Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    26. Veljača 2016. 09:25

Jutro drage moje.. evo moja gospodicna jucer spava do pola 12 a danas je odlucila da je ustajanje u 6.50. Naravno gospodicna evo spava a ja se razbudila pa nista od toga.. zivo me zanima koliko ce sad spavati, uobicajenih 45min ili duze ipak..

Nama noci vecinom isto prolaze, i navikla sam, samo sto mislim da bi mi pametnije bilo da malo ranije idem spavati a ne u pola 12 i onda me za sat ona probudi za papanje. Ali dobro to sam si sama kriva. Iako fascinira me kako sam navikla na to a inace sam spavalica. Cak ni preko dana vise ne spavam a i ne isplati se jer mala spava po 45min 

Mi cemo danas popodne kod pedice skoknuti jer joj je na obrazu bas buknulo kroz zadnja dva dana crvena fleka koja se siri i sada se jos i guliti pocela. Mazala sam kremom ali ne pomaze. Idemo da to pogleda, i da nije nista bar cu biti mirna.

Provjereno nisam gledala a bas sam htjela, zaboravila da je sinoc bilo. Neka ajde ima sutra repriza. 

Mama bas lijepo da gustas sa djecakom svojim. Vjerujem da ti je kao da je prvo, kolika je razlika izmedu malaca? 12-13god si rekla ako se ne varam? Jos uvijek me fascinira kako ti malisa toliko napreduje hehe 

Sonja ma proci ce, moZda je tako raspolozena ovih dana. Iako mislim da svi oni najljepse zaspu tako uz mamu u marami. Stisnuti, osjete mamu, cuju srce.. jel ti bar transfer ikako uspio?

Aleksandra strpljivo samo, jos malo ce malac nauciti da se po noci spava. Popapati ce i nastaviti. Jos je mali pa nezna 

Buffy bas jucer jos gledam ocemo puffies ili tetu violetu hehe. Znaci dobre su i one. Budemo probali i njih. Evo sad sam joj stavila prvu tetu violetu,malo mi veliko trojka izgleda na njoj, vece su od pampersa kako su cure i rekle i malo su mi tvrde gore di se kopcaju. Kakve su puffies sa velicinama? 

I kod nas glupa kisa i hladno je.. bas me ljuti to vise. Poluditi cemo u kuci.

• moki6
    26. Veljača 2016. 09:30

Pozdraav curke, evo da se i ja malo javim dok beba za cudo jos spava. Moji dani s njom izgledaju tako da smo same jer mm radi po cijele dane,bake isto rade(tu i tamo navrate). Dovoljno je da vam kazem da sam imam manje kila nego kad sam ostala trudna a rodila sam prije malo vise od 2 mj. 
    Iscekujem bar ljepse dane sa puno sunca da bar mogu s njom na kavicu izaci,na stekat uz more.. Eto toliko sam umorna da budna sanjam hahaha
    Da prijavim da se situacija s hemicima poboljsala. Uzela sam ulje gospine trave, i jos nekakvu kremicu. Jos su tu,ali je malo lakse ;)
    Ugodan vam ovaj kisni dan,idem papat i skuvat kavicu dok mišica spava. Moram vratit kile hahaha.

• mama@
    26. Veljača 2016. 09:32

Mrkvica dobro si zapamtila. 
    Razlika između djece je 13 i 9 god.

Sto se tice rasta... kasnije cemo sigurno stagnirati nrko vrijeme. Pa ne moze uvijek tako brzo ici 
    On sve veci a mama sve manja.
    Trenutno imam 4 kg manje nego prije T i uopce se ne cudim hahaha. 

Ja se iskreno nadam da se mali navikao na noc i dan jer mi ovaj ritam i vise nego odgovara. Uostalom, kad skuze uopce noc?

MaliV
    26. Veljača 2016. 09:39

Jutro svima :) 

mama, ja imam filing da je moj skužio noć-dan. Evo već tjednima (kuc kuc da se sad ne ureknem) zaspe u točno 23.15, 23.30 i spava cijelu noć, do 6 najmanje, a nekad i do 8 (kao jutros). Ne znam je li slučajnost ili stvarno kuži razliku

Justsmile, meni izgleda dobro namješten, nemam maramu, ali pratim babywearing grupu na fejsu. noge su mu lijepo u žabici. Ako nisi sigurna, pitaj i njih tamo. Meni izgleda super, baš ste slatki 

• moki6
    26. Veljača 2016. 10:15

MaliV, koje spavaanje,koja sretnica... Mi smo presli na bocu i iskreno nadala sam se da cu bar tu korist od boce imati,da ce gospodjica biti sita i da ce duze spavat, no usprkos tome ona je kao alarm svaka 2-3 sata hahahaha. Ali necu se puno zalit sad je super kako je bilo,iako sam umorna sad sam puno odmornija nego unazad 10 dana.

• buffy
    26. Veljača 2016. 10:20

Jutro svima...ja sr naspavala a kolega mi jis spava pa ni ja nr mogu iz kreveta
    Justymile nisam nosilica al pratim grupu na frjsu i coni mi se da je ok samo sam skuzila da pisu da moras moc bebu u cello poljubit pa mozda str malo niski..al divni str i ja bi nosila
    Moze klub jednosisaca..moj  je na lijevoj
    Mrkvica meni su pufies super i 3 mu je sjela odlicno.. a violeta mi je kao i bebe od konzuma tvrda bila...
    Sto se spavanja tice ja nemam prituzbi od pocetka po noci spava kao top..jedino nije kad sam ga budila svaka 3 sata na samim pocecima... evo sinoc je zapspao u 11i pol..u 1 je zakmeko vidio da mu prijatelhice sisr nema potrgnu 2 puta i nastavio do 6 kada sr vrtio a meni bilo prenapunjeno pa sam mu dala sisu...i prihvatio ju je u snu...i do 9 je spavao opet malo posisao i zaspao i sad ocekujem spavanje do najmanje 11.... tako da...joj sad sam se raspisala o spavanju malenog svog...
    Mamma kako se stariji ponasaju prema bebi..ja bi isto malo veci razmak

Mrkvica2
    26. Veljača 2016. 10:51

Lina ajoj pa to je grozno, zakljucati vrata.. Boze sacuvaj. A ovo za jednogodisnjaka mi je jasno. Vjerujem da starijima pogotovo dopizde, jedva mame i tate izdrze heheh di nece oni ne tako vitalni 

Just smile mora beba vislje biti. Stegni jace maramu, podigni ga gore, guza bi oko tvog pupka negdje trebala biti i moras bebu moci lako poljubiti u celo. Nogice mi se cine okej, ali mozes ih jos malo u koljenima podici da upadne guzom ljepse. Inace ja sam odustala od vezanja tako da imam taj treci sloj preko nego ga stavljam prvog preko bebe. Puno lakse za svezati i tako mi se ne probudi kada ju skidam dok spava.

Sto se tice cica.. a i moja vise voli jednu, desnu 

Mrkvica2
    26. Veljača 2016. 10:53

Mama moja je pocela hvatati ritam nocnog spavanja nesto prije 2 napunjena mjeseca. Na pocetku je to bilo neuredno, ali sada je tocna kao sat. U 20.30 papanje i do 21 spava ko top. Tako da je lako moguce da malisa hvata ritam svoj.

baby♡girl
    26. Veljača 2016. 11:04

Lady jel pomaze hemoex? Ti si pisala da si uzela? Ja sam malo otupavila od t pa ne pamtim. 😄😄
    Divno vas je citati, doduse od Pepite znam sve iz prve ruke, jedva cekam  da i moja bebica dodje da se druzimo 😆😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• moki6
    26. Veljača 2016. 11:09

Jel netko vidio ima li gdje uzet nehodajucih starkica za bebe? Sve sam pretrazila i nigdje ne mogu naci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.