve nekako uzivam hahaha. 

Ugl. On na stomaku fino drzi glavicu. Cak i dio prsa odize gore. Par puta se prevrnuo na leda sto pripisujem sreci. Nije bas tako napredan 
    Kad ga za rukice odizem malo e onda jos gpavica klati vamo-tamo ali nekako drzi.

Za tjedan dana idemo na pregled i bocu pa cemo vidjeti hoce li nam itko to komentirati

I ja sad oduzila ko budala. 
    Bolje da de javljam redovno.

Laku i mirnu noc zelim svima

Sonja8
    25. Veljača 2016. 23:21

Dobra vam vecer drage moje...
    Nikako se javiti danas 😳
    Kad smo se probudile (oko 11),presvukla je, papala odmah smo izašle iskoristiti sunce pa smo prvo sat vremena setale same kroz šumicu iza kuce, u pratnji naših maca ❤️ Pa mi je došla mama i jos sat vremena smo setale s njom. Frajerica je cijelo vrijeme corila u marami. Kad smo ušle u kucu se probudila, malo smo se poigrale i od tada se nije puno odvojila od mene. Želi zaspati samo na meni, a kad je spustim probudi se za par minuta i opet hoće na mene. Hm, i tako sam probala bar 5 puta danas! Pa necu joj valjda postati krevet? Ha? Sta kažete?
    Shimmer, fora su mi cipelice, naručila i ja odmah jedne 😉
    Buffy, nadam se da ce sto prije proći! 
    Lina, svaka čast, sama s njih troje. Ni ja s ovom mojom nekad ne mogu u wc, a zapravo je dobra (osim sto stalno spava na meni😕)
    Nadam se da ce nam noć svima biti mirna ❤️ Pusa od nas!

Alekssandraa
    26. Veljača 2016. 03:40

Helou 
    Mi jucer imali cijeli dan goste,jedni dosli najavljeno...taman kad su oni otisli,dosli drugi nenajavljeno...u kuhinji mi osta kaos. Nas je mis jucer bio tako dobar,izgleda da voli kad je kuca puna ljudi...cijelo vrijeme je bio budan,a oci ko kod male sovice.
     Jucer sam nakon vise od 25dana,imala prvi izlazak iz kuce...uzela sam psa i u setnju,a mm je cuvao maloga. Bas mi je to trebalo,malo svjezeg zraka i mozak na pasu. Sve sam si mislila kako cu i danas opet,na pola sata u setnju,samo da se malo proluftam,al nista od toga...opet kisa. 
    Mi smo spavali od pola 10 do pola 1,pa smo onda cikili i spavali od 2-3...sad smo opet cikili.Borimo se snom,ja se borim da ne zaspim,a malac se bori da sto duze ostane budan.

@JustSmile@
    26. Veljača 2016. 09:08

Evo i nas,dobro jutroooo!jucer tokom cijelog dana nervoza na stotu,danas cini mi se nastavak...mozda vrijeme?cak sam dobila pitanje jel pijem vino pa da dijete place cijelo vrijeme.haha,mama pijanac :P
    danas smo se prvi puta upakirali u elasticnu maramu.nakon par min. Urlikanja i deranja i zabijanja glave u mene,skonto je kak treba i evo ga sada spava.saljnem sliku da mi kazete jel smo se dobro namjestili.
    I moj je poceo zezat sa desnom sikom.vuce,vuce Pa ju izbaci pa pocne plakat i tak...dok sa lijevom sve super...jos cemo nas par ovdje postat jednosisne mame :P 
    puse svima i lijep,bez nervoze dan vam zelim! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    26. Veljača 2016. 09:22

Jutroo

Noc nam je manje vise bila dobra.
    Svi smo spavali..iako je veci imao temperaturicu radi zubica.
    Koliko god ti tesko bilo s klincima s druge strane pa tko ce drugi izaci s njima na kraj ako ne ja.
    Ali danas MORAM otici na posteno tusiranje..zasluzila sam 
    Ah mi mame..s vremenom nas sitnice pocnu veseliti.

Jedino me ne veseli sto maleni ne voli kolica..uspavljuje se iskljucivo na sisi.
    I da..spava samo u njihalici ali nece moci dugo u njoj biti.

Mrkvice svi se otimaju za djecu dok su bebe..cim prohodaju i postanu zivahniji svima postane problem cuvanje.
    Ali dobro..svekici se trude.
    Tesko je meni s 30g manje nego njima a kamoli takvim starcima.
    Imati jednogodisnjaka je urnebes.
    Ne mozes mu nista objasniti a zivahan je za popizditis.
    A oni ga jos maze jer im je prvo unuce.
    Kad se sjetim kad mi je Sara bila mala da je bivsa sveki kljucala vrata da je ne dovedem sada mi je med i mlijeko.

• mama@
    26. Veljača 2016. 09:23

Jutro.

Ne sekirajte se 'jednosise ' mame.
    Ja sam odavno jednosisa. Ocito bebe biraju dal ce biti desnjaci ili ljevaci. Otvorit cu klub 

@JustSmile@
    26. Veljača 2016. 09:25

Evogacc,nadam se da se vidi.jel smo se dobro upakirali?nosilice,sto kazete?bas mu je fino vidim,prelijepo spava. :)))
    Pepita:kakva je ova tvoja tkana?nije pretvrda?ova moja elasticna vidim da nece jos skoro,ovih mojih lijepih 5kg visi sa mene xD ♡ a deblja se svaki dan sve vise i vise.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.