Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    25. Veljača 2016. 19:50

buffy eto tebe sam preskočila, držim fige da sve bude super i u redu... opa obavila ti pravi shopping 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    25. Veljača 2016. 20:20

I ja prijavljujem manje papanja.. ostatak sam morala izdojiti. Sva sreca pa po noci jede kao da nije jela tri dana.. samo sto sam primjetila da bas manje voli lijevu. Ide mi to na zivce, mlijeka ima al ona jednostavno izvodi gluposti. Odbijam ju premjestiti i silim ju na tu da jede kada je red, ali nekako imam osjecaj da vise pocica iz desne. Neznam 

Zavidim vam malo na shopingiranju.. vecina mog porodiljnog odlazi na nesto drugo od ovog mjeseca pa mi ostane svega 400kn tako da se ja malo moram stisnuti sa kupovinom. Iako drago mi je sto mm takoder nemoze odoljeti pa se nikada ne ljuti kada joj zelim uzeti nesto 

Malidebeli super za dobitak, bas mi je drago da je dobio na kilazi. 

MaliV ja sam se bila ziva usrala oko te fontanele i pitala pedicu a curka sasvim okej. Rekla je da to bude bas udubljeno kada je od dehidracije. Pa sam na kraju skuzila da joj se malo udubi cim je uspravna tipa kad ju nosimo ili kada je u sjedalici i viperu. I pulsira.. iskreno jedva cekam da zaraste to.

Visnja samo dajte ali po malo i ne dugo. Svaki dan produzis za 5minuta. Tako smo mi po savjetu patronazne, poceli u dvoristu i balkonu i onda u pravu setnju od sat i pol kada smo uhvatile lijep suncan dan. Imala je 4tjedna kada smo bas u duzu setnju otisle.

Buffy jel bi ti mozda po noci bolje sisao na toj cici? Ili se jos uvijek ne budi? Pitam jer tako ja svojoj lijevu podvalim, dokje tako snena i gladna jede bas lijepo opce ne gleda koja je 

Mi dns kupili teta violeta pelene, nije bilo velikog pakiranja zelenih pampersica a bijele zaobilazim. Tako da smo odlucili probati tetu violetu.

MaliV
    25. Veljača 2016. 20:51

I mi cemo teta violeta kupiti, makar sam ko za vraga sad dobila peket zelenih i imam jos premium pola paketa, ali me toliko zivciraju da mi dodje da ih bacim (te bijele). Prve sam kupila u mulleru i bile su ok (osim sto smrduckaju), a ove sad iz konzuma em smrde em mu se ona mrezica zaljepi za guzicu i odljepi s pelene.. Samo cekam da zaradi osip. Jednokratne podloge za presvlacenje isto imam pampers i teta violeta i violetine su puuuuno mekse i finije, tako da me ne bi cudilo i da su pelene bolje. Bas su me razocarale bijele pampersice

Ja sam s nexta pokupovala sve sto mi se svidjalo, sad cekam novu kolekciju 🙈😂 zao mi je sto po slikama ne mogu naci ovakav bodic kakav ima na profilnoj slici (s prugicama), on je iz nextovog ducana i to nam je najdrazi bodic, nekako je cvrst i elastican. 

Mrkvice, malo si me smirila, pitat cu i pedicu sutra jer sam mu bas pipkala fontanelu u svim polozajima i u jednom trenutku je bila full udubljena.

• buffy
    25. Veljača 2016. 20:53

Mrkvice mi smo tek dobili novce od grada pa sam malo morala
    Otkrila sam ja kako mu podvalit... stavin ga na polozaj za lijevu a ubacim desnu i malo sisa...funkcionira bar malo... svejedno izdajam..
    Shimmer poslala sam ti poruku

gagicamamica
    25. Veljača 2016. 21:41

Vecer...
    Malidebeli dobar napredak. 💪 
    Po tome bi bilo 1,5kg u mjesec dana.Mashalaaa😉 
    Mi smo imali violeta 2 i nisu mi bas nesto. Nekak su krute. A u rodilistu one manje bile super. 
    Mi smo na pufies i pampers i super su. Zeleni pampers bude na akciji cesto u kauflandu ona velika kutija 120kn. 

Mi smo bice u skoku nekakvom? 9 tj? Vec dve noci slabo spava i po cijele noci cica a onda ujutro doslovno povrati. U 3 dana 2xtako obilno bljucnuo tj povratio. Po danu manje cicacalu opet dosta cesto.nervoza i šiza na cici.u sred podoja se pocne svadati s njom. 🙈 Jucer smo iskoristili lijepo vrijeme za setnju. A danas...smrdimo u kuci. Sutra uzv mozga. Ujedno sam i opustena i napeta. 😁  Meni se on cini ok al opet kefalhematomi su jos tu i to dosta. Jesu manji al opet ..😵 

Totalno ste me zainteresirale sa shoppingom.👍 Danas kupila prek ebaya slapice i narukvice sa zveckicama. Fora mi se cine. 

Evo cekam da mi se lak posusi pa cu u krpe. Oooo koji osjecaj nalakiranih noktiji makon ohooohooo...

Nocko vam mirni svima!!!

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

axia
    25. Veljača 2016. 21:59

Hej mamasite! 
    Da se i mi javimo danas... Citam al ne stignem pisati... 
    Cijepili smo se, zasad nems temperaturw, nije plakals, sestra je bila turbo njezna...
    Dobili smo 1900 g  i narasli 5 cm... Prava mala buca.
    Pedica mi je potvrdila, bijele tockice su zubici, ali kaze da to necr jos dugo van. Samo mi treba da nas mjesrcima zezaju...
    Dobili smo uputnicu za fizijatra (preljuta sam) jer sumnja u hipotonus. Jer, zamislite, moja beba od jefva 2 mj ne drzi glavu onako kako je za ocekivat kod tromjesecne. Grrrr
    Sutra idemo na uzv srca i kardiologu. Hvala bogu, pri kraju smo s tim hodanjem.
    Nrrvozna je turbo danas, al pripisujem to pikici... Sad spava, andelak mali...
    Sto se shoppinga tice, sogorica i ja poharale smo ebay, vivre i lokalne butike :)
    Na srecu, prva je unucica s mm-ove strane pa svi kupuju, mi biramo..
    Dosta mog monologa...
    Ugodna vam noc

LinaKarolina
    25. Veljača 2016. 22:06

Vecer drage moje..

Pratim vas,zapamtim i na kraju nemam vremena tipkati pa zaboravim sve 

Uglavnom..djeci vise ne narucujem odjecice,zapravo neki dan sam malenoj narucila par sitnica.
    Mislim da je vrijeme da se i mama malo dotjera 

Pelenice..jednokratne! Eh,da..od Pampersica dobijamo osip..
    Maleni bebo od bijelih,veliki od zelenih..
    Violeta nam je ok ali nisu bas dobre za noc..veliki ih propiski.
    Kontamo neke druge isprobati.
    Cijena nekad nema veze s kvalitetom i obrnuto.
    I da..malenom mazemo guzu sada s Plimycolom..uzas! Sada prolazi..pitaj Boga sto ta djeca pokupe u bolnici kad se rode.
    Da ne nabrajam sto sve kod nas u OS djeca dobiju..od gljivica do osipa i plilova po tijelu.
    No nebitno..ne namjeravam vise radati 

I da! Dragi u Sloveniji..yebe mu se zivo. Salje mi slike kako im je lijepo,jacuzzi u sobi a ja vec dva dana ne mogu do tusa od djece!!
    Pomognu svekici ali opet ne stignem ni jesti niti se popisati k'o zena.
    A i maleni je odlucio nespavati citavi dan..i cim je zaspao dovode mi starijeg..njima je dosta!
    Bila mi je super ideja imati male klince ali umorna sam od htijenja da budem super mama.
    No..prezivit cu!
    Zivim za dan kada cu se i ja brckati u nekom jaccuziju 
    Ali za sada me veseli i odlazak u trgovinu i casa vina za opustanje.

Zene moje..drzite mi se 

visnjass
    25. Veljača 2016. 22:32

Cure.. glupo/smiješno pitanje.. jeste probale svoje mlijeko? ja se ne mogu prisiliti da probam  a zanima me hehe

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    25. Veljača 2016. 22:45

Axia moja na pregledu kada ju okrene na trbuh nikad ne drzi glavu kao doma, bas je prefrigana. Zenskoj se neda a doma drzi ko velika  mozda tako i tvoja a pedica malo pretjeruje. Sto se tice prirasta na tezini samo cu reci VAU  meni su toliki prirasti znanstvena fantastika. Mi smo najvise prvi mjesec dobilii to svega kilu hehe. 

Malidebeli javi kako su prosle pretrage. A sto kazu doktori kada bi se to trebalo smanjiti?

Lina skidam kapu. Vjerujem da je jako tesko sa dvoje tako malenih klinaca, a i curka trazi mamu sigurno iakoje vec veca. Samo mi nije jasno kako ti tako kazu dosta im je i vrate klinca, i ono sto si prije napisala kao da neznaju.. mislim da bi mene sveki i mama moja najradije poslale bilokamo da malu cijeli dan gnjave. Malo malo pa sveki pita da ju malo odnese k sebi a mama zove kada cu joj doci s malom.. neznam bas mi je to cudno, ali opet svakakvog svijeta ima.. drzi se i nadam se da te ubrzo ceka neki jacuzzi s muzem 
    Sto se tice pelena noc me najvise i brine, pampersice zelene su mi super sto se toga tice jer malu presvlacim samo jednom po noci i to tamo oko 4-5. Zelene nisu nikad propustile,nadam se da nece ni violeta  u rodilistu su bile i nama okej. U te su ih tamo motali.
    Nama je jedino kod pameprsica problem sto mi cesto uz onu gumicu na nozi kakice malo izade na hlacice, tocno uz rub pelene. Ali dobro otkako mi je pepita otkrila sapun onaj moze se cijela zakakati imam s cim skinuti to s robice 

Nasa curka evo spava, istina nemirno nesto pa se omisljam da ju nahranim dok sam jos budna.. neznam vidjeti cu jos  Nadam se da cete sve imati mirnu noc 

Mrkvica2
    25. Veljača 2016. 22:46

Visnja nisam ni ja, mm je kada je maloj grijao mlijeko. Kaze da je slatko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.