Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    18. Veljača 2016. 05:21

Strašno s tim doktorom, za ubit. ja sam imala identičnu situaciju samo kaj su mene odfurali na carski a to možda i nebi bilo tako lako da mi muž nije dignuo bolnicu na noge. 12 sati dripa a otvorila se 3 prsta, strava. 
    užas, svaki put kad naletim na članak budim si djete (ne mogu se suzdržati.. grlim, ljubim), ne mogu si zamisliti da mu se nešto dogodilo. Bože sačuvaj 

carske cure, jel vas boli dok piškite?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

MaliV
    18. Veljača 2016. 06:41

Mrkvice bila sam na pregledu kod gin, tocno mjesec dana nakon poroda... Napravila mi papu i pregledala, sve ok. 

Visnjass normalno je da ti je nelagodno piskitit, to traje neko vrijeme, jedino ako te bas pece ili boli jako, onda zovi dr

Malidebeli
    18. Veljača 2016. 07:52

Mama kako kombiniras s dojenje i na dohranu ad-om?

MaliV
    18. Veljača 2016. 09:08

Dobro jutro svima 😘

Mi smo spavali super, sad cu nas ureci, ali vec dulje malac uopce ne trazi jesti usred noci, zaspi oko 11,12 i spava do 5,6 nekad i 7. 

Btw, danas bi trebao sjesti porodiljni

Mrkvica2
    18. Veljača 2016. 10:56

Maliv mislila sam da pitas ako jos nisi bila pa zato pitam. Divim vam se za ne papanje preko noci.. moja najljepse papa preko noci, ali ajde navikla sam se pa mi nije problem. 

Visnja neznam jesi imala kateter mozda ali ako jesi moze biti od njega. Ja sam imala zbog epiduralne i dosta dugo sam osjecala nelagodu tamo dolje. Ali proslo je.

Nama je noc bila ajmo reci okej.. manje se mucila sa prdacima ali je zato u sred noci ona odlucila vriskat od smijeha, zenska se naspavala 

Mrkvica2
    18. Veljača 2016. 11:00

E da u pbz-u sjeo porodiljni

dillb
    18. Veljača 2016. 11:05

mi smo noćas imali paradu. budio se nekoliko puta u noći, okice otvorene, a nogicama i guzom ples. još nam se pridružio i stariji braco na kauču... ne moram ni reći da sam spavala par sati noćas. slatki su kad su bebe, ali baš je lijepo kad su stariji i kad se čovjek može lijepo naspavati po noći.

MaliV, mi svaku večer poslije kupanja imamo "pimpoglanc". dakle, okupamo dječake i onda malo nauljimo krpicu-gazicu, prevučemo kožicu koliko ide i pobrišemo. onda kožicu malo povučemo i ponovimo postupak. muž rekao da to tako radimo, i ja ga slušam. ipak on ima iskustva s tom stvari. (starijem sinu je "rupica" manja nego bebaću i nemam namjeru prevlačiti kožicu i maltretirati ih dok je sve ok). i nama je vrh kožice crvenkast, ali i to je normalno.

i ja pijem twinlabove prenatal vitamine. ako smo ih pile u trudnoći, ne mogu nam naškoditi dok dojimo. slobodno iskombinirajte i omegu, ali u dogovoru s ljekarnikom jer oni najbolje znaju koji se mogu kombinirati s dojenjem.

Pepita2109
    18. Veljača 2016. 11:06

Pozdrav baš ste se raspisale uz zvrkicu jedva uspijem pratiti
    LuKi prekontrolirati ću ja to svakako :)
    Mrkvica možda je samo prdeci mali muče, nadam se da vam je sad super :)
    visanjass mene je boljelo, ali mislim da je to zbog katetera..

potpisala sam peticiju tu još jučer (pazite da potvrdite na mailu svoj potpis inače ne važi, ja nisam znala hahahaha)
    a ja vam dajem da potpišete i ovu http://www.peticija24.com/za_redovnu_kontrolu_svih_rodilita_u_rh

a šta se tiče doktora tog i cijele situacije, ja sam plakala dok sam slušala, duša me boljela kada sam vidjela tu majku, ni živa ni mrtva.. Kažu da mu samo Bog može suditi, ali ljutnja svih nas je ogromna,a najgore od svega je što nije jedini takav doktor, svaki dan žene su mučene, a trebale bi biti pažene i mažene.. 

Kod nas pada kišica i tmurno je, jučer je bilo lijepo,ali je puhala bura..
    Mi smo spavali odlično od 22 sata do 5 ujutro, malo je popapila i nastavile do skoro 9  

mama aaaaa znači imaš divnog momčića  eeeh da moja tako hoće, hahaha..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    18. Veljača 2016. 11:16

Jutro svima  peticija 1 potpisana sad idem na drugu.. hvala na onfo za mail pptvrdu pepita
    Nama je izas noc ja skoro nisam.ni spavala.. stenjo je jadan cijelu noc i prvi put smo sisali u 4 i pol ujutro.. cak sam mu i sab dala pa je bio miran 1 sat i opet je poceo stenjati.. evo sad jos spava i konacno se malo smirio a mene sve boli od lezanja na samo 1 strani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.