Jutro! Ja vam vec treci put pokusavam pisat. Mozda uspikem sad do kraja..
Ugl, jucer se nervoza nastavila, zaspali poslije ponoci. Al je zato drapila do 5... Pa do 9. Sad opet aja,
Danas idemo na uzv kukica, bad me zanima kak ce to proc..
Malidebelo, kako ste, jel se popravlja stanje?
Moki, kako vama ide? Mislim na vas...
Mrkvice, ja sam primila epi, ali nidam imala kateter. Ali jos uvijek ne osjetim poriv da mi se piski... Odem sampinocijativno pa toga bude 200 l jer zaboravim da zreb na wc... Gin je rekao da je to normapno. Meni je cudno...
Pepita, jel koriatite sab jos? Jel vam stvarao kad probleme?
Bufy i nasa noc prosla u stenjanju...spava i meskolji se. Jos na cici skoro cijelu noc..a ujutro napravio pauzu od jela 3,5 sata.tako da su ko baloni tvrde...🙈 uf..pomogla mi izdajalica.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Axia meni je to da ne osjetim potrebu piskiti bilo kratko, mozda samo prvi tjedan dok nisam sebi dosla od poroda malo. A kateter sam dobila i to jednokratni svakih sat i pol posto dok traje epi ne osjetis da moras pa su mi svako toliko ispraznili mjehur da se nebi upiskila. Od toga sam osjecala bas neugodno probadanje u mokracnoj cijevi, ali proslo je nakon par tjedana.
Vidim pitas za sab.. eto nama je bio uzas. Bas sam nedavno bacila bocicu. Mala je uzasne grceve od njega dobila. Mislim da stvarno ovisi od bebe do bebe kako jojkoje pasu..
Ja sam ga izbacila jer je 2 veceri urlala nakon sto bi joj ga dala. Al sad nas opet muci prdara... S cim sad pokusati?
Axia mi smo se vratili espumisanu, od njega se lijepo isprdi a ne uzrokuje joj grceve kao sab. Probaj s njima.. ali ja dajem manje kapi nego sto pise, treba kao 25kapi alija joj dajem 15.
Mrkvica, mama, hvala :) kupim danas usput jedne od tih, jos cu malo proguglat :)
Pozdrav curke
Kod nas nocas bilo veselo,malac spavao od pola deset do pola jedan,a onda tulum cijelu noc. Zaspi na 10min,pa se opet probudi,pa cica...i onda opet zaspi na cici..taman kad ga prebacim u krevetic i legnem nazad u krevet,on pocne cmizdrit...i tak u krug.Vjerojatno se dosta ne napapa i zaspi od umora gladan...ne znam ni sama..jutros mi je lijepo odspavao od 8-11,umoran od nocne galame...mm i ja strgani,jos ovo vani depresivno vrijeme...fuj fuj...jedva cekam proljece i punoo sunca
Sortiraj odgovore
Najstariji