Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    25. Veljača 2016. 14:25

next dodje jako brzo jer salju dostavnom sluzbom. a dobije se i tracking.
    ja sam jucer narucila haljinu za krstenje. nadam se da ce biti dobra.

lh trakice sluze da pokazu prisutnost hormona odgovornog za ovulaciju. na njih se piski i kad testna crta bude tamnija od kontrolne, ovulacija ce brzo i ide se u akciju 

mi smo se taman vratili iz setnje tj "setnje" tj kruga oko naselja od 15min. toliko se dreljila u kolicima da sam je skoro izvrnula iz njih od muke  biti u smrdljivom stanu umjesto vani na suncu je puno bolje. bravo kceri.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Malidebeli
    25. Veljača 2016. 16:34

lillany nisam kupovala carters, samo next i mrak je- ovo kaj kazu cure dođe doslovno u 3 dana i prekvalitetni su. dobiješ sms kad ce doci, da li zelis promjenu adrese..
    Maliv i ja sam imala muce, pa sam počela prati na 40 s pretpranjem i odvojeno tetrapelene jer mi one puste te muce. Koliko dajes vodice?
    Mi smo se danas konačno cijepili i u svojoj kombinaciji cika + ad dobili u 10 dana 500 grama pa cemo morati malo smanjiti..Je da smo morali nadoknaditi ali bas je pozderuh mali.
    Još uvijek imamo faze da s gnusanjem odbija ciku i zaspi za 2 min, ali onda mu malo dam iz bocice pa natrag na ciku.

lillany
    25. Veljača 2016. 17:19

Pinky i ja se totalno mogu zamisliti . Sad ću to jednostavno morati iscenirati pa da nas mm slika.

Malidebeli ma super za dobitak na težini. I super što si našla način za podvaliti mu ciku. Miš mali. Bitno da je on sretan i zadovoljan.

visnjass
    25. Veljača 2016. 17:50

Kod nas danas cijeli dan cendranje.. ne plače nego baš cendra. presvučen, nahranjen,  traži cicu i onda malo povuče a ostalo se igra, razvlači mi bradavice do boli, pa opet malo povuče pa cendra i tak. s obzirom da preko dana nije ništa spavao nadam se mirnoj noći. Napunio je 3 tjedna i išla bi s njim malo van sutra, nadam se da je to ok, nisam propratila kad ste vi sa svoji. bebicama prvi put išli van

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    25. Veljača 2016. 18:28

Visnja mi smo prvi put nakon dva tjedna išle van, vjerojatno bi i ranije ali je vrijeme bilo loše 

MaliV
    25. Veljača 2016. 19:04

Malidebeli, super za dobitak 👏🏼👏🏼👏🏼  Pravi decko 💙
    I hvala na savjetu, vidis, zadnje bi rekla da mi tetre mucaju, ali moguce... A vodice mu dajem uz hranu jer inace ne zna vuci (prerijetko mu je, prebrzo povuce i sav se zakaslje). Dajem mu 20ak ml dodatno u svaku bocicu, znaci oko 1dcl vode na dan. Kakica mu je ok konzistencije 💩 Ali ta fontanela me brine... Nekako mi je puno uvucenija nego prije... Sutra imamo pregled i cjepljenje, pa cu pitati i pedicu

Pepita2109
    25. Veljača 2016. 19:18

Heeej drage
    Kod nas je vrijeme žnj pa sam i ja žnj hahah fino smo malena i ja odspavale od 3 do skoro 6 nema šta da muž nije došao tko zna do kad bi hahaha 
    i evo već spava opet ribica

lady tako je i kod nas, bez nacicavanja, čak bih rekla da manje sisa jer su mi sise stalno blago prepunjene 
    shimmer možda je do kolica, i moja je takva kad idemo sa kolicima, a kad je u marami gleda naokolo i zaspi na kraju
    pinky možda je plakao jer se prestrašio jadan, a sumnjam da vam je refluks jer bi konstantno tako bljuckao u mlazovima...
    a za podrigavanje nemam savjet, ja svoju ni ne stavljam više podrignut najčešće podrigne do kraja podoja.. 
    visnjass kod vas je skok tipično ponašanje bebe... izašli smo prvi put sa manje od 2 tjedna hehe
    mrkvica i ja škicam pelice, i sigurno ću ih kupiti samo ne znam kad, a ja od robice imam dosta bodija i odjelca i haljinica,ali teško je odoljeti hihi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    25. Veljača 2016. 19:23

malidebeli weeeeee 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    25. Veljača 2016. 19:31

Malidebeli odlicno bas mi je drago...
    Moj danas manje jede nego inace ili mi se cini jer jede guguce i spava bez da visi cijeli dan na sisi valjda je ok ja se izdajem i njemu dajem kvrgavu ali ne vidim nikakav napredak danas jos...
    Narucila sam upravo s nexta 3 pidjamice i 1 hlacice za prvi put nisam pretjerivala jucer sam a kibija 2 majice sad cu trenirku s sports directa i pelene s me..mislim da sam normu ispunila 
    Kako je danas dobar stigla sam i kucu pocistit je da su ga moji roditelji zabavljali li i to je napredak za mene...
    Pinky nije refluks ne vjerujem..to je onda bas cesto izbacivanje i ogromne kolicine i jako u dalj..i ja sam bila mislila pa mi je parronazna ovjasnila... i moj bljuca i podriguje i nekad vise bljuca a nekad manje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.