Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    25. Veljača 2016. 11:08

pozdrav curke.

buffy, pa nikako prestat ti problemi... držim fige da se sve izregulira što prije. nemoj sad brigu brinuti o laktaciji. razbijaj kvrgu i izdajaj, radi što su ti savjetovali. dokle god ima mlijeka u cici, laktacija se može uspostaviti.

što se tiče robice, meni su donji dijelovi trenirke iz c&a odlični, kupovala sam i bodije kratkih rukava (5kom u paketu) isto su mi dobri. kad kupujem na komad onda obavezno pazim da nisu pretanki jer se oni jako razvuku. pokazalo se da bodiji koji su 3kom u paketu baš i nisu dobri. h&m, ovs, zara su mi ok. carter's super. fantastični su mi bao baby, naša domaća marka - materijal odličan, per-deri, uzorci preslatki, sašiveni kao dvobroj. jedina im je mana cijena, ali ako mislite imati još djece, isplati se. nije loše kupovati kad je sniženje.

• buffy
    25. Veljača 2016. 12:05

Hvala cure.... renata onda mogu led stavljati nece nista strasno se dogoditi ja izdajem nju non stop.ali izgleda.da.nije bilo dovoljno..jos.me je prestrasili s mastitisom bas sad nemam pojma kako da je se rijesim..9 imam opet ultrazvuk pa ce onda procijeniti dal ce.me na punkciju slati ajde uz sve ovo sam konacno.otkrila kako mali hoce sisati sisu bar malo....mora biti u polozaju kao.da ce dobiti lijevu i onda mu uvalim ovu

Pinkypik
    25. Veljača 2016. 12:15

Evo i nas...danas nam je dobar dan (nadam se da će takav i ostati jer smo nas 2 pajdaša sami) 😃
    Sinoć smo (i preksinoć) imali show...nikako ga uspavati,podrignuti,pa bolni plač,izvijanje...Sinoć smo skoro na hitnu otišli jer se baš jako izbljucao i poslije toga umjesto da se smiri počeo užasno plakati bez prestanka. Inače on nije baš plačljiva beba i ne plače puno tako da je ovo bilo vrlo zabrinjavajuće. Uglavnom,zaključili smo da pošto ga muče ti prokleti podrigači da je vrlo vjerojatno refluks. Nadam se da će uskoro to sazrijeti da se ne muči toliko. Sad spava na boku i čekam da se počne mrdati za podrigač jer to traaaaje. Uzeli smo i Biogaiu pa možda i to pomogne kroz neko vrijeme. Prijedlozi? Nema grčeve već neko vrijeme pa ne dajemo više Sab. 
    Buffy, uh..baš mi je žao. Nije cista ništa strašno,samo da ne stoji na kanaliću pa ga možda blokira. Dobro da si otišla pogledati. Da,može se dojiti i jednocicno 😜 Sestričnina prijateljica je tako dojila godinu dana jer je zbog upale jedna prestala raditi. Imala je malu i veliku ciku 😂

Vidim da ćemo svi lagano bankrotirati zbog "slatkoće" 😄
    Lillany ziher radi kao privat detektivka i iz zasjede fotka (mogu te zamisliti kako čučiš u grmu s mrvicom na leđima u nosiljci haha 😄)

lady6
    25. Veljača 2016. 12:19

Buffy, bas mi je zao...drz se, bit ce to sve ok.
    Pepita, kod nas isto nervoza na stotu i opet losa noc al ne trazi tolimo cicu ko inace u skoku...samo je zivcana...ne znam
    Malo spava, puno guguce, bori se s rukicama i protestira protiv abdukcijskih gaca, gura sakice u usta i sliiiiini.
    Kupila hemoex, nadam se da ce pomoci

Mrkvica2
    25. Veljača 2016. 12:29

Dillb slazem se za baobaby, uvijek cekam neko snizenje pa narucim pokoju stvarcicu. Bas sam eto nedavno pidzamice narucila, divne, mekane, nisu tanke a pamucne. I to sto su dvobroj je super. Bas skicam i pelice ali mi je zao uzeti ih sada, mozda je ipak jos premala.

Moja curka je jutros odlucila do pola 12 kunjati. Bas je nesto dobre volje sada. Nakon ovih zadnjih dana nervoze bas lijepo dode 

Shimmer kakve su cipelice? Jesu joj dobre? Kolka je postarina do nas?

Pinkypik
    25. Veljača 2016. 12:50

Rekli ste da s nexta dođe za 2-3 dana? Da znam jel uzmem veličinu 62-68 ili veću jer sad nosi 62 a fali mi pidžamica i koji body.
    Ili u carters u city,njihovi su mi najbolji.
    I moj miš još ima tjemenicu. A kako mu je koža jako suha mislim da je i do toga. Sad sam kupila i mustelu jer s maslinovim ide ali se mora puno namakati i iščešljavati pa mu glavica bude crvena. 
    A hemići...ah,povremeno se jave,kantarion mažem ali ne prolaze. Ulje to smiri ali su još uvijek tu,tj. jedan dosadnjaković.

Pinkypik
    25. Veljača 2016. 12:52

Buffy,i sebe sam nasmijala kad mi je ta slika došla pa sam morala napisati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.