Malidebeli. Nemoj tako. Svi se ponekad tako osjecamo. Slusaj sebe i svoj instinkt i sve ce bit ok... Samo puno strpljenja :)
Hej hej :)
Da vam se i ja malo javim. I nas su poceli grcici zezati pa se borimo s time, dali nam u ljekarni nekakave kapi, a ne primjecujem da bas pomazu.
A ja sam dobila hemoroid mjesec dana nakon poroda i sad sam opet koma, a taman se skoro oporavila od svega.
Vise neznam s cim da ga tretiram da ode :(
A ovog 'doktora' necu komentirati. Zao mi je obitelji koja mora prozivljavati takvu bol :((
[/u
Tweety,ja sam dobila hemoroide dva tjedna prije termina poroda...nisam mogla hodat,koliko me je bolilo...mazala sam kantarionovim uljem i svinjskom masti. Mislim da mi je ta mast najvise pomogla....namazala sam gazicu s tim i stavila na njih...proslo je,a bili su ogromni
Mi sab simplex ne koristimo već neko vrijeme jer nije bilo potrebe,a ne želim ju kljukati time bezveze, a ni čaj ne pijem jer mi zafalio kim i nikako da ga kupim međutim nisu sve kapi za svaku bebu, eto nama su srećom bile od pomoći...
Malidebeli nisi ti nikakav majčinski antitalent, trudiš se najbolje što možeš i daješ sve od sebe.... želim ti sreću i nemoj misliti na neuspjeh, bitno je da su mama i beba sretne pa taman bio ad..
Mene glava ubija od ovog vremena užas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mi nismo imali tj nemamo grceve. barem ja tako mislim.
ima ona napadaje placa, ali to uvijek mogu povezati s umorom tj preskocenim spavanjem.
iako moja mama stalno govori da ona place zbog trbuscica, ali pokusavam joj objasniti da djeca onda neutjesno placu i nista ne pomaze. a nasa je kao na dugme.
po noci me sad ubija sto kad se probudi pojede i onda se pokaka (ili ne), ali obavezno ide ponovno uspavljivanje. na loptu i hopsaj ispred nape. majkomila. htjela sam da ne spava na sisi, eto mi sad.
ne mogu do kompa da provjerim za porodiljni, ali jeeeeej
malidebeli, napisi ovdje kakav raspored planiras pa mozda uspijemo pomoci
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Aleksandra mislim da ti mali nije gladan nego ste u skoku. Skoro pa imate 3 tjedna. Nemoj se pokolebati samo nastavi davati cice kada god zeli, proci ce kroz par dana
Malidebeli a nemoj tako, nisi antitalent cim se toliko trudis oko svega. Jesi probala izdajati dok iz jedne jede? Ne odma nego kada osjetis da je mlijeko krenulo onda vuci. Meni jedino tako moze ili nakon puno puno masiranja ali izade malo, ovako mi ona pomogne da izdojim kada trebam.
Mi grcice nismo imali. Cini se da je ipak ono zadnjih par dana bilo prolazno nesto, mozda i nervoza jer smo u skakutali. Sada je vec bolje.. mi jedino imamo malo problema sa zrakom i prduckanjem ali to je na pocetku bilo puno jace. Kako dosta nisam pila caj i dugo nismo trebali kapi javili su nam se opet malo problemcici ali vratila sam se caju i dva puta dnevno dam kapi..
Moja curka vec dva sata spava u marami, promeskolji se samo kad treba prdnuti jer svaki put kada se promeskolji omami me smrad
Shimmer i nama svi cim place govore da je trbuh, iako je sveki zapela u zadnje vrijeme za zube.. jednom su mi cak rekli da mi mala ima upalu uha. Izbezumila sam se
aleksandra identična noć
imala sam kateter, onda je valjda to sve ok dok ne sjedne sve na svoje mjesto. kad dođem na wc umjesto olakšanja- bol kod mokrenja al ajd, bit će bolje
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji