Uh..jeb... Renata,nadam se da je to. Izdržat ćemo,samo da znamo što je. Do sad je u skokovima nacicavao,a sad štrajka znači. Eno ga tamo se smije s bakom al neće papati i dalje. A ja izdojila jer i cika misli da je pre dugo.
Nama je danas bila patronažna, veli, nema kaj više dolaziti, sve je ok. Maleni ima 4 kile a iz rodilišta izašao sa 3200, ravno 800 grama za 3 tjedna. Uglavnom, rekla je da ga izvedemo van, malo po dvorištu za početak a nama dvorište s ostalim stanarima i sami beton i parking s 10 auti užas ni jedne travčice kamoli zelena i naravno odmah se susjedi sjatili i lik kojem je odvratno žut prst od duhana malog po licu.. pa ne mogu vjerovati kako ljudi nemaju obzira, naravno okret za 360 stupnjeva ali.. fuj i da bi se maleni prvi put ispovračao, vodoskok iz njega.. ne znam s čim je to povezano, možda kaj je prvi put vani na zraku ili?
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mrkvice,stvarno se nadam da ce i moj malac uskoro naucit razlikovat dan i noc...i da cu bar moc rucak skuhat uz njega Sad trpamo u usta sta god stignemo...
LinaKarolina, divim ti se Ja sam po cijele dane i noci sama,mm radi na terenu...mama mi cesto uskace...al jedva kraj s krajem. Preumorna sam,ne mogu si zamislit kako je tebi s troje.
Pinky slazem se s Renatom. Ako ti je za utjehu ja sam s malom na hitnu isla bas u to vrijeme. Nije jela cijeli dan. I navecer otisli na hitnu i dok smo cekali ona se smirila, nacicala, ma milina od djeteta. A cijeli dan je bio show. Isla sam od straha da ne dehidrira tako da te razumijem u potpunosti. Proci ce. Ogladnit ce i skuzit da ipak mora biti s cicom dobar frend 😉😉
Visnja kazes da ne zelis da se beba dira rukama. Bez ustrucavanja. Ja mislim da to sto ste bili vani nema veze sa bljuckanjem. Isto smo zivjeli u zgradi, ali smo se zaputili u setnju. Dok je bebica toplo obucena, zrak joj ne moze skoditi. Dapace. Sto vise na zrak. Mi smo i po snijegu i kisi izlazili. Obucemo se prema vremenskim uvjetima i celicimo pluca 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pinky daš jednu, jede, pa ako krene protestirati daš drugu,ako ne ne. Ne vjerujem da ima refluks jer tad bebe baš povraćaju poslije obroka i to u mlazu te im nikako ne ide podrigivanje, zapravo ono što popapaju u podrigancu izlazi van jer mišić koji to otpušta nije sazrio. Povremeno bljuckanje nije problem.
višnjass možda da ti se druckao u kolicima a prije jeo pa mu nije sjelo.
Pinky istu sjtuaciju imam i ja danas vec sam se zapitala dta je... sad mi je lakse... hvala cure na objasnjenju
Samo da pitam da mu nudim sisu i kad ne pita a ja procijenim da je vrijeme ili?
Nije bio u kolicima, samo na rukama.. ma pretpostavljam da je puno papao pa mu je smetalo nanašanje jer je prvo bio na cici pa flašica.. ne znam koliko pocica kad nema dozira na cici a uvijek mislim da mu nije dovoljno
Nitko nije očekivao da će mu past na pamet dirati djete po licu, i da, rečeno mu je da djete još nije ni sunce vidjelo i da se ne dira po licu al već je bilo gotovo.. kaj se mene tiče nema ustručavanja, i onak mi je muka vječito podilaziti i bit pristojan ali ova situacija sad.. grizem ako treba
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Non stop citam te vase price o tzv. skokovima.
Ja eto i s trecim djetetom blentava pa ne primjecujem nikakve razlike u ponasanju iz dana u dan.
Nisam niti znala da postoje ikakvi skokici..
Moja djeca su uvijek dosljedna sebi..naravno,kako rastu tako imaju i vece prohtjeve ali skakutanje nemam pojma sto je.
Moja patronazna je bila samo jednom i rekla je da vise nece dolaziti jer nema potrebe.
Kao ja sve znam a i pupak je u bolnici jos otpao pa rekla sta ce mi smetati. A bas..
S prvim djetetom je najteze..a sa svakim sljedecim lakse podnosite majcinstvo i sve sto s njim dolazi..pogotovo osjecaj depresije.
I ja sam s prvim mislila kako je sve to tesko a sada vec mislim da bi mogla jos jedno imati..iako ih ne zelim stancati k'o kekse.
A za par godina..zasto ne!
Visnja mi smo kupili Plivasept i stoji odmah na ulazu tako da tko planira dirati bebu neka se dezinficira.
Doduse,malo ozbiljnijim gostima progledamo kroz prste a takvi i ne diraju bebu.
Kriticni su ovi nasi domaci a njima bez problema dam u ruke
Sortiraj odgovore
Najstariji