Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    24. Veljača 2016. 18:47

Sonja pa vi ste ve velike cure  moja je curka s mjesc dana imala 3750 (800 g dobila) i 53
    Ali sad se počela naočigled bucati 

Sonja8
    24. Veljača 2016. 19:06

Haha, Ines, moja je rođena s 3980,duga 52

Sonja8
    24. Veljača 2016. 19:37

Alekssandra, moja ni nema neke jake grčeve, vise je kao zeza da mora prdnuti ili se pokakati pa kad to riješi je dobro. Mozda joj je u tome onda malo pomoglo...teško mi reci. Da ju je vise mučilo, uzeli bi mi jos neke druge, ali za sad je ok ovako pa nismo drugo nista davali. Samo sto se biogaie tice, ona počne djelovati tek za nekoliko dana od početka uzimanja. 
    😉

baby♡girl
    24. Veljača 2016. 19:59

Lady mislim da si ti pitala, da u obicnoj apoteci, 100kn, ima ta strcaljka pa je odlicno za unutarnje, meni je pilex bio malo preskup, a i ne ide uz dojenje. A ovo sam tad koristila, jer sam plakala doma od bolova, sama, malu ne mogu dignuti, ne mogu leci, sjesti,hodati 😢😢 ostala mi puna bocica. Posto je proslo od tad, sad sam uzela novu i odmah pomoglo. Bitno je ne koristit wc papir vec samo oprati, i spricati. 
    Mrkvice nosim sina, konacno smo saznali i jako sam hepiii 😍😍😍 pratim vas, jedino ne tipkam, ionako vam je dosta savjeta sa svih strana 😂😂 a i brzo zaboravljam 😂😂
    Bebe su vam predivneee 😘😘❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    24. Veljača 2016. 21:44

Mii smo danas nervoza na stotu, je li moguće da nam je već skok???

http://www.malenamoda.com/
    ja sam se rastopila kakvih stvari ima, a imaju carters proizvode

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    24. Veljača 2016. 22:00

Pepita to je robica s ebaya, ima zaista predivnih stvari ali ne vjerujem njihovoj kvaliteti 

lillany
    24. Veljača 2016. 22:07

Ok to je to. Pepita, financijska propast mi slijedi.

lillany
    24. Veljača 2016. 22:08

Okej sad sam pokolebana. Slijedi istraga. Možda moj kućni budzet ipak preživi.

• buffy
    24. Veljača 2016. 22:09

Vecer cure..citala sam vas u hodu tako da sam zaboravila pola toga..i danas mi mozak vas ne radi... bila sam kod doktora... ipak je moja kvrzica cista i da mi je mastitis blizu ako ne sprijecim s cescim izdajanjem ili pododjima a on nece tu sisu... i ledene obloge su mi preporucili odnosno direktno kocku leda da na k rzicu stavljam.. zabrinulo ne sto mi je rekla da mi tako mlijeko moze otic pa me strah.. iako on ne jede bas na ovoj sisi volim ju imati u rezervi... i ako se situacija ne popravi na punkciju cu morati
    Ok sad sam se samo izjadala a sad se bacam na citanje dok se mali gospodin hrani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.