sonja, moja po danu spava samo u ergu dok je na meni. prije sam je po sat vremena uspavljivala pa bih bila ljuta na cijeli svijet. sad vise ni ne pokusavam da si jutro ne unistim, a ona usne u roku 10min. muci me to, ali jos nisam nasla rjesenje.
a muz i ja smo jucer isli kupiti poklon za krstenje maloj od kumova i na kavu, sami. moja mama je cuvala naseg demona. kaze da je malo spavala, malo se smijala i gugutala i vecinom plakala naravno. sutra je krstenje i jos pregovaramo u kojoj cemo kombinaciji ici s obzirom na sve. sveki bi ju trebala cuvati, ali ona ju nije nikad dozivjela u "punom sjaju" pa me strah da se zena ne uspanici i zove nas za pola sata da se vratimo
linakarolina, bas pratim tvoje dogodovstine jer smo moj brat i ja 12mj i 2 dana razlike. ne mogu ni zamisliti kako je to mojoj mami izgledalo. drzi se
justsmile i ja mislim da je najbolje da pitas u grupi za nosenje. bas jucer citam komentare, neke cure su doktorirale na tu temu
za pelene po noci samo koristimo babylove. sad smo na midi. vise izgleda ne kaki po noci pa se tek ujutro presvucemo. kuc kuc super izdrze.
fontanelu nisam nikad ni gledala, bas ste me zaintrigirale sad. mogu je opipati, ali nije mi bila toliko vidljiva.
pepita, ona u kolicima place ili prije nego usnije ili ako se probudi nakon sto zaspe pa ne uspije ponovno. ali to su urlikanja kao da lezi na zeravici mislila sam da ne voli kosaru, ali i muzu je neki dan plakala kad je setao s njom u as.
popodne nas ceka cijepljenje. kako se zove onaj neki oblog sto ste stavili link neki dan?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Babygirl, draga, cestitam na deckicu. Princezica ce imati malog bracu, preslatko
14.06.2014. L ♥
Luki hvala ti draga, mi se hvatamo po temama 😂😂 nadam se da si dobro ❤❤❤ i ti i mali princ 💙💙💙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
shimmer http://www.mojaljekarna.hr/oprema-za-djecu-i-bebe/2541-frescopad-hladni-gel-oblog.html
Hahaha Shimmer…"dogodovstine"
U biti je lakse nego sam mislila da ce biti ali zna biti i kriznih situacija.
Npr. sinoc..svekar je uspavao starijeg a ja malenog te je on otisao.
U 21h su se obojica probudila..maleni bi sisu a veliki trazi caj i dudu.
U jednoj ruci sam drzala malog dok navlaci siku a drugom rukom gurala caj i dudu drugom u usta.
Ne mogu reci da se u trenutku nisam rasplakala i osjecala nemocnom ali odlucila sam da necu kukati niti ikoga zvati da mi pomogne. Mogu ja to.
Proci ce to razdoblje i kasnije ce biti super.
Srecom sam smirena osoba pa ne uzimam nista kao problem.
Rekla sam da su za sada moji a za koju godinu tatini pa neka on barata s njima..bit ce to muska posla
Dobro jutro.evo nas vani jer tako jedino ajamo.
Noćas smo se budili svakih sat i pol 2, ali ne bi ciku ispraznili.
Jučer totalna drama nakon cijepljenja- 1 30 neprekinuti neutješni plac. Srce mi je puklo.nije htio ni ciku, ni dudu ni bocu, već mu prošlo 5 sata od hranjenja, ma užas.
Ba kraju cepic pomogao - obavezno ga imajte doma poslije cjepljenja.
Lillany imamo novu medicinsku sestru kod pedijatra. Bas me zanima koji su tvoji dojmovi, ali radje na pp da nisam offtopic.
Shimmer nadam se da će se sveki dobro snaći mi ćemo morati idući mjesec do Bosne, a ona ne može s nama kad nema osobnu, tako da će je svekiji čuvati... Ali prije toga jedan dan imamo probno čuvanje, uvijek tvrde da je lako s njom (a uglavnom je vide kad spava), ali treba nju nahraniti, presvući, uspavati, zabavljati kad je budna, paziti da se ne prevali s kreveta... Tako me zanima kako će to proći
Kad sam se već dotakla teme osobne, jel koja radila bebi osobnu? Kako je prošlo slikanje?
Evo mi smo sad bili kod pedice jer ja više ne znam što je s tim djetetom...
Sad je pol 2 i spava vani na hladnom, jeo je u 9 i odspavali smo do 10:30, i za to jelo sam ga jedva nagovorila. Vrišti i odbija ko da mu otrov dajem. On koji toliko voli cikiti...ne razumijem. Sad je zaspao jer ga nisam mogla nagovoriti na jelo i odnijela sam ga da spava u vrtu. Pedica kaže da je beba super i dobro raspoložena (osim kad mu ponudim ciku), smije se i kao..nije gladan (nakon 4 i po sata?!) i da ga prošećem vani i dam mu jesti kad traži (a ne traži). Inače jede svakih 2-3 sata. Kad je moja mama vidjela reakciju na ciku išli smo kod dr. jer to je vrištanje i ona se isto zabrinula (nisam samo ja pa bi rekla ok..luda eto s 1. bebom). I onda ga dignem i kažem ne dam ti ništa i on prestane plakati...
Jel to vama normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji