Malidebeli nisi antitakent... samo se smiri i polako..sve ce doc na svoje..nije ni ad kraj svijeta..trudis se pokusavas ali ako ne ide ne ide ... sretna beba = sretna mama
Ja se vra an caju par dana sam zaboravila na njega..od sinoc mi stenje i napinje se...spava mirno jedino na meni tako da xe mi danas biti vedelo cini mi se
Koje vi pelene koristite? Moram kupiti nove a nemam pojma koje..premium care necu skoro sve su mi pustile u ovom zadnjem paketu..a i smrde mi uzasno... bebe od konzuma sam probala one nam ne oasu tvrde su mi i otkopcavaju se kad puno klepece s nogama..jedva cekam skupiti dovoljno i preci na pp ovo je ludnica
Buffy, mi koristimo one neke iz Plodina. Mekane su i dosta brzo upijaju cak i kakicu. Prije njih smo isprobali sve, i ni jedne nisu odgovarale.
Mi smo na dm-ovim pelenama. Zadovoljni smo.
Pampers smo imali do nekidan al propusta ponekad i malo smrducka
Malidebeli,nema toga, kakav antitalent 😠 Nisu na istoj mami obje cike iste, a kamoli da su bebe iste. Nije svima isto iskustvo dojenja jer ne može ni biti. Nemoj lako odustati i nemoj pokleknuti. To je najlakše. Najteže je ustrajati i biti uporan. I ako ne ide,ne ide,ali ćeš barem reći sve sam pokušala i borila sam se ko mama lavica. 💕
Aleksandra,vidiš, to ti je ono što smo svi rekli - malene bebe su super i onda ih mi pokvarimo 😂
Visnjass, i ja sam imala kateter zbog epi. i onda zbog carskog pa me ništa nije bolilo,zapravo sam i očekivala neku neugodu i bol poslije ali ništa.
Od pelena su mi babylove 2 bile odlične a ove 3 mi nisu tako dobre. Smrdi mi pi pi i imam osjećaj kao da je bodić naprijed mrvu vlažan. Nije,ali...tako mi nisu bile vel 2.
Upravo to moj danas radi... cak sam pomislila da ne jede...zaspe na sisi pa ga ga pomaknem pa se buni i onda se ne moze odlucit dal.hoce ili nece..spava mi se i trbuh ga muci pa ga razumijem da je mapo nervozan..al eto i on ima dana kad bi spavao a ne bi jeo kvalitetno
Sve preporuke za violeta pelene
Ne dmrde, i najnapunjenije nisu mokre i ne pustaju. Tanke su ali mi se cini da se ne mogi mjerit po brojevima
Imamo dvojku pa nam je kao velika a pampersova dvojka nam ke mala...
Alekssandra hvala na savjetu :) budem isprobala. A grcice smo dobili sad s mjesec dana i tak mi ga je zao kad se muci jadnicak :(
[/u
Sortiraj odgovore
Najstariji