Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    24. Veljača 2016. 22:27

Rezultati istrage:
    da sve je sa aliexpressa. Google image search ne laže.  I 35% skuplje. Moj budzet ce ipak prezivjeti ali srce suze lije.....

• buffy
    24. Veljača 2016. 22:39

Lillany da pomognem tvom budzetu na kibiju imas majice po 2€

Pepita2109
    24. Veljača 2016. 22:43

Ali je i dalje slatko hahahha.. ipak treba znati koji su dobri prodavači i gdje je dobra roba,a to znaju samo oni koji se time bave, ja sam sa e-baya naručivala samo lh trakice i testove za trudnoću hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lillany
    24. Veljača 2016. 22:56

Ma ja totalno patim na taj baby rock punk look pa me uvijek oduševi leopard print na tajicma i takve stvari. A toga baš i nema u normalnim trgovinama. H&M se zna omaknuti doduše.

Pepita2109
    24. Veljača 2016. 23:17

lillany ohhh da, ja patim na svašta a tu u Sinju nema ničeeega hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    25. Veljača 2016. 04:19

Pepita ono što mi zaista nikad nije palo na pamet tražiti na ebayu su testovi za trudnoću  jesu barem točni? 

Mrkvica2
    25. Veljača 2016. 04:35

Babygirlpa eto onda cestitam na djecacicu. Jel se seka veseli braci? Ma slobodno se ti nama ubaci 

Buffy nadam se da do punkcije nece doci, ni do nestanka mlijeka. To samo moze nestati u toj sisi ili? Jel uopce moguce u jednoj imati u jednoj ne? 

Pepita ajoj, ajoj divne su stvarcice. Mene je najvise privuklo besplatna dostava 
    A sto se tice podrijetla robice.. pa iskreno bas cisto sumnjam da je po ducanima nesto kvalitetnija. Mozda negdje ali opet. Neznam, znam da nas varaju na veliko, a od nekih cipelica ili trakice joj nece nista biti 

MaliV
    25. Veljača 2016. 08:42

Jutro ☺️

Joj buffy bas mi je zao... Drzim fige da sve dobro prodje 😘

Lillany, prava si detektivka 😎💪🏼

Preslatke su te stvari, ja sam ih vidjela na fejsu, ali cim su tako slatke, uptina je kvaliteta.. A evo sad je lillany i potvrdila

Cure, jel vasim malcima fontanela zna biti uvucena (ispod razine kostiju, cak se nekad i na oko vidi). Sasvim sam sigurna da mi dajem dosta vode uz ad, ali bas me to brine 🙁

shimmer
    25. Veljača 2016. 10:10

tocni su testovi za trudnocu s ebaya. eno moja tri pozitivna stoje u ladici  a rezultat u ergu spava na meni  
    i lh testovi su tocni, a kad ih koristite kroz maratonske cikluse kao ja, ne isplati se ni gledati u hrvatskoj.

buffy, bas grdo zvuci situacija. dobro da si otisla lijecniku. drzim fige da razbijete kvrzicu i vratite protocnost. btw poslala sam ti zahtjev za prijateljstvom ovdje da mozemo razmijeniti podatke za slanje 

ako vam je slatka robica iz one trgovine pa narucite ju sami s alija. jedino pazite na velicine. oni kad napisu npr 62cm, to se ne odnosi na duzinu bebe nego na duzinu odjevnog predmeta. uglavnom.

a meni su bas neki dan stigle dvoje cipelice s ebaya. 
    http://m.ebay.com/itm/Baby-Tassel-Soft-Sole-Leather-Shoes-Infant-Boy-Girl-Toddler-Moccasin-0-18-Months-/272044737041?nav=SEARCH
    valjda nisu neke otrovne 
    nosit cemo carapice ispod.

e da. majice iz kiabija za 2eura su turbo tanke, cisto da se ne iznenadite. bodiji u multipack paketima isto.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Ines24
    25. Veljača 2016. 10:44

Shimmer dal vam odgovaraju cipelice? Mi imamo starkice s ebaya, ali još su nam velike  ali uskoro ćemo naručivati još (mama voli cipele pa će morati i curica ) i neku plišanu zveckalicu imamo njihovu

Dapače, dosad sam dva puta imala loša iskustva s kvalitetom odjeće (za sebe)... Na aliju sam čitala neke komentare za dječju robicu zato sam rekla da sumnjam u kvalitetu 

Kako se koriste lh trakice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.