Pozdrav drage moje :)
Bas ste se raspisale ;)
Lillany robica iz nexta je odlicna, perem ju do iznemoglosti od kad se rodio i dalje izgleda kao nova, nigdje se nije razvukla i velicine su im jako tocne. Bas sam jucer gledala da uzmem par pidzamica jer mi ove prerasta lagano, samo da muza udobrovoljim ;) ostala robica mi uglavnom iz h&m i c&a i isto okej, jedino kaj se mrvicu razvukla ali ne smeta :)
Ovdje je napokon sunce izvirilo pa planiram setnjicu kad se gospodin probudi :)
Izgleda da smo uhvatili nekakav ritam, preko dana je uglavnom na sisi pa proucava sve oko sebe i tako u krug, sa ponekim spavancem od sat vremena. Navecer oko pol 9 kupanje, papanje, nunanje i u 22 je fajrunt za njega :) i onda do 4, pola 5 spava, pa papamo i spavanac do 7 i onda pocinjemo ispocetka. Jucer se malac okrenuo sam s leda na bok :)) nisam mogla vjerovati.
A sad odoh peglati dok on spava.
Ugodan dan vam zelim :*
[/u
Pozz zenske
Kod nas ponovno nervoza,cendranje i nacicavanje...pa nije valjda ponovno skok,jer smo prije par dana imali istu situaciju...taman sam se ponadala da je to proslo,a danas nervoza za poludit..dva puta je zaspao i to na 15min i svaki put ga probudi prdenje....ne znam tko je umorniji od nas dva. Danas nisam uspjela ni rucak skuhat...
Mi nemamo baš jeziva spavanja s okretanjem očiju ali moja gospođica zna ponekad spavati otvorenih očiju kao i njen tata kad je bio beba jedino po čemu skužim da spava je što ne trepće i smije se... Inače se prije tjedan dana (možda malo više) počela svjesno smijati... I to kad joj trkeljam gluposti korišteći riječi koje imaju puno slova s, š, č, ć...
Lillany ako uhvatiš vremena da provjeriš cijene u Cartersu u Areni, s obzirom da si rekla da si gledala i online, zanima me jesu li naši nabili cijene
mrkvice nema nikakvih drugih simptoma.. zakašljuca prije plača.. tak da ne znam jel to uvod u plač ili stvarno kašlje, ali nije vruć i ostalo sve ok
lillany dobro si opisala.. kao djedica s asmom
sad mi je lakše kad vidim da se i drugim bebicama to događa jer očito je to sve ok
hvala cure
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ines po meni jesu nabili cijene, ali moze se naci povoljno bodije ono 3 u 1 ili 4 u 1. Ja sam dosta njihovoh bodija i odjelca dobila i to uglavnom vece velicine tako da ce imati do godine dana svasta nesto.
lillany hvala na info za cjepiva. Mogla bi to bas prouciti, ja svoju namjeravam pisati za vrti sada u 5mj da mi ostane mjesto jer je cista lutrija dobiti mjesto. Ali ove godine nece ici jer ipak nece imati godinu dana kada krene vrtic. Mislila sam da krene iduce god u 9mj, znaci skoro dvije god ce imati. Neznam da je dam ove god bila bi mi ipak malo premalena makar da moram ici raditi.. najgore nam je sto nam obje bake rade jos uvijek.
Uh dobro pa ima jos netko tko pivicu popije tako hehe. Meni je iz trudnoce ostala slabost limun piva hehe pa s vremena na vrijeme gustam.
Visnja mislim da se svaka od nas zapitala tako ali srecom to nista ozbiljno nije. Ako te brine naravno odi kod pedijatra.
Pozdrav mamice, mi došle iz šetnje ☺️
Evo opis i našeg dana... Ja krećem od ponoći 😂 dakle, presvlacenje i spavanje...buđenje kako kad, nekad oko 1,2...nekad zaspi brzo (rijetko), a najčešće je budna bar sat i po/dva, papanje, uspavljivanje bla bla...i kad zaspi spava bar 3 sata. Kad se probudi, odmah na cicu jer opet zaspi (presvlacim je samo ako je kakala), spavanje jos malo (i ja s njom) bar do 10,11, a nekad i 12 (ovisi kakva je bila noć). Opet papanje, presvlacenje, igranje, smijanje, pricanje, pjevanje, priprema za setnjicu i ja usput nesto pojedem i idemo vani. Vani budemo bar sat i po/dva, a ona uglavnom spava za to vrijeme. Kad dodjemo kuci opet sve ispočetka...papanje, presvlacenje, druženje nase, cekamo tatu koji je doma oko 4.30. Mama i tata rade ručak i jedu, mrvica uglavnom spava. Poslije se opet družimo s njom (pričamo joj, nosimo je, presvlacimo, lezi s nama na kauču Itd) Spava 2-3 sata, budna pola sata do sat i po i tako cijelo vrijeme... I onda opet ponoć i sve ispočetka 😂
Uglavnom je dobra, malo place, najviše voli ležati na meni ili pričati s tatom ❤️ Voli se kupati, a ne voli kad je izvadim iz vode, onda place jako 😔 dok je ne obucem i umirim. Kao sto je Ines napisala, pocela se sve vise smijati pa uživamo u tome 😍
Sto se robice tice, dosta smo toga dobili, a ono sto smo kupili je iz Lidla, h&m-a i Kika uglavnom. Sve sto imamo je dobro. Ne volim kad je ta robica za bebe toliko skupa jer je jako brzo prerastu! Moja je do nedavno nosila 56, ali sad joj je na knap i uglavnom je u 62.
Buffy i Shimmer bas lijepo od vas sto poklanjate svojim klokanicama ❤️
Pusa svima od nas dvije 😘
Jel mozda netki koristi Tiba ulje i kapi ? Koje su po vama najbolje kapi za grcice ?
Ines, s mjesec dana je imala 4700 i duga 57. Sad ne znam... Prešla je 5 kg sigurno. Nosi ona i nesto 56, a nesto 62. Ovisi o modelu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji